Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljica in moj fant

prijateljica in moj fant

Živjo

Imam en problem, in bi vas prosila za nasvet, imam najboljšo prijateljico, s katero sva že neločljivi 7 let. Pred 3 mesci me je pustil fant, od začetka sem se sekirala, potem pa sem začela živeti naprej, nekajkrat smo bili s prijatelji (kjer je bila tudi prijateljica) zunaj, imeli smo se zelo vredu, in meni je zelo všeč postal 4 leta starejši prijatelj… čez nekaj dni pa mi je rekla da je tudi njej simpatičen.. seveda nisem vedela da misli resno ker je imela takrat še fanta in ga je potem čez 4 dni pustila…

nič ji nisem omenila, naslednji teden je šla ona na morje, jaz pa sem še vedno hodila vn s prijatelji, po tem pa sva se z njim zaljubila, sva postala par, seveda sem ji to povedala, in jo ponovno prosila, da se zaradi fantov ne bova skregali (to sva si obljubili), pa mi je zamerila…

počutim se krivo, vendar obenem srečno da imam njega, ker sem bila po enoletni zvezi, ko me je fant pustil zelo na tleh, počela sem same neumne stvari a mi je on dal upanje,…

ne vem kaj naj, ali naj se pogovorim z njo, res ne vem, vendar se zelo bojim, da jo bom zgubila

Prosim pomagajte, če imate kakršne koli izkušnje s takimi stvarmi..

Hvala že v naprej

Lep pozdrav
Tanja

Ne se kregat zaradi fantov. Ona je pa dost neumna, da ti take stvari zameri. Ce bo prevec tecna in vsiljiva med vaju, jo kar odpikej!!!

Malo jo moras tudi razumeti. Ce je bil njej vsec, je najbrz trenutno zalostna, ker pac z njim nima vec sans. Probaj si zamisliti, kako bi se ti pocutila, da bi bila zaljubljena v enega tipa in bi upala, da bo kaj vec, potem pa si najde on punco.
Pocakaj malo, da se stvar ohladi in bos videla, da hujsih posledic ne bo 🙂

Taka cudna prjatlca,ce zamer pa to…………….
pogovorta se,ce pa ne bo zastopla je tvoja vest cista!!!
Vse probej da je ne izgubis!!!

LP

Se strinjam s kio. Če pa ti bo zamerila na daljši rok, potem pa se res nima smisla ukvarjat z njo navkljub dolgoletnemu prijateljstvu. Konec koncev je bil fant tisti, ki je izbral. In, če je prava prijateljica, bi ti pustila, da ti končno uživaš po prestani žalosti.
Edino še to: mogoče ji je pa ta tvoj fant res všeč, ker dvomim, da bi kar tako pustila svojega fanta. Dajta se pogovorit, razjasnit kaj čutita do njega pa bo bolje.

Verjetno je uzaljena, ker si ji s tem dala vedet, da ji ne zaupas dovolj, ker si jo pac prosila nekaj, kar naj bi bilo med prijatelji samoumevno.
Pogovorita se, drugace lahko pozabis na tole prijateljstvo!
Cav

To že ni tvoja prijateljica, če ti ne privošči sreče, zato se ne boj, če jo boš izgubila. Takšne prijateljice ne rabiš. Tudi jaz sem imela pred leti eno dolgoletno prijateljico, ki se je čez noč namrdnila in prenehala kontaktirat z mano, pa gre življenje ravno tako naprej. Uživaj s tvojim fantom, pa naj bo on tvoj najboljši prijatelj. Veliko sreče!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close