Pri katerih letih
Spodaj berem o barvanju in sem se zamislila, da bi bilo prav škoda ne imeti tako lepih las (nočem zveneti prevzetno, ampak se mi zdi, da je to edino res lepo na meni). Zanima me, pri katerih letih ste opazile prvi sivi las in kako hitro je potem šlo na slabše, da se je potrebno začeti barvati? Vem, da je odvisno od genetike, pa vendar…za starše ne vem, ker so mladi umrli, starih staršev nisem poznala, da bi sklepala?
Lep dan še naprej!
Pri 44 se vsaj 10 let že barvam zaradi sivih las, prej sem se zaradi brezvezne (nekaj med rjavo sivo in temnoblond ) barve las. Siva sem vsaj 45%, pa zelo neenakomerno oz. po enem delu čisto, drugje manj. Ni šans da bi v redu zgledalo če se ne bi barvala. Tudi moja mama je bila že popolnoma siva pri 45.
Starsi so zaceli rahlo siveti po 40. Jaz sem prvi sivi las odkrila ze kot najstnica, ampak je vec kot 10 let ostalo le pri tem enem. Po 30. sem jih dobila se ene dva tri, danes jih imam mogoce vse skupaj 10. Zanimivi so mi tisti trije na precki, ko vedno strlijo ven, drugi so skriti nekje zadaj in spodaj, jih jaz sploh ne vidim, mi jih je pa frizerka omenila.
Nekatere zvezde ali zvezdice so pa namenoma sive…
[img]http://l.yimg.com/jj/image-4c5aa1bb02610-KellyOsbourne.jpg[/img]
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.