Prijateljski poljub
Saj je rekel naslednje leto, ne prehitevajte dogodkov. :))[/quote]
Na katerem kontinentu si pa ti, da si že v naslednjem letu? :)[/quote]
Pa saj ni! Le prijazno je naznanila, da letos ne bo zs-jev “šele” drugo leto 😉 Takrat pa na polno!
Joj, spet mi bo nafilalo zs predal….. 😀
Meni se zdi, da je, ker Seba upa, da bo še letos, ona pa je nekje prebrala, da je napisal za drugo leto. Zato je tu prišlo sigurno do nekega časovnega preskoka. :))
Jao, Marko, daj še enkrat preberi, kako so šli ti posti, da se ti ne bo samo zdelo… :)[/quote]seba je rekel, da si zeli njeno sporocilo, on mu je zazelel, da je to se letos, seba je pa nato izrazil upanje, da se to uresnici. Potem je Antilopa od nekje prebrala, da je bilo receno za drugo leto. Ne vem kje. je moje dozdevanje natancno? 🙂
Jao, Marko, daj še enkrat preberi, kako so šli ti posti, da se ti ne bo samo zdelo… :)[/quote]seba je rekel, da si zeli njeno sporocilo, on mu je zazelel, da je to se letos, seba je pa nato izrazil upanje, da se to uresnici. Potem je Antilopa od nekje prebrala, da je bilo receno za drugo leto. Ne vem kje. je moje dozdevanje natancno? :)[/quote]Lahko bi tudi bilo, a Atilopca je rekla, da ima “eno skromno forumsko novoletno željo – da NM-3w-ja končno sreča pamet. :))))) “
Novoletne želeje pa se ponavadi izrekajo z prihodnje leto, a ker je Seba neučakan si je dovolil sanjat, da bi se ga Atilopa “usmilila” še v zadnjih urah starega leta. 😉
Upam, da se ga je, ker jo itak nič ne stane (razen nekaj njenega časa in dobre volje 😉 bi pa s tem dejanjem zelooooo osrečila naslovnika sporočila.
Vsaj jaz bi se tako počutil pa čeprav bi dobil v sporočilu zgolj kako ločilo-piko, vejico, podpičje, dvopičje, oklepaj….karkoli :), še posebno, če bi bilo sporočilo poslano iz te teme z naslovom “Prijateljski poljub”…. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.