PRIJATELJ/ICA?
Sem v začetku dvajsetih, študentka in včasih kljub množicam ljudi, ki me obdajajo, osamljena. To pa zato, ker se zelo težko zares odprem človeku in to sem do danes naredila le enemu-svojemu fantu, ki je tudi moj najboljši prijatelj. Kljub vsemu čutim, da mi manjka še kakšna oseba, ki bi ji lahko zaupala, ampak kako?? Na misel mi je prišlo, da je mogoče tukaj gor kdo, ki bi si želel pogovorov z neznanko-mogoče kar preko maila…? Spol, starost..ni važna.
Hm, zakaj pa ravno ženskega spola-če nisi za avanture? Oprosti ker sem tako previdna, ampak imam s fantovskimi prijatli slabe izkušnje (pa ne v smislu prijateljstva, ampak vedno bi radi več kot samo prijateljstvo in potem spet zvisiš na koncu in se sprašuješ zakaj hudiča jaz ne morem dobit enga pravega prijatla?!) Torej bodi prosim fer in se oglasi samo če si res želiš SAMO PRIJATELJSTO. Drugače sem za. Hvala.
Punce, punce. A očitno mislite, da je nam tipom samo do tega, kje bi
kakšno kje okrog prinesli. Ni vse tako črno kot si mislite.
Če imate pri vsakem take pomisleke potem bo bolj težko kje kakšen,
ki bo pripravljen prijateljevati z vami. Zdej ko sem napisal, da ne iščem
avanture je pa spet vse narobe. Če bi napisal da jo, bi bilo pa verjetno
vse drugače. Tudi če si poročen imaš lahko prijatelje in prijateljice.
In ni potrebno imeti nobene krize v zakonu za to. Jaz sem bil pripravljen
za iskreno prijateljstvo. Samo to.
Tako da moraš draga indy drugače definirati kaj iščeš, da se slučajno ne
oglasi še kakšen tak kot sem bil jaz. Izbira je pa tako ali tako samo tvoja.
Lep večer tudi ostalim dekletom.
smejko, ali bo tvoja žena vedela, da imaš novo prijateljico, ki ji veliko zaupaš? tudi to, kar se dogaja med vama. in ali nimaš nobenega prijatelja od prej? kako to, da poročen moški išče prijateljice samo za pogovor na netu? to me pa res zanima. jaz namreč na zadevo gledam s svojega stališča. če bi moj mož to naredil, bi me kap. jaz bi pa novega prijatelja iskala, če bi mi v življenju nekaj manjkalo. nekaj bistvenega, kar bi morala dobiti pri možu.
Poslušaj draga frendica imam nekaj zelo dobrih oz. odličnih prijateljev
in prijateljic za katere pa moja žena ve. Jih tudi osebno pozna. Je v tem
kaj slabega? Tako da jaz mislim, da nisem prekršil nobene zaobljube
dane moji ženi s tem ko sem bil pripravljen sprejeti še kako prijateljico.
Tako ali tako je to pač neka virtualna zveza iz katere se težko kaj razvije.
To je samo moje mlenje za katerim pa trdno stojim. Kako bi pa ti
ravnala z svojim možem v tem primeru me pa resnično niti ne zanima.
Stvar posameznika, predvsem pa stvar nekega dekleta po imenu indy.
Ona odloča, ne jaz in ne ti.
Pa brez zamere.
OO, se vas je pa kar za en klub nabralo:)-lepo! Jaz bom vesela vsakega z dobrimi nameni, ki mu bo tak način komunikacije pomagal do lepšega vsakdana, tako kot meni. Mislim, da je veliko lažje odkrito govorit o težavah ali vprašanjih nekomu, ki te ne pozna kot pa znancem-še posebej, ker se navzven večina dela popolnih. Mislim, da bi bla to lahko res iskrena komunikacija in takih si tudi želim. Vsi zainteresirani pišite na:
INDY_205@LYCOS.COM
Sicer imam kar precej dela s faxom, ampak ko bom utegnila, vam odpišem. Sem iz lj.
Indy, kaj pa tvoj fant pravi na tvojo odločitev željo po teh pogovorih z drugimi?
jst sm tut iz ljubljane-pa sm ti ze 2x mail poslala in mi ga skos nazaj posilja….sem probala tvoj naslov z velikimi in malimi crkami, pa je isto! daj ce hoces mi pisi na: ancy_bancy@yahoo.com
Forum je zaprt za komentiranje.