prijatelji
Možno je vse, sicer jih pa lahko za začetek vsaj stakneta iz mon-a :-))))[/quote]
Aja, tko to gre:))). Kaj se javiš, da ju odrešiš te skrbi?:) Samo, če nisi v zvezi, potem bo težka:)). Sicer onadva očitno ne komplicirata, sta odprta za vse kombinacije, samo da se začne širiti krog poznanstev:).[/quote]
Pred časom si se hvalila, da rada delaš dobra dela, da ljudem rada brezpogojno pomagaš, jim želiš dobro itd torej ne vem zakaj tudi tu ne probaš biti “mati tereza”. Če sem v zvezi ali ne, to zame ni nobeno vprašanje, ko se pogovarjam o potencialnem novem poznanstvu, morebiti prijateljstvu, je pa res, da nekateri pod ta pojem stlačijo/pričakuejo vse živo. Javila bi se, če bi se “midva” registrirala, povedala kaj več o sebi in če bi iskala vsak zase in ne skupaj. Ja, Goldfish – so takšni časi, da je vse možno.
A bo kaj iz tega? Kostanji verjetno bodo, kaj pa miting Ž/M čvekačev?[/quote]
Ja, kolikor je mani znano, je ta možnost oz. ta ideja še vedno živa. In moram rečt, da se ga z veseljem udeležim.
Pa naj še On_ kaj napiše.[/quote]
Zdaj po ba sporočil, da so vse “kostanje” podrli za drva čez zimo :-)))))))
Aja, tko to gre:))). Kaj se javiš, da ju odrešiš te skrbi?:) Samo, če nisi v zvezi, potem bo težka:)). Sicer onadva očitno ne komplicirata, sta odprta za vse kombinacije, samo da se začne širiti krog poznanstev:).[/quote]
Pred časom si se hvalila, da rada delaš dobra dela, da ljudem rada brezpogojno pomagaš, jim želiš dobro itd torej ne vem zakaj tudi tu ne probaš biti “mati tereza”. Če sem v zvezi ali ne, to zame ni nobeno vprašanje, ko se pogovarjam o potencialnem novem poznanstvu, morebiti prijateljstvu, je pa res, da nekateri pod ta pojem stlačijo/pričakuejo vse živo. Javila bi se, če bi se “midva” registrirala, povedala kaj več o sebi in če bi iskala vsak zase in ne skupaj. Ja, Goldfish – so takšni časi, da je vse možno.[/quote]
Jaaaaaaaa…a ne vidiš goro mojih smajlijev:)))
Sem pa razmišljala recimo…ok, post je preveč splošno napisan, ničesar ne pogojuje, ampak…nekemu paru je morda bolj v interesu, da si poišče par s podobnimi skupnimi interesi. Avtorica je tudi poudarjala Mi2. Zato sem se pohecala, da bi bilo dobro, če si v vezi:).
Pred časom si se hvalila, da rada delaš dobra dela, da ljudem rada brezpogojno pomagaš, jim želiš dobro itd torej ne vem zakaj tudi tu ne probaš biti “mati tereza”. Če sem v zvezi ali ne, to zame ni nobeno vprašanje, ko se pogovarjam o potencialnem novem poznanstvu, morebiti prijateljstvu, je pa res, da nekateri pod ta pojem stlačijo/pričakuejo vse živo. Javila bi se, če bi se “midva” registrirala, povedala kaj več o sebi in če bi iskala vsak zase in ne skupaj. Ja, Goldfish – so takšni časi, da je vse možno.[/quote]
Sem pa razmišljala recimo…ok, post je preveč splošno napisan, ničesar ne pogojuje, ampak…nekemu paru je morda bolj v interesu, da si poišče par s podobnimi skupnimi interesi. Avtorica je tudi poudarjala Mi2. Zato sem se pohecala, da bi bilo dobro, če si v vezi:).[/quote]
No, kakorkoli že, ne vem če bi se odločila za kaj takšnega predvsem iz golega zavedanja da prirojeno zamenjujem pojma “prijateljstvo” in “ljubezen” oz včasih prijateljstvo doživljam kot ljubezen in obratno…no spet sem razodela eno od mojih n hib 😉 Nočem razmišljati o tem, kam bi to peljalo, če bi se spečala z “midva” :-))
Meni se zdi, da skupne prijatelje dobita tako, da recimo ti povabiš njega k svojim, on povabi tebe k njegovim. In potem se običajno s katerim parom skupaj ujamete. Ali pa vajini prijatelji niso v parih? Še vedno pa v slednjem ne vidim neke racionalne težave, razen če se kdo počuti več ali manj vredno oziroma negotovo.
Sem pa razmišljala recimo…ok, post je preveč splošno napisan, ničesar ne pogojuje, ampak…nekemu paru je morda bolj v interesu, da si poišče par s podobnimi skupnimi interesi. Avtorica je tudi poudarjala Mi2. Zato sem se pohecala, da bi bilo dobro, če si v vezi:).[/quote]
No, kakorkoli že, ne vem če bi se odločila za kaj takšnega predvsem iz golega zavedanja da prirojeno zamenjujem pojma “prijateljstvo” in “ljubezen” oz včasih prijateljstvo doživljam kot ljubezen in obratno…no spet sem razodela eno od mojih n hib 😉 Nočem razmišljati o tem, kam bi to peljalo, če bi se spečala z “midva” :-))[/quote]
:)))) Pošteno:)
@Marko
Tale post sem razumela kot da nihče od njiju nima niti individualnih prijateljstev:).
Prijatelje si najdita tam, kjer preživljata veliko časa. Če je to v službi, potem v službi. Če je to na fitnesu, potem tam. Če je to v Cerkvi, potem tam. Tistega, ki vam je všeč, povabita k sebi domov na večerjo s partnerjem/ko. Potem boste videli, ali se ujamete, ali ne. In isto bodo ugotovili tudi oni 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.