prijateljevo dekle
Če se dva ful privlačita, proti temu ne moreta nič naredit, razen, da potlačita svoja čustva…
To kar si napisal, da “potlačita svoja čustva” ni prav, ker če je privlačnost obojestranska, pomeni, da je z njo in njenim fantom nekaj narobe. Verjetno ji to ni to. Tako da če veš da tudi ona do tebe nekaj čuti ne samo privlačnost ji povej, če ne pa zzzzzzz.
Zanjo pa to: ne zapusti nekoga, ki ga ljubiš, zaradi nekoga, ki ti je samo všeč.
Jaz sem bila v podobni situaciji. Zdaj sem s prijateljem mojega bivšega in se imam noro dobro in nikoli mi ne bo žal za to kar se je zgodilo. Je pa težko ker če imate skupne prijatelje se zavedaj da boš izgubil VSE! Vsaj pri meni je bilo tako dokler niso začeli razmišljati kako bi bilo če bi bili oni na najinem mestu. Upam, da veš kaj ti hočem povedat, ker je lažje nekomu povedat-povedat kot napisat. Pa javi kaj boš storil.
LP
“Kljub 3 miljardam žensk na tem svetu, se ti ne moreš upreti prijateljevi punci”
Na svetu že, ampak koliko jih je pa dejansko “okrog tebe”?
Preživljam podobno situacijo. Razlika je v tem da sva oba poročena z dodatki. On pa je dober prijatelj mojega moža. Čustva ki so se pojavila med nama sva dobri dve leti potiskala sedaj pa to ne gre več. Sicer se večino časa samo pogovarjava po telefonu kako bi in kaj bi, ampak to je tud neke vrste varanje, a ne?
Če ti povem po pravici – zate in za tvojega prijatelja bi bilo bolje da se med tabo in njegovo ne zgodi nič. Odločitev je tvoja oziroma vajina.
Forum je zaprt za komentiranje.