Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijateljstvo M/Ž

Prijateljstvo M/Ž

Torej v ženskah vidiš le seksualni objekt ?
Če da fukat, je OK, če ne, pa je nočeš videti.

Ravno ta trditev, da ne rabiš prijateljic, je odsev tega, kako sebe prepričuješ, da jih ne rabiš. Natančneje povedano, jih ne maraš, ker ti gre njihovo jamranje na živce. Ker, če ne da fukat, nimaš od nje nobene koristi.

Glej, ti si bil enkrat globoko razočaran, p. Gostečnik bi rekel, grozovito ranjen, ker si bil preveč šlutast, po drugi strani je pa ravno to bila tvoja odrešitev. Namesto da bi se veselil vsakega deževnega ali snežnega ali sončnega dneva, zdaj sekaš s takimi izjavami. Ne vem, koga misliš, da boš prepričal…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

matjazko, a da sem zahtevna :). Hm zakaj pa ti skoz na netu? Preveč zahteven, da bi bila katera ženska dobra za družbo v reali :)?
Spider deluje totalno zagrenjeno, zakompleksano, zato me ne čudi, da je tako izrazito osamljen, ampak ti matjazko pa deluješ povsem normalno pa nobena ni prava :)?

Če pa pogledaš malo širše, ugotoviš, da vsi tvoji prijatelji (prijateljic pač nimaš) neke vrste psihiatri na različnih osebnih področjih in enako ti njim. Se pravi, vsi smo en drugemu na nek način “psihiatri”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prava za kaj? Za cepit drva? Verjetno misliš, da bi šla zraven mene v maškare? Jah, lahko se ti našemiš v rdečo kapico, jaz pa bom hudobni volk pa greva skupaj. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Rdeča kapica? A da bi bila v vlogi nemočne ženske :)?
Prava zate? Ja ne vem, zdaj praviš, da sem jaz izbirčna pa preveč redoljubna pa tako naprej… samo glede na tvoje pisanje sklepam, da si ti kralj izbirčnosti :). NObena ti ni po godu :).

Prava za kaj? Za cepit drva? Verjetno misliš, da bi šla zraven mene v maškare? Jah, lahko se ti našemiš v rdečo kapico, jaz pa bom hudobni volk pa greva skupaj. :))[/quote]

Ja ne vem, kakšna je prava zame, ti to nekaj špekuliraš, sem mislil, da ona, ki zna pri miru držati bukovo poleno, ko udarim s sekiro, da poči lepo po sredini? 🙂

Kralj pa sem, vendar ne kralj izbričnosti, temveč ogrski kralj. Boš potipala mojo bradico?

Torej si izbirčen 🙂

Ja ne vem, kakšna je prava zame, ti to nekaj špekuliraš, sem mislil, da ona, ki zna pri miru držati bukovo poleno, ko udarim s sekiro, da poči lepo po sredini? 🙂

Kralj pa sem, vendar ne kralj izbričnosti, temveč ogrski kralj. Boš potipala mojo bradico?[/quote]

Kralj pa sem, vendar ne kralj izbričnosti, temveč ogrski kralj. Boš potipala mojo bradico?[/quote][/quote]

Do določene mere je izbričnost seveda dobra, vsaka mi tudi “ne sede”, tako kot tebi verjetno ne vsak moški? 😀 Kaj sedaj, bi rada potipala ali ne? 🙂

Hm, matjazko sme biti izbirčne, ronka pa ne?
Ja, je pa odvisno od starosti te brade :). Prestare odpadejo :).

Ni siva. Jah ne vem, kdo je tu izbričen, ti si pisala o mladih fantih, ki jih učiš potapljanje, pa bi te baje tisti njihov puh motil pri demonstraciji oživljanja, ker ne pika dovolj, saj nimajo čvrstih, sivih bradic. :)))

matjazko, ti pa nisi delal izpita za avto :)?

Menda res ne, ponavadi takrat ne odgovori, ko se strinja 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Menda res ne, ponavadi takrat ne odgovori, ko se strinja 🙂 :)[/quote]

Katenjka, pa ti si mojo psihologijo naštudirala v nulo! Pred tabo ni moč nič skriti! pahaha 😀 Vaju naložim in gremo na Ptuj. :))
Lahko pa tečeta zraven, bom v 1. prestavi vozil, malo za rekreacijo, a ne, da bosta v formi s čvrstimi bedrcami, ker le tako bosta ugajali izostrenemu moškemu čutu za estetiko in umetnost.

http://2.bp.blogspot.com/_chKnUSKzr5w/TMJFnY4kTwI/AAAAAAAAAw8/z9WySE_aaEk/s1600/halloweenlittle_red_riding_hood_by_krawuzi.jpg (ne pozabi košarice za babico!)

Katenjka, v kaj se boš pa ti našemila, upam da ne v laboda? Zdaj če bo volk zraven, lahko požre obe, samo po perju se mu lahko malo kiha. 😀

matjazko, midve s katenjko pa nisva nemočni ženski :).
A voziš brez izpita, ker izpita brez opravljenga tečaja prve pomoči ne moreš dobit :).

Menda res ne, ponavadi takrat ne odgovori, ko se strinja 🙂 :)[/quote]

Katenjka, pa ti si mojo psihologijo naštudirala v nulo! Pred tabo ni moč nič skriti! pahaha 😀 Vaju naložim in gremo na Ptuj. :))
Lahko pa tečeta zraven, bom v 1. prestavi vozil, malo za rekreacijo, a ne, da bosta v formi s čvrstimi bedrcami, ker le tako bosta ugajali izostrenemu moškemu čutu za estetiko in umetnost.

http://2.bp.blogspot.com/_chKnUSKzr5w/TMJFnY4kTwI/AAAAAAAAAw8/z9WySE_aaEk/s1600/halloweenlittle_red_riding_hood_by_krawuzi.jpg (ne pozabi košarice za babico!)

Katenjka, v kaj se boš pa ti našemila, upam da ne v laboda? Zdaj če bo volk zraven, lahko požre obe, samo po perju se mu lahko malo kiha. :D[/quote]

Bosta mi pokazali na zadnjem sedežu, kako oživljati ponesrečenca! 😀

hja, matjazko, potem te bo treba najprej vreči v kak prepad, ker oživlja se nekoga, ki je napol mrtev :).

A greva res, ronka? Tu je neka plundra v lj… spet je lepše vreme na štajerskem…

Lahko pa jaz na vama poksusim z oživljanjem, ko se bosta napili in vaju bo treba nesti v avto. Baje se prej naučiš na živem človeku kot na lutki? 😀

katenjka, ne vem, ne vem, matjazka privlačijo pijane babe 🙂

Potem imam večjo možnost, da bom všeč kateri, a ne? phaha 😀 Ali sem vama že sedaj dovolj simpatičen? :))) Opiti vaji na bi upal, da ne bi planili name kot sestradani zverini in strgali vso obleko iz mene, kako se naj ubranim, ker sem proti nasilju?

hm, ronka, a misliš, da to matjažko po sebi sklepa?

hm, ronka, a misliš, da to matjažko po sebi sklepa?[/quote]

Tvoja virtualna prijateljica je kapitulirala , padla na kolena pred prodornostjo in ostrino moškega uma. 🙂 Zdaj si samo še ti ostala, veliko bolj osamljena kot poprej brez svoje zaveznice, tako da nabrusi nože za spopad ena proti ena! 😀

Ne bo šlo tole v danem trenutku 🙂 🙂

He, he, jaz ne pašem zraven matjazka, ker se ne dam opiti :). Ni mi pa čisto jasno zakaj matjazka tako privlačijo pijane ženske :)? A zato, da niso preveč pametne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close