Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prihaja peklenska vročina

Prihaja peklenska vročina

Trenutno poloblačno 21 stopinj. Za vikend so napovedali malo čez 30.

Prijetnih 21 stopinj, sicer sonca ni na vidiku, bo pa vseeno super za it na en hrib.

PONOVNO PREVERIL IN CELIH 27 STOPINJ JE ZUNAJ PRI NAS ZDAJ, DA JE PA DOKAJ OBLAČNO…

Skratka vreme bo. Lepo bi bilo še  nekaj vročih  poletnih dni, če pa ne bo pa tudi prav,se ne sekiram zaradi vremena.

Ma kaj je že avgust???

September je že čez 10 dni, čas je, da kupimo kostum za noč čarovnic in začeti božično nakupovanje! Srečno novo leto vsem!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9888, 06.08.2025 ob 18:18

Ma kaj je že avgust???

September je že čez 10 dni, čas je, da kupimo kostum za noč čarovnic in začeti božično nakupovanje! Srečno novo leto vsem!!!

JA, kmalu bomo pri tašči za božič.

Zunaj je prijetnih 30, ura je 20:45. Se vam kaj znojijo jajca? ?

Kukulele508, 05.08.2025 ob 13:32

V petek naj bi nas zajel afriški anticiklon z afriškimi temperaturami 37+ stopinj. Dajte že danes pivo v hladilnik… juhuuuuuu 🙂

Ce vam je temperatura odvec, jaz takoj kupim vsaj 10 stopinj.

Jebene pese mi že namakajo. Danes nisem bila na plaži, jutri grem spet.
In včeraj mi je letal en odvezan pes in se mi moker otresel, še preden sem ga uspela nagnat, ko pridem iz vode.

Tokrat pa ni bila ena ubrisana pasjeljubica, ampak ena družina – žena na kraljevskem prestolu od ležalnika, na drugo razrednem ležalniku njen decen papek sigurno, na brisači en najstniški sin.

In tisti pes leta odvezan na plaži, se seveda prosto namaka med ljudi, kjer mu paše in otresa. In potem ta papak od dec: “Joj, Mika, sej veš, da tega ne smeš delati.” Ma jebemu,  a si ti papak, a si dec, nima ti kej pes letati odvezan in moker tam po plaži.” 

In potem prejšnji dan druga situacija. Enako družina, ampak tam je bil DEC in bil je PES, pes, ki je bil PES in ne best-friend od žene. DEC, glava družine, ni bila to njegova baba, je pesa držal ob sebi, na povodcu. Pes ni letal okrog in ni ga lastnik pustil med ljudi v vodo. Pes ubogal vsak ukaz: “Sedi”, “Mir”, “Prostor”. 

Ne dajte pesa ženskam, ubrisane cuckoljubice ga imajo za sineka, lubija ali hčerko. Dejte pesa DECOM, ampak res DECOM, ne papkom od deca!

Jutri in naslednje dni sem ponovno na plaži. Da mi ne uturavate nobenih jebenih pesov, da mi plavajo tam zraven, se šetajo in otresajo. Mrš!

hladno poletje, 09.08.2025 ob 21:09

Šenkam kar je nad 32 in še pivo zraven ?

Kukulele309, 09.08.2025 ob 21:31

Šenkam kar je nad 32 in še pivo zraven ?

???

Vroče  bo….jst že dons pijem,da ne bom dehidriru  jutr…pa naprej???

?, 09.08.2025 ob 21:43

???

Vroče  bo….jst že dons pijem,da ne bom dehidriru  jutr…pa naprej???

Raje preventiva kot kurativa ?

Šenkam kar je nad 32 in še pivo zraven

Hvala, vzamem. Pivo lahko obdrzis. Ti mislis, da je hec, ampak na moji tocki ni.

hladno poletje, 09.08.2025 ob 22:08

Šenkam kar je nad 32 in še pivo zraven

Hvala, vzamem. Pivo lahko obdrzis. Ti mislis, da je hec, ampak na moji tocki ni.

Ok, imaš pa iz Kredarice lep razgled, če ni v oblakih ?‍?️

volim da je vruče ?

nočna izmena, 09.08.2025 ob 22:37

volim da je vruče ?

Jst tud

Letos napovedujejo hudo zimo. Če ne bo, bomo zahteval pa jedrsko zimo. Imamo vso pravico.

Rezi*, 06.08.2025 ob 05:51

Drugo leto bo zima sredi poletja, ker nekateri že sedaj raufnke ofnajo. ☺️?☺️☺️☺️ Pogledaš na poti skozi okno busa, ja marija no, sonce sploh do izraza ne more. Niti ob nedeževju. Tok lepe sive oblačķe imajo malo bolj strjena naselja.

Klime laufajo u fletih u autih. Skrbijo za čist zrak.

Danes je še v senci fige toplo. Me zanima, če bo šla pri 38 stopinjah kakšna dvogrba kamela mimo 😀

na Goriškem do 38 * C

mene je ponoči zeblo, pa se mi ni dalo po kouter, so oprani v omari..

Je povedal Trump, da samo debili verjamete v zeleno agendo.

https://www.facebook.com/share/v/19WiDnbW9H/

Pred 40 leti so tukaj temperature le izjemoma prekoračile 33 stopinj. Danes pridejo z lahkoto do 38 stopinj. Namesto breskev bomo gojili mango, če bo dovolj vode.

Temperature v zahodni Evropi te dni presegajo temperature v Maroku, Tuniziji in Alžiriji.

TRENUTNO 32 v senci – PRIMORSKA NEKAJ KILOMETROV ZRAČNE LINIJE ODDALJENI OD MORJA. TAKO, DA NE NABIJAJTE V PRAZNO IN STRAŠITE LJUDI 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close