Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pride Srb pa si vse prilasti, klasika, prebutani Slovenci

Pride Srb pa si vse prilasti, klasika, prebutani Slovenci

Pride Srb, ukrade ozemlje in si ga prisvoji kot da je njegovo. Klasika. Ne samo v Slovneiji – klan okoli Jankovića, očitno povsod kamor pridejo isto.
Ampak dokler plačuješ kot budala, si tiho in v podrejenem položaju, je pa vse ok.

.https://siol.net/novice/svet/v-hotelu-nas-obravnavajo-kot-vsiljivce-spakirajte-kovcke-za-slovenijo-670257

Veliko nakladaš in serješ

A črnograditelji?

Slovenec, Srb, Hrvat zauvijek bratu brat. Nekaj je pa treba priznati komunjaram. Da jim je uspelo  skupaj držati Balkan  45 let na 20 let  hud majave podlage, ne bi uspelo nikomur.

Genocid nad Slovenci! Savudrija je slovenska.

Vse se vrača, vse se plača. Nad Srbijo se je naselil hudič. To kar je Vučić počel na Kosovu, Vukovar, Srebrenica in še bi lahko našteval. To nikjer na svetu ne obstaja, da bi samo en človek odločal čisto vse. V Srebrenici so Srbi pobili 1500 otrok. Sedaj se jim vse vrača. In prav je tako, če se mene vpraša.

Odgovor na objavo uporabnika
nič ne vem, ker sem zabit, 22.08.2025 ob 19:11

Vse se vrača, vse se plača. Nad Srbijo se je naselil hudič. To kar je Vučić počel na Kosovu, Vukovar, Srebrenica in še bi lahko našteval. To nikjer na svetu ne obstaja, da bi samo en človek odločal čisto vse. V Srebrenici so Srbi pobili 1500 otrok. Sedaj se jim vse vrača. In prav je tako, če se mene vpraša.

ogledalo v roke hudiči

https://old.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ste-vedeli-slovenec-je-oce-nacisticnih-plinskih-celic

REs si zabit. Še enkrat te je treba z lopato v zemljo nabit, da se zabitost ne bi širila.

Odgovor na objavo uporabnika
???, 22.08.2025 ob 18:42

Slovenec, Srb, Hrvat zauvijek bratu brat. Nekaj je pa treba priznati komunjaram. Da jim je uspelo  skupaj držati Balkan  45 let na 20 let  hud majave podlage, ne bi uspelo nikomur.

Ja zloćinsko jugookupatorjevo lažno Slavijo na razvitih avstrijskih tleh. “Slovenec” je Hrvat, ki je narinil severno z migracijo, tudi Slovaki, Ukriji, se nameša med ljudi potem krade in izpidkopava. Wendi in Wendenland mrsh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close