Pri mami pri 34ih
[/quote]
Napišeš, da pričakuješ otroka z ljubimcem, medtem, ko mož verjame, da je njegov.
Ha, ha, sigurno bo vsak pobegnil :).
Drugače deluje že, če napišem recimo, da sem debela ali pa da imam toliko in toliko otrok (recimo moški pri 35ih, 40ih pa išče samo samske brez otrok in take se da hitro odpravit z omenbo otrok, ki jih v resnici nimam :)). v resnici nimam otrok, ampak vseeno ne bi marala moškega, ki pri taki starosti išče striktno ženske brez otrok. Še manj maram take, ki jih zanima le videz.
Samo me pa resno zanima, če je omenjenima dvema res mama pisala profil oz. prebirala njegovo pošto :). To je res kot v filmu.
[/quote]
Napišeš, da pričakuješ otroka z ljubimcem, medtem, ko mož verjame, da je njegov.[/quote]
@metka84: najlažja stvar na svetu: napišeš, da imaš 100kg+. Doživljenska garancija. 🙂
Si bom zapomnila 🙂 + trije otroci in podivjan bivši :).
Samo zanimivo je pa nekaj. Ženske takoj pobegnemo, če sumimo, da se v iskanje ženske vpleta njegova mati. No pobegnemo že, če se izkaže, da mu mama pedena spred in od zadaj, če se pa meša v njegovo življenje v stilu, da bi že moral najti kako njej všečno snaho… si predstavljate zaskrbljeno mamco, ker njen sonček še nima punce :)… vsaka kandidatka bo pobegnila.
Moški pa pobegnejo, če ženska pove, da je bolj okrogla, če pove,da ima otroke…
In zakaj si tako presenečena nad dejstvom, da moški bežijo stran od “mamic” !? Skratka najprej bo vzdrževal tri tuje potem pa še dva svoja… 😉 Vse življenje je revež čakal na to priložnost!
Mali mu bodo pa ob vsaki priložnosti servirali, da ni njihov fotr :).
Need more? (jih je še nekaj)
Jaz nimam svojih otrok pa ne bežim od očkov. Pri starosti nad 30,35 let se mi ne zdi prav nič čudno, če ima kdo otroke že od prej. Sicer ne iščem kake veze, ker sem precej sveže samska, amapk, če pa kdo pride na proti pa… v glavnem ali mi je moški všeč ali ne, nima veze s tem ali ima otroke ali ne.
Mene motijo moški, ki imajo otroke pa to prekrivajo. Tak človek sigurno ni kaj prida.
Motijo me moški, ki ne marajo otrok, čeprav sama verjetno ne bom imela svojih otrok, mogoče se čez 10 let premislim, ampak bolj verjetno, da se ne bom. Človek, ki ne mara otrok na splošno (ne mislim, da ne želi imeti svojih) ali mu gredo celo na živce, jih sovraži… ne hvala.
Motijo me moški, ki imajo otroke pa se s svojo bivšo bojujejo preko hrbtov svojih otrok (v spore s svojo bivšo vlačijo otroke).
Motijo me moški, ki nimajo svojih otrok in obupano iščejo žensko, ki bi ji radi takoj naredili otrok, ker so že tako stari in se jim mudi. Obupanost vsakega odbija.
@metka84: precej zajeten spisek, kaj vse te moti. Zlobneži bi dejali, da te moti kar vse 🙂
Sicer pa se že skozi prispevke v tej temi lepo vidi odgovor na vprašanje, zakaj je stanje takšno kot je.
@Robi…:
Oprosti, ampak kaj točno si hotel povedati? Da ima eden revmo, drugi pa ostro babo? (Iztok Mlakar) Velja, ampak velja pa tudi:
Vsi smo enakopravni, le eni so bolj enakopravni kot drugi. 🙂 (Orwell)
Forum je zaprt za komentiranje.