Prijateljeva žena ima kontrolo nad njegovim telefonom in računalnikom
“frend”, “sick”, “get a life”…. Zakaj uporabljate tolko tujk? A niste hodili v osnovno šolo da bi se naučili slovensko? Zadnjič sem še enega starega profesorja, za katerega bi človek pričakoval neko resnost slišal kako je uporabljal te tujke in se je obnašal kot nek mladostnik. Prav navžgravžno je že kako se ljudje pogovarjajo s temi tujimi besedami. Včasih eni sploh ne najdejo več slovenske besede za stvari.
To zame ni zaupanje, ampak nesposobnost biti sam svoj clovek. Zlitje v eno, kot da jaz kot samostojna oseba ne obstajam vec. Zame to ni, ampak vsak po svoje 🙂
[/quote]
Sam svoj človek, kaj pa vem, nimam definirano kaj pomeni vsak svoj, ker sva skupaj že par desetletij, ker sva pač taka tipa človeka, da si ne deliva samo spolnih organov in genov, pač pa vse.
Ti pa dam prav, da bo hudo, če en ostane sam, ampak kaj bo, ko bo in če bo, pač ne igra neke vloge na to, kaj je in kako nama je lepo. Kot si rekla, vsak po svoje. 😉
Prijateljeva žena? Kot prvo kako ti veš, kaj imata onadva med sabo in kaj TOČNO se tam pri njima dogaja??? On tebi lahko govori karkoli in ti predstavlja zgodbico, da je žena tak psiho, ki kar tako od nikoder in brez razloga njega preverja. Sploh ne poznaš ozadja.
Sama imam tudi best frendico in če bi jaz svojega fanta varala, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne bi šla njej govorit, kako ga varam, ane. Tako tudi ti ne veš celotne njune zgodbe in kaj je on naredil ali počne, da je pri ženi takšen odziv.
Sam svoj človek, kaj pa vem, nimam definirano kaj pomeni vsak svoj, ker sva skupaj že par desetletij, ker sva pač taka tipa človeka, da si ne deliva samo spolnih organov in genov, pač pa vse.
Ti pa dam prav, da bo hudo, če en ostane sam, ampak kaj bo, ko bo in če bo, pač ne igra neke vloge na to, kaj je in kako nama je lepo. Kot si rekla, vsak po svoje. 😉
[/quote]
ti tvoje spolne organe delis s tvojim partnerjem… kako pa to gre??? Zame so moji spolni organi del mene zgolj in zgolj moji in prav nic partnerjevi in enako velja za njegove, so zgolj njegovi, del njegovega telesa in prav nic moji…
to je ze malo strasljivo, da si ti lastis partnerjeve spolne organe
ti tvoje spolne organe delis s tvojim partnerjem… kako pa to gre??? Zame so moji spolni organi del mene zgolj in zgolj moji in prav nic partnerjevi in enako velja za njegove, so zgolj njegovi, del njegovega telesa in prav nic moji…
[/quote]
Kaj češ sva pač strašljiva in tako nama paše!
PS
O delitvi organov pa ti ja menda ne rabim razlagati, ker……..enim pač paše tako, drugi so pa čisto zadovoljni sami s seboj in svojim, spet tretji jih radodarno delijo z večimi….spet kak komu paše.
[/quote]
Ti pa ne poznaš razlike med tvojim organom in tem, da ga deliš z nekom in tem da si ga lastiš pa kar malo po svoje razumeš napisano o teh treh pojmih..
[/quote]
Kako pa ti sexas? Kako pa poteka sex med dvema brez delitve spolnih organov?
Al pa ti misliš, da ona tako misli.
Zatajevanja, laganja se čutijo. Ona si verjetno zatiska oči al ji pa dol visi zate.
Konec koncev pa če lazeš svoji, lažeš v prvi vrsti sebi. Vprašanje je zakaj si s človekom pred katerim se skrivaš.
[/quote]
Morda tudi ona tako kategorično govori o zaupanju in vedenju vseh gesel kot tu pisoče. Kdo bi vedel. Brez skrbi mi lahko brska po telefonu, smsih, mailu, pregleduje stanje na trr, še km na avtu me ne bi izdali.
Zakaj? Ker lahko. Malo popestritve. Moj drugi jaz.
Morda tudi ona tako kategorično govori o zaupanju in vedenju vseh gesel kot tu pisoče. Kdo bi vedel. Brez skrbi mi lahko brska po telefonu, smsih, mailu, pregleduje stanje na trr, še km na avtu me ne bi izdali.
Zakaj? Ker lahko. Malo popestritve. Moj drugi jaz.
[/quote]
Torej z drugim delom pokrivaš zlaganost prvega dela, ki ti je dolgočasen ker to nisi ti. Ni tisto tvoj drugi jaz, tisto si ti v resnici pa se skrivaš pred ženo.
simpl, 11.01.2021 ob 11:52
težko je tole sodit..
ampak takole na hitro..
a teb baba pere gate..al jih sam “skrivaš”, … za zaupanje gre..al kako?
se prav gate lahko vid, tvojga “maila” na telefonu pa ne??
tiča tud lahko vid, sms-a pa ne..??
kaj pa denarnica, stanje na računu, tud skrivaš??
kaj pa davčna napoved..diagnoza..???
Bravo
Forum je zaprt za komentiranje.