Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijatelj

Prijatelj

k meni prihajajo,če kaj rabijo,pogostim jih,dam kar hočejo,odidejo in mi tisto moje ne vrnejo.Jaz imam občutek,da je z mano kaj narobe?????

Bilči, ti se hecaš, a ne? Saj te pa kolegi vendar ne morejo tako izkoriščat. Če pa te, je pa res krivda tvoja. Reči jim ne.

Tri prijateljstva se obrnejo v prid in
tri v škodo :

prijateljstvo z iskrenimi,
stanovitnimi
in s strokovnjaki je v prid;

prijateljstvo z zlaganimi ,
s prilizovalci
in z opravljivci je škodljivo .

Konfucij

resnično

Jaz imam 3 prijateljice se iz vrtca, odrascale smo skupaj in zdaj, v studentskih letih, ko je vsaka na svojem koncu nam prav tako uspeva, preko mailov in enkrat mesecno minimalno na konkretnem zenskem cveku.
Seveda je prislo ze do konfliktov, do izdajstva pa hvalabogu se nikoli. Zaupamo si in si povemo, ce kateri kaj ne pase, kar je bistvenega pomena.
Potem imam eno iz srednje sole, s katero se najvec druzim, ker imava iste interese, sva v istem kraju, obe samski in hodiva po zurih…saj si zaupava, ampak vseeno se ne more primerjati z mojimi malodane “sestrami”.
Ostali pa pridejo in grejo, tako je to.

Kar se pa moskih prijateljev tice…na koncu se je vedno izkazalo, da je pricakoval kaj vec on ali pa jaz. Obneslo se je samo pri enem, sosolec, s katerim sva res samo prijatelja.

Imam eno res pravo prijateljico (če se šteje) mojo sestro. Ona je kot en angel, ki me vedno postavi na realna tla, kadar letim in me pobere kadar sem na tleh. Zraven pa še veliko kolegic.
Prijatla tud enga s katerim živim sedem let.

Lep dan vsem.

Samo sebe. Imam pa nekaj kolegic, ki me včasih tako pozitivno presenetijo, da sem kar ganjena in včasih tudi negativno, da bi kar v vrečo boksala od jeze.

Veliko prijateljic, kaksen prijatelj.. ampak pravega prijatelja, da bi se lahko zanesla nanj 100%.. zal ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close