Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

Zakaj ne obstaja prijateljstvo med moškim in žensko? Najboljši prijatelji žensk so geji. Pa ne mi rečt, da me oni tudi hočejo dol dat?

No te lahko vzameš kot izziv;-) Ne -resno en kup žensk jo okrog mene, na mojo nesrečo je največ študentk, pa nekaj bolj primerne strarosti, te so pa v vezi, drugim pa ne hodim v zelje, oz neporočenim v koruzo.:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

če punca dobro izgleda, je atraktivna..ne vem so punce, ki so vsakemu tipu všeč..potem ni šans, da je lahko samo prijateljica z moškimi..slej ko prej bo skušnjava z njegove strani..ne preveč atraktivne punce, oziroma neke srednje žalosti, pa so lahko komot frendice s tipi…in tudi videvam punce ki niso glih bogve kaj..te se pogosto družijo s tipi in so kao prijatelji..same pa ponavadi tipa oziroma fanta, nimajo..

vidim, da nas je nekaj, ki znamo ločit, kaj je prijateljstvo in kaj ljubezenska zveza

Kakšno prijateljstvo med žensko in moškim obstaja! Če to razpravljate o mladini v najstniških letih, potem se strinjam. Nikakor pa odrasli ljudje nimajo prijateljev nasprotnega spola, med katerima ni iskric in pričakovanj. Najprej povejte, kaj je definicija takega prijateljica ali prijateljice. Jaz, kot ženska imam nekaj prijateljic, z eno se dnevno slišim in občasno vidim. Predebatirava tako dnevne dogodke kot svoje občutke. Izmenjavava si mnenje o določenih zadevah. Skratka, ena o drugi veliko veva in si tudi pri čem pomagava. Včasih greva kam skupaj, kot je kino, kava, večerja, izlet. Medsebojno se spoštujeva in upoštevava. To je zame pravo prijateljstvo. In tako prijateljstvo naj bi šlo tudi med moškim in žensko? Nikakor. Če sta oba samska, si verjetno raje iščeta partnerja. Če je eden od njiju poročen ali v zvezi, kaj potem reče njegov partner? Se tisti, ki ste v zvezi strinjate, da ima vaš partner tako osebnega prijatelja nasprotnega spola? Kaj nismo tukaj že veliko prebrali o tem? Dajte nehat no! Jaz osebno nimam moških prijateljev, poznam pa kar nekaj moških, s katerimi je vedno prijetno klepetati, kadar se pač vidimo. Iščemo se pa ne. Če srečam sošolca ali nekoga, ki ga poznam že veliko let, je normalno, da poklepetam, tudi na pijačo gremo, a to še ne pomeni, da je to moj prijatelj. Prijateljstvo ima globlje korenine, ne samo klepet o vsakodnevnih stvareh.

Teoretično, da se mi ponudi znanstvo s samskim moškim in da sem samska tudi jaz, bi mi moral biti ta moški všeč v več pogledih. Če mi ni, se ne bom spoznavala z njim. In če mi je, potem obstoja velika možnost, da tako imenovano prijateljstvo preraste v partnerstvo. Torej?

meni v vseh letih nikoli ni uspelo imeti moškega prijatelja, pa čeprav sem si to želela od mladih nog. vedno sem laže komunicirala z moškimi , imela več skupnih tem za obdelati….

ampak nikoli mi ni uspelo. zaplet pač kot ga opisujete.

Žal je današnji svet preveč pokvarjen,da bi prijateljstvo sploh lahko vzklilo kaj šele zraslo! Koliko zlobe in negative je sprožila ena povsem normalna tema, ki mislim da je povsem mogoča, če ne bi vsi postavljali sexsa na prvo mesto, pa četudi samo v svoji glavi. Če bi bilo več takih kot je “tudi jaz tako “bi verjeli, da prijateljstvo med moškim in žensko lahko deluje.Vse prevečkrat se ponavlja beseda grd pa saj vemo da hvalabogu imajo vsake oči svojega malarja in da lepota ni tista, ki določa simpatičnost človeka.Večkrat se mi je že zgodilo, da tako opevana lepota, postavnost name ni naredila tega učinka sploh pa ne pri človeku ki se kao te svoje lepote močno zaveda.S pošlihtano glavo kaj je prijateljstvo, kaj avantura in kaj je partnerstvo teh neumnosti ne bi pisali. Pa ni treba zgubljat besed ,kot češ še ena grda, ki si jo pač ne želi noben samo za podret in je potem dobra za prijateljico. Sama se imam za povsem normalno, tako kot nas je veliko, za nekatere privlačna za druge povprečna.Seveda ima vsak pravico do svojega mišljenja, nima pa pravice obsojati ljudi, ki verjamejo da se s poštenjem in odkritostjo tudi da lepo živeti in imeti prijatelje ne glede na spol in njihovo spolno usmerjenost.Glede mnenja da je večina hetero mislim da statistika kako narašča okuženost z virusom hiv tega ne potrjuje. Sama v moč prijateljstva varjamem,saj nam bo v stiski ponudil roko,ramo,uho…nikakor pa od prijatelja ne pričakujem da mi ponudi avanturo,ker potem to ni prijatelj ampak samo še nekdo s polnimi jajci, ki jih pač mora spraznit. Vso podporo enako mislečim in ne dajmo moči pesimistom,da nam pokvarijo mišljenje.

bluziš ti! če ti tega nisi doživela, ni rečeno, da je pri vseh tako, a ne?
če moškega vidiš le kot seksualni objekt (in obratno), je to plehko!

Ne, to tvoje je precej naivno. Če ti moškega ne gledaš kot seksualni objekt – daš roko v ogenj zanj, da on tebe tudi ne? Pa, predvsem, da te ne bo nikoli začel? Pa ti njega mogoče enkrat? :-))

Ne, to tvoje je precej naivno. Če ti moškega ne gledaš kot seksualni objekt – daš roko v ogenj zanj, da on tebe tudi ne? Pa, predvsem, da te ne bo nikoli začel? Pa ti njega mogoče enkrat? :-))[/quote]

dam roko v ogenj zase in za mojega prijatelja!

Ne, to tvoje je precej naivno. Če ti moškega ne gledaš kot seksualni objekt – daš roko v ogenj zanj, da on tebe tudi ne? Pa, predvsem, da te ne bo nikoli začel? Pa ti njega mogoče enkrat? :-))[/quote]

dam roko v ogenj zase in za mojega prijatelja![/quote]

Ja, potem te naj pa opekline ne čudijo. :-)) Ja, naivno je to, res.

Ko se ob družbi dobeta fant in dekle se ponavadi pogovarjata ter uživata .
Vendar če se fantje in punce napjejo se imajo zelo lepo .
Če je glazba gredo skupaj na ples ter se imajo radi .
Vendar če se fant in dekle med plesom stisneta v objem to ne pomeni da sta zaljubljena .

Imam kar nekaj prijateljic in se imamo prav fajn že leta. Drži pa, da v danem trenutku zadeva lahko preide na intimo. Nič narobe prijateljsvo ostaja, treba je omet samo pošlihtano v glavo in izklupit ljubosumje in je vse ok.

moj eden boljših prijateljev je moški 🙂 in nikoli nobeden ni do drugega čutil več kot prijateljsko oz. bratsko/sestrsko ljubezen 🙂 po tvoje sploh nisva prijatelja in mi je on na skrivaj všeč oz. jaz njemu? 🙂

Ko moškega spoznam, v nekaj minutah ugotovim, ali je potencial za kaj več ali ne (tudi fizični izgled igra vlogo). Če ne, se z njim naprej ne družim. Ok, mogoče kot je bilo že napisano, če se srečaš, malo poklepetaš, ali pa če je nujno (sodelavci). Da bi se pa namerno z njimi dobivala in jim pisala, pa nikakor ne.

Predvsem zaradi tega, ker so mi taki moški znanci vedno ob prvi priliki zatežili, hoteli zvezo, seks, ipd. Pride lahko do zamer ali celo do posilstva. Ne hvala.

Imam pa nekaj prijateljic, že dolga leta. Mi čisto zadošča. In moji živci so mirni.

Itak da obstaja. Imam frenda the best, lahk rečm moj najboljši frend, že leta, še iz otroštva, sva kot brat in sestra, tud včasih se kličeva tako, pa nikol nobenmu od naju nit na misel ni prišlo, da bi karkol imela skup. Si tud ful zaupava, svetujeva en drugmu….in ja, lahk si tud mislite svoje ali se zgražate, me ne gane, enkrat na eni fešti, ker ni bilo zadost postelj, sva tud spala skup, pa nit pomislil ni noben od naju, da bi karkol imela. Eni so se čudl, da nič ni bilo. Se še dans ful družva, se pokličeva, greva skup vn na kakšn drink, včasih sama, včasih pa v paru, on s punco, jaz s fantom. Tud noben od njiju ni niti mal ljubosumn zarad tega.
Pa tud drugač imam več frendov kot frendic, še iz najstniških let, se nekak bolj s fanti štekam 😉

Moški z žensko ne more biti prijatelj.
Moški si od tiste naj prijateljice želimo seks.
Tud po več letih se je že zgodil, da je čez noč preskočla iskrica.

Če misliš izključno s spodnjo glavo, potem res ne moreš biti prijatelj z ženskim spolom. Sam imam nekako pol/pol, z enimi tesneje, z drugimi manj, pa iskrice in podobne bedarije nikoli ne skačejo nikamor, ker po tem ni potrebe. A je res potrebno vsako naskočit ali vsaj mislit na to? Meni ni in poznam več takih tako moških kot žensk. Tudi na delu je začuda vsem to jasno in vzdušje je vrhunsko. Kot familija, ta pa se ne žge med sabo..

Tole bo kr držal.
Z best frendico sva se družla par let predn sva pristala skupej. Takrt sva oba imela partnerje. Zdej sva pa midva že dolg skupi.

Ti kar piši v svojem imenu. Kaj si res misli tisti tvoj frend, pa ne veš. Zihr pa bi skoču takoj, ko bi pomignila. 🙂
Naivčine…:-)))))

Ti kar piši v svojem imenu. Kaj si res misli tisti tvoj frend, pa ne veš. Zihr pa bi skoču takoj, ko bi pomignila. 🙂
[/quote]

Ja itak. Znam ga kako diše i on mene isto 😉
Glej, a razumeš al ne, midva sva in bova ostala SAMO prijatelja in nič več!

[/quote]

[/quote]

Midva sva tut govorila, da sva samo prijatelja, dokler nisva pristala skupej 🙂

[/quote]

[/quote]

Ja sej ne rečm da se to ne dogaja, ampak pri nama vem, da razn prijateljstva ne pride nič druzga v poštev. In to ve tud on. On ima tud že resno punco s katero sta tik pred poroko, jaz sicer z mojim še nism tako daleč, ampak vseen, nit pomislim ne, pa vem da to velja tud zanj, da bi karkol midva kdaj imela. Vem kakšna oseba sm, vem tud kakšn je on. Ni šans, da bi razdrla tako prijateljstvo!

[/quote]

Ja sej ne rečm da se to ne dogaja, ampak pri nama vem, da razn prijateljstva ne pride nič druzga v poštev. In to ve tud on. On ima tud že resno punco s katero sta tik pred poroko, jaz sicer z mojim še nism tako daleč, ampak vseen, nit pomislim ne, pa vem da to velja tud zanj, da bi karkol midva kdaj imela. Vem kakšna oseba sm, vem tud kakšn je on. Ni šans, da bi razdrla tako prijateljstvo!
[/quote]

Točn tko kot si rekla, tud to se dogaja 🙂
Midva se pa meseca avgusta poročiva 🙂
Lep večer

končno nekdo ki se strinja in s katerim se lahko poistovetim. drugače pa ja, moški so boljši prijatelji, vsaj ne šimfajo in ne tračkajo tolko 😀 je pa moja izkušnja z mojim boljšim/najboljšim prijateljem dejansko skoraj ista tvoji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close