Pride Srb pa si vse prilasti, klasika, prebutani Slovenci
Pride Srb, ukrade ozemlje in si ga prisvoji kot da je njegovo. Klasika. Ne samo v Slovneiji – klan okoli Jankovića, očitno povsod kamor pridejo isto.
Ampak dokler plačuješ kot budala, si tiho in v podrejenem položaju, je pa vse ok.
Vse se vrača, vse se plača. Nad Srbijo se je naselil hudič. To kar je Vučić počel na Kosovu, Vukovar, Srebrenica in še bi lahko našteval. To nikjer na svetu ne obstaja, da bi samo en človek odločal čisto vse. V Srebrenici so Srbi pobili 1500 otrok. Sedaj se jim vse vrača. In prav je tako, če se mene vpraša.
nič ne vem, ker sem zabit, 22.08.2025 ob 19:11
Vse se vrača, vse se plača. Nad Srbijo se je naselil hudič. To kar je Vučić počel na Kosovu, Vukovar, Srebrenica in še bi lahko našteval. To nikjer na svetu ne obstaja, da bi samo en človek odločal čisto vse. V Srebrenici so Srbi pobili 1500 otrok. Sedaj se jim vse vrača. In prav je tako, če se mene vpraša.
ogledalo v roke hudiči
???, 22.08.2025 ob 18:42
Slovenec, Srb, Hrvat zauvijek bratu brat. Nekaj je pa treba priznati komunjaram. Da jim je uspelo skupaj držati Balkan 45 let na 20 let hud majave podlage, ne bi uspelo nikomur.
Ja zloćinsko jugookupatorjevo lažno Slavijo na razvitih avstrijskih tleh. “Slovenec” je Hrvat, ki je narinil severno z migracijo, tudi Slovaki, Ukriji, se nameša med ljudi potem krade in izpidkopava. Wendi in Wendenland mrsh
Forum je zaprt za komentiranje.