Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pri katerih letih

Pri katerih letih

Spodaj berem o barvanju in sem se zamislila, da bi bilo prav škoda ne imeti tako lepih las (nočem zveneti prevzetno, ampak se mi zdi, da je to edino res lepo na meni). Zanima me, pri katerih letih ste opazile prvi sivi las in kako hitro je potem šlo na slabše, da se je potrebno začeti barvati? Vem, da je odvisno od genetike, pa vendar…za starše ne vem, ker so mladi umrli, starih staršev nisem poznala, da bi sklepala?

Lep dan še naprej!

v drugi polovici tridesetih. Če si blond, se prvi sivinekako skrijejo, pri temnih laseh pa ven udari vsak sivi las.

moja mama in oče sta oba siva od kar pomnim. sestra je začela siveti pri 16-17tih. pri 26tih je sedaj že čisto siva. brez heca. sama sem v zgodnjih dvajsetih in zaenkrat še brez sivih las.

Svoj prvi sivi las odkrila pri 13.

Pri 25 sem bila že tako siva, da nisem mogla imeti svoje barve las.

In ja, tudi jaz sem proti barvanju, ampak sorry, pri 25 letih pa tud nimam namena bit čisto siva ko kaka oma.

38 let, še nobenega sivega.

moja sestra se tudi barva. oz jo barvam jaz. sem seže veliko pogovarjala o tem z mojim frizerjem, geni so očitno slabi. sreče imam več kot sestra, a upam, da bom jaz osivela čimkasneje.

Nekaj let le sem in tja kakšen.Okrog 40 pa vedno bolj…

Moja stara mama je umrla pri 82 letih, srebrnino je imela le namešano med svojo barvo, kot pramena. Moja mama je pri 60 na pol siva. Oče je osivel pri 50, čez noč, dobesedno. Meni se ppri 39 najde kak siv las, nimam 3% sivih. Mož pri 45 ne ve, kaj so sivi lasje. Tašča ima pri 73 morda 5% sivih las.

Stara 40 let, nič sivih las.

Pri 44 se vsaj 10 let že barvam zaradi sivih las, prej sem se zaradi brezvezne (nekaj med rjavo sivo in temnoblond ) barve las. Siva sem vsaj 45%, pa zelo neenakomerno oz. po enem delu čisto, drugje manj. Ni šans da bi v redu zgledalo če se ne bi barvala. Tudi moja mama je bila že popolnoma siva pri 45.

Prve sive izdajalce sem opazila tam nekje pri 45+. Sicer sem se barvala že prej, ne čisto redno, bolj kakšni prameni. Potem sem se pač morala barvat redno, odkar pa sem presnojeda, so moji lasje potemneli, tako da imam spet svojo barvo las.

Prve sive sem dobila še pred 30 roj. dnevom. Mož ne ve kaj so sivi lasje. ….. Je plešast;))))

Starsi so zaceli rahlo siveti po 40. Jaz sem prvi sivi las odkrila ze kot najstnica, ampak je vec kot 10 let ostalo le pri tem enem. Po 30. sem jih dobila se ene dva tri, danes jih imam mogoce vse skupaj 10. Zanimivi so mi tisti trije na precki, ko vedno strlijo ven, drugi so skriti nekje zadaj in spodaj, jih jaz sploh ne vidim, mi jih je pa frizerka omenila.

Moj dedek je umrl pri 71 letih in ni imel niti enega sivega lasa. Moj oče še tudi nima niti 1 lasa sivega, moja mama pa si barva lase zaradi njih. Je siva nekje 20%. Jaz nimam še sivih las, stara pa sem nekaj čez 30 let. Ne barvam si lase.

Nimam pojma, ker si jih barvam že od cca. 20-tega leta :-)))

Tri sive lase imam že od OŠ naprej, zadnja leta sta se jim pridružila recimo še dva (imam 38 let). Lase si zaenkrat še samo strižem; ko bo treba, bom pa tudi barvala, kaj pa čem (imam zelo temne lase).

“Sivina” ni problem, pri meni je problem izpadanje las. V petih letih imam 3/4 las manj…po 40-letu mi izpadajo vse bolj in bolj. Žal.
Včasih sem imela “čupo”, sedaj…(((((

Nekatere zvezde ali zvezdice so pa namenoma sive…

[img]http://l.yimg.com/jj/image-4c5aa1bb02610-KellyOsbourne.jpg[/img]

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close