Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pri katerih letih ste dosegli tole

Pri katerih letih ste dosegli tole

Včeraj je ona pisala, kak gre zjutraj na kavico s svojim zaročencem, pa si vzame knjigo s sabo, ker gre pol zaročenec v službo in ona bere. Pa da gre pol h frizerki, pa na nohte, pa zvečer z zaročencem v ribjo restavracijo (za kosilo sem že pozabila, kaj je skuhala ob 13h). Pri koliko letih ste dosegle, da lahko vsak dan delate, kar želite (denarja neomejeno do smrti)?

Denarja neomejeno je ravno tako omejitev. Ne gledam na življenje skozi materialne dobrine, tako da sem v vsakem trenutku hvaležna za življenje in zdravje, počnem pa vedno kar želim. Branje knjige in pohajanje po salonih ali karkoli že, pa me ne veseli. Moje radosti so druge in si jih vse lahko privoščim, ker so brezplačne. Tako da se imam za bogato.

Odgovor na objavo uporabnika
penzija776, 25.07.2025 ob 16:04

Včeraj je ona pisala, kak gre zjutraj na kavico s svojim zaročencem, pa si vzame knjigo s sabo, ker gre pol zaročenec v službo in ona bere. Pa da gre pol h frizerki, pa na nohte, pa zvečer z zaročencem v ribjo restavracijo (za kosilo sem že pozabila, kaj je skuhala ob 13h). Pri koliko letih ste dosegle, da lahko vsak dan delate, kar želite (denarja neomejeno do smrti)?

Kot prvo, kdo za vraga hodi vsak dan k frizerju in na nohte? Kot drugo pa….živi od svojega denarja? Ker tist od zaročenca ni njen :). In ni preskrbljena do konc življenja. Dela verjetno več za ta denar kot jaz v šihtu :).

Bolane zgodbe.

Pustite se sprovocirati z izmišljenimi zgodbicami, katerih fabule so stare enako, kot človeštvo. Že od nekdaj so obstajale pravljice o princih, ki so poročili revne deklice, katere so potem do konca svojih dni živele v blagostanju in nebeški sreči.

Zapomnite si – osreči le delo, delo za obstoj, delo na sebi. Lenoba je še vsakega pogubila na dolgi (ali kratki) rok. Pred časom sem imela priložnost spoznati Ukrajinke, ki so o takšnem življenju sanjale v Sloveniji. Misleč, da bo njihov edini doprinos k srečni zvezi sex, so se pošteno uštele. Ni zaročencev pri nas, da bi to realizirali. Še pri Jankovićih ne, pa naj cajtengi pisarijo, kar hočejo!

Mislim ti gospod avtor. Včasih imaš duhovite zgodbe ampak način pisanja te spodnese, ker vedno uporabljaš iste začetne stavke, besede in zglobe v različnih temah in različnih spolih.

Saj ni žaljivo ampak se potrudi malo v narečju, da skusiš še to. Bo težje prepoznati in še bolj zanimivo bi bilo

Pri 18ih. Ampak ni bilo predvideno, to sem spoznala šele po letih. Zdaj sem 64. Lepo življenje pač. Ne hodim pa h kozmetičarka itd., ker tega ne maram.

Mogoče več napisano kot je v resnici

Odgovor na objavo uporabnika
Biba352, 25.07.2025 ob 19:18

Pustite se sprovocirati z izmišljenimi zgodbicami, katerih fabule so stare enako, kot človeštvo. Že od nekdaj so obstajale pravljice o princih, ki so poročili revne deklice, katere so potem do konca svojih dni živele v blagostanju in nebeški sreči.

Zapomnite si – osreči le delo, delo za obstoj, delo na sebi. Lenoba je še vsakega pogubila na dolgi (ali kratki) rok. Pred časom sem imela priložnost spoznati Ukrajinke, ki so o takšnem življenju sanjale v Sloveniji. Misleč, da bo njihov edini doprinos k srečni zvezi sex, so se pošteno uštele. Ni zaročencev pri nas, da bi to realizirali. Še pri Jankovićih ne, pa naj cajtengi pisarijo, kar hočejo!

hm, tudi če teoretično preživiš do smrti z nekim premoženjem in donosi ,seveda ne razsipniško ,človek mora imet nek red ,delo ,da možgani delujejo,ni treba glih na polno,pod nekim stresom,samo čim več cajta bit v akciji…tako vidim ljudi,ki jim ne bi bilo več treba delat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close