Pri prostitutki
Dobro jutro. Bi bil kdo pripravljen z mano deliti izkusnje s prodajalkami ljubezni. Kako izgleda? Okej prides tja, placas, se kaj pogovoris kako in kaj? Kaj lahko delas, kaj ne? Kaj ti ona dela? Je kaj vzburjenja z njene strani ali rines v trdo? Predigra ali golo nabijanje? In na koncu cena? Je kdo pripravljen malo vec opisati, seveda ce imate izkusnje?
Na redditu so izkušnje fantov… Večina obžaluje takšne vrste sexa brez prave intime, poglej si. Opisujejo izkušnjo kot zelo slabo pa čeprav je prišlo do spolnega odnosa. Po koncu se počutijo kot nekaj kar ni bilo vredno. Me je v bistvu kar presenetilo. Mene bi predvsem skrbele spolne bolezni sploh sifilis, so hude nevrološke poškodbe.
Nevenič, 20.05.2017 ob 06:03
Prostitutke imajo vse možne bolezni, tuberkolozo, aids, gnilo zobovje, you name it. Dovolj je, da ti prostitutka samo pljune v oko in si gotov. (Gotov si!)
Tudi prenos denarja (plačilo) je visoko rizična zadeva.
Načeloma prijateljice noči uporabljajo zaščito in dosledno opravljajo teste, iz tega sledi, da je občevanje z njimi znatno varnejše od ljubljenja s kakšno vaško potrebujko, ki je obredla že pol senikov…
Moje stranke so bile zelo zadovoljne z mano. Celo tako, da so mi nosile darila in po letu dni sem imela 70% stalnih strank. :)))) Zdaj, seveda je pa odvisno na kakšno punco naletiš. Jaz sem delala trezna, brez drog, zavestno in načrtno, kakšna druga dela to iz drugih vzgibov (zadolženost, droge, itd).
Z vsakim posebej se dogovori kaj se lahko dela. Če ne veš kaj lahko in česa ne vprašaš in ti bo povedala. Običajno pa že po telefonu vse to izveš.
Izkusnje, 20.05.2017 ob 04:49
Dobro jutro. Bi bil kdo pripravljen z mano deliti izkusnje s prodajalkami ljubezni. Kako izgleda? Okej prides tja, placas, se kaj pogovoris kako in kaj? Kaj lahko delas, kaj ne? Kaj ti ona dela? Je kaj vzburjenja z njene strani ali rines v trdo? Predigra ali golo nabijanje? In na koncu cena? Je kdo pripravljen malo vec opisati, seveda ce imate izkusnje?
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
https://buylasixshop.com/ – Lasix
http://buyneurontine.com/ – Neurontine
Forum je zaprt za komentiranje.