Pridne monklje?
Ne delam takega cirkusa zaradi menjave letnice. Pospravljamo sproti, vsak četrtek, da smo vikende frej. Kupila sem zadeve za narezek, en otrok bo popoldan še doma, pol gre s prijatelji na žur, tako da bomo že takrat pojedli. Starejši že danes odhaja na gorenjsko. Pekla sem za božič, za zdaj nisem, ker kar naprej se samo nažirat in premišljevat o hrani, mi ne gre. Midva pa bova zvečer nazdravila in k tv, pa malo pikala tist narezek, če še komu bo. Prvega pa greva smučat v KG, če se nama ne bo dalo vstat, gremo pa trije na nočno.
Anonimnež, 30.12.2021 ob 18:59
Pri nas se bo jutri peklo, pospravljeno in počiščeno je pa vse. Jutri nič posebnega, ker potem je spet veliko za pospravit ?? pri tebi bo pa itak dišalo po morju :))
Lepo. Lepo praznuj.
Meni je pa tokrat zal da sem se cesa lotila. Zadnjic.
Vceraj sem si zadala zvecer nocno peko lesnikove in orehove potice.
Dopoldan sem nekaj cistila, pa sla na sprehod. Popoldan pa mocne bolecine v sakroiliakalnem oz medenicnem delu zadaj, dol po tazadnji. Prevec stojim in hodim in mi nagaja.
Tako da sem se danes lotila. Vztrajam z muko in bolecinami. Najprej na roke zmlet kg lesnikov in orehov. Saj ves da imam vratno stenozo in mi nagaja c5, c6. Roke do komolcev, ramena bolijo, ne mores dvignit.
Jezna sem na to situacijo. Speljala bom ker sem od besede. A sebe prevec mucim, ker nocem dojet in se sprijaznit. Tako da bom opustila vse, od peke in kuharije. Ce bo mozno cim vec hoje. Ce to ne bo mozno, potem dradticen ukrep naprej.
Zjutraj vstala, pod tus, oblekla baking red majcko in se kasneje lotila dela. 1 kg testa, 1 kg lesnikov+ sladka smetana+ jajce+ maslo+ malo kisle smetane.
Grenivka, lepo bodi in vse dobro v 2022.
Anonimnež, 31.12.2021 ob 10:47
Počasi se daleč pride. Prvi zase poskrbi in upam da bo čim manj dela in da bodo vsi zadovoljni. Tudi tebi želim vse dobro, pa da ti bo zdravje služilo. Mislim da to najbolj rabiš. Srečno 2022! ?☃️❄️
Hvala. Bomo videli kaj bo in do kdaj bo tako. Moram vprasat osebo ki me je preklela od glave do pete. Tko da velike cestitke gredo tej osebi. Kako je tako uslisana mi ni jasno.
Zdaj, pa da malo drazim uno ki je pisala da pecem in kuham pomije. Pac lesnikova potica, pardon gospa bo videla namesto lesnikove file prepecenec ????
Forum je zaprt za komentiranje.