Prijateljstvo med moškim in žensko ???
Težko rečem, ker imam drugačno izkušnjo. Spoznala sem v najstniških letih zelo dobrega prijatelja, povsod sva šla in vse sva delala skupaj (nikoli nič intimnega). Ko sem prišla v zvezo z enim, se je pa začel oddaljevat, ker se ni sprijaznil, da nimam žal več na pretek časa zanj – kar je logično, če sem imela fanta. No, danes brez stikov..že od takrat. Žal mi je dobrega prijateljstva. Takrat sem ga videla kot dobrega prijatelja. On pa je očitno videl nekaj več.
KingArtur2, 23.12.2020 ob 05:59
Prosim naj mi nekdo pove, ali platonično prijateljstvo med žensko in moškim dejansko obstaja, moški a ste dejansko imeli kolegico, ki je niste hotli podret??
Jaz mam ze dovolj teh zoprnih bab “on mi je pa res sam prjatu no” “midva sva ze najdalj kolega” “jaz nemu sploh lepa nisem”, po pa al te prevara ali pa ko koncata takoj gre h njemu “prijatlu ze 15 let”
Seveda sta lahko. Res smešno vprašanje.
težko, samo če si grda…
Sem imela 15 let mlajšega prijatelja pa sva se zapletla v vezo, ki je trajala 6 let…
Pa sem ga skenslala, da si ustvari družino in froce, pa je kar nazaj hodil, varal ji lagal, no pa sem ga čist skenslala, ker nisem hotela bit na njenem mestu…
Tako, da nimam več bff pa tudi več ne prevaranta.
Zakaj moški hodite k bivšim nazaj? Zdaj..ima novo vezo in vedno ste v začaranem krogu, nova vam ne zaupa več in se razidete, kjer se zgubi zaupanje tudi veza ne traja dolgo.
Ali pa če je ženska glupa, dokažeš prevaro pa še kar vztraja-zakaj? sorodna duša-ma ja, ni tega, do naslednje radodajke.
Haha315, 11.01.2022 ob 10:18
Mam kar nekaj prijateljev in dejansko ne bi šla nikoli k njim/z njimi, tudi če bi bila samska celo življenje. 😀
Ne vem kaj je tu težko za razumeti, saj pa smo ljudje ne živali. No, vsaj nekateri izmed nas.
To je tvoje razmišljanje. Kakšno je pa v resnici od teh dveh prijateljev, je pa drugo. Zelo verjetno si bila vsaj na listi mogoče. 🙂
Mnja.. tok je možno, da še v prijateljstvo turijo sex!
?
pa saj vsi vemo resnico kajne.. le da eni si jo ne priznajo drugi pa. Prijateljstvo je možno izključno in samo, če ni spolne privlačnosti med njima. In pa med dvema, ki sta par-tu pa je prijateljstvo tako in tako pomembna sestavina partnerstva.
Guilty, 23.12.2020 ob 06:16
Hehe, ena moja kolegica ni bila nikoli neki za oči spočit, ko je deca dobla se je v roke vzela, zdej je res bomba, pa ravno sta šla narazen 😀 tako da probat ni greh 😉
se eden izmed luzerjev
ksiht je ksiht telo je telo
ocitno padas na urejanje frizure itf kar nima veze z lepoto
jadnik en
razlike, 23.12.2020 ob 09:01
partner je tisti, ki se z njim ne razumemo in se prepiramo, vendar ga ljubimo in z njim seksamo. prijatelj je tisti s katerim se razumemo, imamo veliko skupnega, nas je pripravljen vedno poslušati, ko jamramo čez partnerja, vendar z njim ne seksamo. ženske potrebujemo dobrega prijatelja, če hočemo zdržati s partnerjem. najboljši prijatelji so tisti, ki so v žensko vsaj malo zaljubljeni, zato mora pametna ženska poskrbeti da ga obdrži tako, da mu vedno daje malo upanja.
se strinjam
Forum je zaprt za komentiranje.