Prijatelji, ki so speljali partnerje….
M111 mi je dal iztočnico za novo temo, ko je napisal, da so moški večji zavezniki kot ženske. Zanima me, ali so pogostejši primeri, ko je prijatelj prijatelju prevzel dekle, žensko, ženo….ali primeri, ko je prijateljica prijateljici speljala moža, partnerja, fanta ipd.? Kaj menite? Meni se zdi, da je razmerje približno enako.
Glej, ta forum ni ravno znan po znanstvenih temah, torej…..:)))[/quote]
Kaj pa če bejba bejbi bejbo spelje, al pa desc descu desca????
A smo moderna družba al ne?
Vsi enaki, vsi speljani!☺☺☺
Ne želi bližnjega žene, kaj drugim lajšal bi gorje. (Menart)
Enkrat mesečno malce poklikam in poglej ga zlomka? Nisem se zmotila v moji že leto dni stari teoriji,da je naša Antilopa obična “baba”.Spletke oz.šimfarije. Ja, čestitke avtorju kopiranega stavka.
Še nekaj drugega Antilopa se ti dogaja.Tega ubogega M111 fehtariš na vse možne zvijače in pretege,samo da bi vskočil s kakšno repliko..Nekaj ti bom povedala,pa zameriš lahko sv.Petru če hočeš.
Ne moreš z njim na isti vlak.Njegova inteligenca presega tvoj nivo razmišljanja in delovanja.
Poskusil ti je razložiti..Me ne čudi,da ga nisi razumela.
Noben partnerjev prijatelj me ni nikoli osvajal. Imam pa kakšno dobro znanko, (bivšo) prijateljico, ki ji “svojega partnerja” ne bi zaupala… To se lahko interpetira na več načinov: sem imela partnerje, ki so bolj zanimivi (lepi?) kot sem jaz za njihove frende. Ne znam izbirati prijateljic (kokoši?). Sem preveč nezaupljiva … Ali pa je nekaj na tem, kar pravi M111.
Boljši pogoji so daljše noge ali pa večjo oprsje, še boljše pa nižji EMŠO, kajne? 😉 Pa otroke daš v posvojitev, če te jezijo. 🙂
Drugače pa se strinjam z razmerjem. Antilopa pogosto zaide v seksizem in se niti ne zaveda – bo morala tudi svoj spol vzljubiti in ne samo iskati napake na ženskah : ženske so spletkarske, soseda požira z očmi poročenega moškega in si oblizuje neokusno nalakirane ustnice, sodelavka si je nalakirala nohte z vpadljivim lakom…
Enkrat mesečno malce poklikam in poglej ga zlomka? Nisem se zmotila v moji že leto dni stari teoriji,da je naša Antilopa obična “baba”.Spletke oz.šimfarije. Ja, čestitke avtorju kopiranega stavka.
Še nekaj drugega Antilopa se ti dogaja.Tega ubogega M111 fehtariš na vse možne zvijače in pretege,samo da bi vskočil s kakšno repliko..Nekaj ti bom povedala,pa zameriš lahko sv.Petru če hočeš.
Ne moreš z njim na isti vlak.Njegova inteligenca presega tvoj nivo razmišljanja in delovanja.
Poskusil ti je razložiti..Me ne čudi,da ga nisi razumela.[/quote]
Draga Misonkka, tebe še tvoj mož ne šmirgla, kaj šele kdo drug. Si pač ena zagrenjena gospodinja.
Forum je zaprt za komentiranje.