Prijateljski poljub
Se vam zdi sprejemljivo, da se vaša partnerka ob vsakem snidenju s svojim dobrim prijateljem objame in poljubi z njim na usta? S partnerko sva skupaj cca dve leti, z njim pa se pozna že preko 20 let. Vsi jih štejemo tam okoli 50. Ko smo se slučajno nekje srečali se je meni to zdelo nenavadno, za njo pa je to običajno, ima ga zelo rada, saj je bil človek ob njej takrat, ko ji je bilo najtežje v življenju, ob izgubi partnerja katerega najboljši prijatelj je bil.
Ne bi hotel izpasti posesiven ljubosumnež in ji očitati to prijateljsko gesto, saj se imava drugače zelo rada in si vse zaupava. Tudi sam imam ženske prijateljice vendar se z njimi nikoli ne poljubljam na usta, samo na lica ob voščilih.
Kaj menite, naj bom raje tiho, ali ji naj povem, da me to moti? Bi vas to motilo?
Hvala za vaša mnenja.
Če ti bo kaj lažje pri srcu – tisti, ki vara, se nikoli tako javno ne kaže. Če bi te varala z njim, bi ga prej samo “prijateljsko” objela kot cmoknila na usta. Če bi onadva želela kaj imeti, bi to storila takoj po izgubi partnerja.
Meni je zanimivo to, da so moškim sumljive situacije ravno tiste, ki v bistvu sploh niso problematične.
Ja, baje so te zadnjič videli v eni “sobi za počitek” v službenem času. Imel si eno smešno lasuljo in brke kot Hercule Poirot. Izdalo te je to, da si se receptorju hvalil, da se ti MON-ovke ne morejo upreti. :)))[/quote]
Pa ne da si se malo zatem tudi ti pogovarjala s tem receptorjem? 😉 :))))
Jooooj, Atilopca, kod ti hodiš (in s kom se držiš 😉 ? 😀 😀
Ja, baje so te zadnjič videli v eni “sobi za počitek” v službenem času. Imel si eno smešno lasuljo in brke kot Hercule Poirot. Izdalo te je to, da si se receptorju hvalil, da se ti MON-ovke ne morejo upreti. :)))[/quote]
Pa ne da si se malo zatem tudi ti pogovarjala s tem receptorjem? 😉 :))))
Jooooj, Atilopca, kod ti hodiš (in s kom se držiš 😉 ? 😀 :D[/quote]
Receptor sodeluje na MON-u, kaj pa ti misliš? :))
Vem kako je moteče. Ob vseh praznikih tudi mojega moža njegova sodelavka (ki je btw zelo lahka, pa ne po teži!) objema in poljublja, kot da se nista ali se ne bosta videla sto let. Mene, vse ostale pa tako, kot je pač normalno. Oba z njenim možem se samo kislo nasmehneva, čeprav sem v sebi sklenila že večkrat, da ob prilika naredim jaz tako z njenim možem. (pa nimam jajc, hahaha). Ne mislim, da me mož vara z njo, niti da imata kaj, vidi se, da mu je nerodno, ampak… ženska je …. Sprejmi, da določeni ljudje so pač posebni – eni v dobrem, eni v slabem smislu.
Verjemi, da se to da preprečit, ampak postopoma. Če tudi on veselo poskakuje okoli nje, pa čeprav nima slabih namenov, to ona razume kot možnost za osvajanje. Zato naj ji distancirano da le roko ter z bežnim nasmeškom vošči za novo leto ipd. Ko bo nekajkrat naletela na zid, se bo ohladila. Gre za to, da drugi na to gledajo kot da nekaj imata, čeprav nimata.
@ borat … če se hočeš sekirati pri teh letih — izvoli
pst: antilopa je bila takrat ravno pod pultom s polnimi usti – sicer bi te zagotovo prav vljudno pozdravila ☺
pst: antilopa je bila takrat ravno pod pultom s polnimi usti – sicer bi te zagotovo prav vljudno pozdravila ☺[/quote]
Imam eno skromno forumsko novoletno željo – da NM-3w-ja končno sreča pamet. :)))))[/quote]
Jaz pa, da bi končno dobil kakšno ZS od antilope :))))
No dobr, no dobr, ne bit sedaj osladen…. tega Antilopca ne mara, se mi zdi…. :)))
Upam, da se ti ta skromna želja še letos uresniči…. :))[/quote]
Saj je rekel naslednje leto, ne prehitevajte dogodkov. :))[/quote]
Na katerem kontinentu si pa ti, da si že v naslednjem letu? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.