Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pri polni luni,striženje las,rastejo hitreje?

pri polni luni,striženje las,rastejo hitreje?

Zanima me če je to res, da če se strižeš ob polni luni imaš lepše lasje in hitreje ti rastejo?

Zanimajo me vaše izkušnje?

kaj pa vem, se nikol nisem preveč oziral na to, je pa odvisno od posameznika kolk mu na splošno hitro rastejo lasje itn. skratka men rastejo zmer tolk hitr, da praktično “moram” k frizerju 1x na mesec.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Sem bila v petek pri friterju in sedaj čakam, na rezultat. Zanima tudi mene, če je kaj na tem.

Če deljuje deluje minimalno …Menda pa si ni dobro delati trajne, ko imamo menstruacijo, ker ne prime oz. kodri niso tako lepi kot bi bili…

Poglej v pratiko katero znamenje je bilo v torek(devica mislim),no in do poletja vsak mesec striži,ko bo ta znak.Baje,da res pomaga.

Ja, v tednu pred polno luno vse bolj raste, lasje, dlake, telo zadržuje vodo … Toda, ko luna pada, pa spet vse raste počasneje, lasje, dlake, voda se izloča iz telesa, blato … in tako ko skleneš krog 28 dni, si na istem. Torej, kolikor ti v tednu pred polno luno rastejo hitreje (ob polni luni se že prevesi in takoj se vse upočasni), ti čez 3 tedne toliko počasneje.

Imam eno vprašanje!
Poleti sm si postrigla lese.. do ramen .. in se mi zdi kot da mi skoraj nič nebi zrasle (razceplenih konic pa nimam)
lahko pospešim .. rast las s kakšnim oljem ali podobno!
in imam manj goste lase!
prosim pomagajte mi!!
hočem čim daljše lase!

Ah problemi, problemi … 🙂 Danes sem se strigla, bom videla kako bo … Je par dni po prvi luni pa se ne oziram na to ali kaj podobnega haha 😛
da da

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close