Prihaja peklenska vročina
Jebene pese mi že namakajo. Danes nisem bila na plaži, jutri grem spet.
In včeraj mi je letal en odvezan pes in se mi moker otresel, še preden sem ga uspela nagnat, ko pridem iz vode.
Tokrat pa ni bila ena ubrisana pasjeljubica, ampak ena družina – žena na kraljevskem prestolu od ležalnika, na drugo razrednem ležalniku njen dec – en papek sigurno, na brisači en najstniški sin.
In tisti pes leta odvezan na plaži, se seveda prosto namaka med ljudi, kjer mu paše in otresa. In potem ta papak od dec: “Joj, Mika, sej veš, da tega ne smeš delati.” Ma jebemu, a si ti papak, a si dec, nima ti kej pes letati odvezan in moker tam po plaži.”
In potem prejšnji dan druga situacija. Enako družina, ampak tam je bil DEC in bil je PES, pes, ki je bil PES in ne best-friend od žene. DEC, glava družine, ni bila to njegova baba, je pesa držal ob sebi, na povodcu. Pes ni letal okrog in ni ga lastnik pustil med ljudi v vodo. Pes ubogal vsak ukaz: “Sedi”, “Mir”, “Prostor”.
Ne dajte pesa ženskam, ubrisane cuckoljubice ga imajo za sineka, lubija ali hčerko. Dejte pesa DECOM, ampak res DECOM, ne papkom od deca!
Jutri in naslednje dni sem ponovno na plaži. Da mi ne uturavate nobenih jebenih pesov, da mi plavajo tam zraven, se šetajo in otresajo. Mrš!
hladno poletje, 09.08.2025 ob 22:08
hladno poletje, 09.08.2025 ob 21:09
Ce vam je temperatura odvec, jaz takoj kupim vsaj 10 stopinj.
Šenkam kar je nad 32 in še pivo zraven
Hvala, vzamem. Pivo lahko obdrzis. Ti mislis, da je hec, ampak na moji tocki ni.
Ok, imaš pa iz Kredarice lep razgled, če ni v oblakih ??️
Rezi*, 06.08.2025 ob 05:51
Drugo leto bo zima sredi poletja, ker nekateri že sedaj raufnke ofnajo. ☺️?☺️☺️☺️ Pogledaš na poti skozi okno busa, ja marija no, sonce sploh do izraza ne more. Niti ob nedeževju. Tok lepe sive oblačķe imajo malo bolj strjena naselja.
Klime laufajo u fletih u autih. Skrbijo za čist zrak.
Je povedal Trump, da samo debili verjamete v zeleno agendo.
Forum je zaprt za komentiranje.