Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljevo dekle

prijateljevo dekle

Kaj bi naredili, če bi vam bila všeč dekle od vašega zelo dobrega prijatelja?
Bi se zadržali, bi ji poskusili kaj namigniti, ali bi ji direktno povedali?

dobro si napisal “prijateljevo dekle”, če bi ti on bil prijatelj nebi gledal njegovo žensko

Včasih se ne moremo zavestno odločit: ta mi pa ne bo všeč! Če se dva ful privlačita, proti temu ne moreta nič naredit, razen, da potlačita svoja čustva…

Ne diraj!!!!!!!

Če se dva ful privlačita, proti temu ne moreta nič naredit, razen, da potlačita svoja čustva…

To kar si napisal, da “potlačita svoja čustva” ni prav, ker če je privlačnost obojestranska, pomeni, da je z njo in njenim fantom nekaj narobe. Verjetno ji to ni to. Tako da če veš da tudi ona do tebe nekaj čuti ne samo privlačnost ji povej, če ne pa zzzzzzz.

Zanjo pa to: ne zapusti nekoga, ki ga ljubiš, zaradi nekoga, ki ti je samo všeč.

Jaz sem bila v podobni situaciji. Zdaj sem s prijateljem mojega bivšega in se imam noro dobro in nikoli mi ne bo žal za to kar se je zgodilo. Je pa težko ker če imate skupne prijatelje se zavedaj da boš izgubil VSE! Vsaj pri meni je bilo tako dokler niso začeli razmišljati kako bi bilo če bi bili oni na najinem mestu. Upam, da veš kaj ti hočem povedat, ker je lažje nekomu povedat-povedat kot napisat. Pa javi kaj boš storil.

LP

Zadrži se…..lahko se ti zgodi, da izgubiš oba….
Kako bi se ti počutil, da ti on, ki mu zaupaš…spelje dekle ?

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Kljub 3 miljardam žensk na tem svetu, se ti ne moreš upreti prijateljevi punci? Ojoj joj!

Probal bi, saj to menda ni greh, a ne?

Prste stran od prijateljeve punce! Ja kakšen frend pa si?? Glih njegovo bejbo moreš pecat al kaj?? Pomisli, da bi bil ti na njegovem mestu, on pa bi pecal tvojo punco, kako bi ti bilo?! V takem primeru izgubiš prjatla zaradi ene pič..e k bi jo rad samo nategnu. Ni vredno.

“Kljub 3 miljardam žensk na tem svetu, se ti ne moreš upreti prijateljevi punci”

Na svetu že, ampak koliko jih je pa dejansko “okrog tebe”?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O je vredno, je. Ne b pustu sam da b se kater ob mojo, to pa ne! Tako si pač razlagam demokracijo; priznam: lepo ni, je pa koristn

Ja, vidim da ste pa res vsi dobri prijatelji vašim prijateljem. A sploh vejo, kakšno srečo imajo, da vas imajo?! To je pa res za bit ponosen, da ste pripravljeni zaradi ene p..ke zajebat prijateljstvo.

Saj jst ne b povedu, še vedno bi bil prjatu, z njeno p… pa še bolj, hehe
Sm grd?

zloben

Prijatelji ostanejo, punce pa (lahko) odidejo!!!!!

Hvala! No, če si ženskica, sprejmem, če ne pa: kako že Štajerci rečejo? “Ti bom tikvu zlomo!”

enkrat povabilo na kavo, enkrat zlomljeno srce, enkrat vabilo na sexulalne orgije in ena zlomljena glava. ni slabo.

Zdej pa nč ne razumem! A si al nisi, pa bom priznal in to sam teb!

Preživljam podobno situacijo. Razlika je v tem da sva oba poročena z dodatki. On pa je dober prijatelj mojega moža. Čustva ki so se pojavila med nama sva dobri dve leti potiskala sedaj pa to ne gre več. Sicer se večino časa samo pogovarjava po telefonu kako bi in kaj bi, ampak to je tud neke vrste varanje, a ne?
Če ti povem po pravici – zate in za tvojega prijatelja bi bilo bolje da se med tabo in njegovo ne zgodi nič. Odločitev je tvoja oziroma vajina.

Ne sekiraj se prehitro, mogoče pa ona ni zainteresirana zate!
A si pa predstavljaš kako se bo potem počutil “prijatelj”??
Izgubil bo oba tebe in punco.Sicer je pa bolje, da oba “izgubi” saj očitno nisi pravi prijatelj in ona ni prava punca!!!!!!

Najhuj kar se ti lah zgodi je pa to, da tud če bi vidva kej mela onadva vseeno ostaneta skupi ti pa izgubiš vse, tudi druge prijatelje.

Tudi sam imam prijatelje,ki imajo lepe in privlačne partnerice.Da bi katero poskušal dobiti-NE HVALA,tudi,če bibil sam oz.osamljen se mi zdi to neokusno.Sicer pa:NE ŽELI BLIŽNJEGA ŽENE!!!!!!!!!!!!

sem hotela nekaj pripomnit, pa si že ti vse povedal-se strinjam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close