Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prijateličin mož, kar nerodno,…

prijateličin mož, kar nerodno,…

moja prijateljica iz srednje šole je bila vedno zelo samozavestna in je vedno govorila, da so moški ta stari čista zoprnija. po faksu se nisva več videli. potem pa sem pripeljala enkrat zjutraj otroka v šolo in videla enega starejšega gospoda, ki je pripeljal hčerino sošolko. mislila sem, da je njen dedek. popoldan pa je to deklico prišla iskat moja bivša sošolka. objeli sva se in čudili kako to, da se že prej nisva videli. pa mi je povedala, da ji je mož pomagal pri delu(po poklicu je arhitektka), da sta risala načrt za hišo itd. pa sem jo vprašala, če ima kaj časa se lahko dobimo na kosilu. in res smo se z njo je prišel njen mož. tisti starejši gospod. menda je star 61 let in je podjetnik. ima že eno hčerko, ki je že v zadnjem letniku faksa in dva sinova, ki že delata v službi(eden ima že otroka). poročen je bil že dvakrat. pogovarjali smo se njuna hčerka pa veliko govori o moji hčeri in obratno,… bila sem kar šokirana glede njenega moža. ona je stara namreč 36! kaj pa vi mislite? je to normalno, da se je poročila z njim? mimogrede ves čas se držita za roke in se poljubljata. zdaj naju z možem vabita še k njima. in sva šla. kaj naj naredim!? naj ji kaj rečem?! saj vem da se imata zelo rada, ampak,………………………………..

imate za debatirat vsaj veliko tem- od šole do doma upokojencev

Mogoče bi si pa malo duhovno obzorje razširila, da bi blo placa še za kakšno spoznanje več, in predsodek manj…

Sicer se pa jaz takim vezam sploh ne čudim, ker ženske ki bi v lajfu nekaj rade naredile, skor nimajo druge izbire, kakor vzeti starejšega. Ker to kar ženske počnete z moškimi otroci, ni normalno, je do skrajnosti bolano.
Tudi zadnja tema med najbolj branimi to dokazuje.

če si napisala resničen podatke o poklicu, potem jih marsikdo lahko razpozna.

Kar nerodno?

Ampak…. KAJ?

A ni stvar odnosa v tem da se imata dva rada?
Ljubezen in te zadeve…?

si pa napisala enih detajlov, da res lahko kdo hitro spozna to familijo.
Zarečenega se poje več kot pečenega, saj poznaš ta pregovor. ČPe imaš ti ta+ke predsodke glede gospoda, zakaj rineš v njuno družbo, povej ji, da ti je nerodno, če sta prijateljici kot praviš, sicer pa ne veš kaj to prijateljica sploh je.

Ve se, da se z revežem teh let ne bi petljala!

Pa je pri tebi tako, da si še vedno sama pri sebi enakega mnenja o stvareh kot si bila v srednji šoli?

Mislim, kdo ne dojame, da se od srednje šole pa do 36. leta človek v svojih stališčih nič ne spremeni? In da je to morda celo dobro, da rastemo in se z leti spreminjamo in tako tudi naša prepričanja in predsodki?

si ti, avtorica, svoji bivši sošolki zelo fovš! Zato, ker se imata zelo rada in to pred vsemi pokažeta, drugo pa zato, ker so tudi zelo dobro situirani.

Avtorica, imaš obilo dela sama s seboj zato pusti ljudi pri miru, saj te niso nič prosili, da jim urejaj odnose, jih imajo že urejene, brez tebe.

Skratka, naredi jim uslugo in pojdi čim dalj od njih. Ti bodo zelo hvaležni!

Iskreno ne razumem, kaj je problem. Nerodno ti je iti tja, kerk ima tip 61 let al kaj? Potem pač ne hodi. Ni problema.

Kaj je zdaj tvoj problem?

To, da si je premislila glede starih dedcev?
To, da je s ful starejsim tipom?
To, da je tip premozen?
To, da se imata rada?

Si ti mal zaplankana al samo ljubosumna?

Tudi tako potanko si zapisala in opisala poznano družino ravno zaradi svoje hudobije in privoščljivosti, ker si mislila, da se bomo vsi tu zgražali nad njimi, ne, ravno obratno. Vesela sem, da ne poznam nikogar tako podlega in hinavskega kot si ti!

Upam, da omenjene družine nihče ne spozna.

Kaka drama, kaj je huje da je starejši al nesramno bogat?

Ne razumem vprasanja, kaj naj TI naredis. Kaj bi rada?

in ko jima na mejl prilepim tale post, vewrjemi, ne bo se ti treba več ubadati z dilemo kaj narest…

Slovenija, moja zaplankana dežela!

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

Slovenija, moja zaplankana dežela![/quote]

Ups citat prilepljen po pomoti, besedilo leti na avtorico teme

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

Jutri zjutraj bi bila rada muha na zidu vaše šole … ko se bosta spet srečali.

Glej, za njo je očitno normalno, zate in zame pa ne.
Jaz naprimer, ne rabim še enega ata, če ga že imam.

Kaj veš, kaj je pretehtalo v njenem življenju, da se je odločila za starejšega?Mogoče je bilo to v njej že od takrat, ko je še govorila, da so starejši moški čista zoprnija.Že takrat je mogoče mislila na starejšega.

Ker jaz nikoli nisem ničesar mislila o starejših moških, niti na kraj pameti mi ne bi prišlo, da bi hodila in se poročila s starejšim.

Nič ne komentiraj, nič ne reci.Delaj se , da je vse normalno.
Ker je to NJENO življenje in ima pravico, da ga preživi po svoje.

Ti pa tako, kot paše tebi.
Kaj češ, če je njej v redu, potem je vse o.k.

Predlagam, da se držiš tega nasveta.

In kaj potem, če ju poznaš?
Takoj zdajle teci tja in glej, da ne izgubiš kakšnega čevlja med potjo.

Kaj vse je že človek rekel, pa pojedel nekoč kakšno trditev, besedo, ker so se okoliščine, pogledi spremenili.

Kaj bi ji pa ti pravzaprav rekla? Da naj si uredi življenje tako kot ti oz. s tako starim, kot je tvoj dec? A se bi potem vi družili zaradi njenega moža, ki bi bil center vesolja zaradi starosti ali kako bi ti to druženje v naprej začrtala brez omejitev? Oz. zakaj bi se sploh hodila z njima družiti?

Zelo sem presenečena, da je večino vaših odgovorov malo sarkastičnih.
Sicer res ni prav in absolutno se strinjam, da je napisano preveč podatkov.Avtorica, drugič se temu izogibaj.

Bi bila pa tudi jaz zelo presenečena, če bi videla sošolko , poročeno s 25 let starejšim dedcem.Bi mislila, da ne vidim dobro ali , da se ji je zmešalo.

Konec koncev, bi bil lahko že njen oče.

Rodil se je in odraščal v drugačnem času.Ima druge, starejše prijatelje.
Stare navade in obnašanje, drug pogled na svet.

O drugih, bolj intimnih stvareh pa ne bi.
Si lahko samo mislimo.

Te je treščilo, ker ji njen mož izkazuje več ljubezni kot tebi tvoj?
Ja, ne vem, kaj naj narediš, res ne.

..če ne veš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close