Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijatelji vašega partnerja

prijatelji vašega partnerja

In sicer me zanima kako se ve razumete z moškimi prijatelji svojega partnerja?
Ali tudi vaši moški lahko presedijo 5 ur s svojim prijateljem v vajini dnevni sobi in čvekajo in čvekajo o avtomobilih…
Meni se zdi to tako neumno. To je zame obnašanje za v osnovno šolo, ko smo me punce s prijateljicami presedele ure in ure skupaj.
Ali sem jaz čudna al imate podobne izkušnje?

Hvala vsem

Meni so njegovi prijatelji čisto všeč. Pač čvekajo o avtih, pa potem rečem, dajmo še o čem drugem in se nasmejimo, pa gre spet naprej. Sicer pa ima večina njegovih prijateljev tudi punce, tako se dobimo skupaj in nastaneta dva tabora …

LP

To razumem Pikipoki a pa si mela situacijo, da ste bili samo 3 in je kolega kr sedel pa sedel pri vama, s tem da se vidita skoraj vsak dan!

in ti nimaš prijateljice za čvek?

Ja glo itak, da mam jst tud polno frendic a mislim, da si spregledal/a bistvo problema.
A ti z eno in isto osebo čvekaš 3 ure, pa naslednji dan 3 ure….a ti ne rata dolgčas?

Ja zakaj pa ne??
Obstajajo ljudje, s katerimi lahko čvekam res pogosto in dalj časa skupaj, po drugi strani pa so ljudje, s katerimi se že par minut nimam kaj pogovarjat.
Očitno je ta prijatelj tvojega partnerja “sorodna duša” in se imata veliko za pogovorit.

Pomisli, ali mu slučajno ne manjka pogovora s tabo????
Ne misli, da te kaj obsojam, samo poznam primere, ko sta partnerja zelo malo komunicirala in temu je bil vzrok zelo pogosto druženje enega partnerja z prijateljem/i.

LP

Tara

Dobro se razumem z njegovimi prijatelji, ki pa ne visijo pri nama doma. Če se dobijo, se na kavici. V bistvu nobeden od naju ne podpira visenja doma, ker smatrava najin dom za NAJIN, ne za preživljanje prostega časa ljudi, ki se nimajo kam dat.

Hm, ja me pa vključi v pogovor. Oni se tud sam o motorjih, kar mene sicer zanima, sam o stvareh ko se oni pogovarjajo pojma nimam, pa pol sam čudn gledam… Še huj je, če pridejo kaki iz druge države, pa se pogovarjajo nemško npr. pa jaz vse razumem, sam ojoj :)) ko ej treba govorit…

Moj lubi pa ne kramlja o avtih in to me dela najbolj srečno osebo na tem svetu…se mi zdi da če se sam o avtih pogovarjajo da jim en kolešček fali…

Ja, situacija je res druga, če bi bil en njegov kolega pri nama in bi težil. Vendar se to ne dogaja. Ponavadi se tako ali tako dobimo kje drugje, moj pa tudi ve, da me ne zanimajo avti in računalniki (priljubljena tema) in potem zamena temo.

LP

Hvala vam za vse odg.
A pri meni je situacija res posebna: moj lubi je pač tak človek, da je rad obkrožen s svojimi prijatelji.
In kaj pravite na to, da čisto vsak dan pride nekdo na obisk.
Mene to že pošteno izčrpava, on pa pravi, da ga hočem spreminjati.
A mislite, da očitno pa potem nisva za skupaj???

HELP

Ja ne wem no..jaz sm tud taka da sm rada obkrozena s folkom..vcasih mi pa sede tud da sm sama.
Jaz wem da ce bi s zivela skupi s tipom da bi zihr mela ful obiskov ampak da bi bli to res najblizji moji in njegovi prjatli in s kerimi bi se tok razumela da bi jih lahko mirno pustila pr debati in sla delat kr bi mi sedl pa se ne bi noben sekiru al pa bil uzaljen.

www.studentarija.net

meni je pa še danes fino s prijateljicami zabiti par ur in čvekat :)) saj ne da bi vsak dan pet ur, samo res mi paše kdaj pa kdaj zabiti dekliško popoldne in čvekati…

… in jasno nimam nič proti če paše tudi mojemu, da si vzame čas za frende… in tako kot njemu ne bi blo zanimivo sedet z mojimi frendicami, je men recimo tudi utrudljivo poslušat debate ‘o avtih in strojih’, jasno. zato se jim pač v teh primerih ne pridružim ali izognem.

Ja sej jaz vas vse štekam, meni je tudi všeč klepetat in se družiti s frendi saj valda nisem en volk samotar. Ampak vsi pišete kdaj pa kdaj, včasih…Pri nama pa je to res skoraj vsak dan!!!! Moti me, ker folk res očitno nima svojga lajfa in potem midva ne moreva nič delat pri hiški, skoz kuhamo te kave in streževa frende…moj lubi pa je predobr, da bi rekel da ga to moti.
Pa še nekateri so tako hinavci…opravljajo…potem nama pa kavč grejejo. Uglavnem nimava nekega svojega lajfa!!!
Ma kaj pa vem…sita sem vsega!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close