pri 40h se mi je zmesalo
Nisi ti v nobeni stiski samo drolja si. Pismo da ne znate najdt enga normalnga ravnotezja v zivlenu. Babe zafrustrirane, a zdej pr 40 bi ga ti srala? A zj bos rekla da do zdej si doma čpela pa u luft gledala? Niste sle s prjatlcam nikol žurat, za dva dni nekam ni da ni???? Ce to nis bla sposobna zdej na stara leta nimaš kej razmislat o temu. Mislm res ste neverjetne slovenske babure, al doma amiša glumit alpa na fertik vsem noge narazn dajat pa se gont. Tut tok pik nimate u glav, da bi en normaln zivlene znale furat. Svašta majka rodi
Roycelover, 24.05.2020 ob 11:51
Sem prebrala da imaš rada latino glasbo v smislu bachata in podobno, pa se nisem mogla zadržati, da nebi komentirala. Tudi jaz sem ljubiteljica te zvrsti in scene na sploh, tako da če bi rada kaj takega pridi v Graz v Avstrijo. Tukaj je ogromno “latino muckov” iz Mehike, Dominikanske, Kube itd.
Zdaj zaradi Korone je sicer začasno vse odpovedano ampak drugače pa je tukaj toliko enih latino dogodkov, da se včasih počutiš kot na karibih haha.
A ti jo na kurbarijo nagovarja..lubi bog pomagaj
te bo minilo, 23.05.2020 ob 17:19
Imaš krizo srednjih let. Ni to samo pri moških, tudi pri ženskah – sploh takih, ki so e nekaj časa v stagnacijskih, monotonih in daljših zvezah, zaciklane v nek rutial brez “začimb” na svojem zrezku.
Te razumem, ker sem tudi sama ena takih, ki moške že vsaj 20 let od sebe “odganjam”, ker se lepijo name. Pred zakonom, v zakonu in zdaj tudi.
Mi na kraj pameti zdaj ne pride, da bi se sedaj znorela tako, kot bi se ti. Imam bremze, se znam zabremzat. Ker nikoli ne veš….. Je treba imet tudi eno dostojanstvo koneckoncev. Je hudo,ko te obletavajo, ja – mladi čvrsti, dišeči – samo kaj, ko takemu samo testosteron nagaja. Takemu ne bom trofeja, ni to moj stil. Čeprav mika- ampak ne kot trofeja, še manj pa, da bi se mi hotel kar vselit potem 🙂 Naseljevanja še nekaj časa ne bo, ni govora za sobivanje.
Moram bit tudi malo pazljiva iz določenih razlogov ( Sloveija je premajhna, pa še bivši je ene vrste stalker, namenoma zna vohljat za vsemi mojimi bodočimi, tako da tukaj moram pazit, da niso iz njegovih krogov nelet, ne poznanstva – mah bo treba v tujini kaj pošnofat – kakšna Avstralija, Skandinavija :)))
Absolutno pa me privlačijo mlajši. Moram spoznati enega sorodnega po hobijih, ki zelo rad pleše določeno zvrst ( latino, bachata, ipd), pa da vidimo potem, kako zalaufa….
Samo zdaj je kriza, ker tudi zaradi tega pandemičnega sranja je vse to bilo tudi tovrstno druženje znotraj in zunaj odpovedano.
Hormoni te mečejo, to je – te bo minilo; bolje, da to do določene mere mine. Sploh, če imaš še otroka doma pod streho, neodrasla.
Mene pa zanima kakšne so to ženske, da se moški stalno lepijo na vas? Verjamem, da gre bolj kot ne za tisti nevidni del .. .Bi pa rada brala o tem.
7itui, 15.06.2021 ob 06:24
Mene pa zanima kakšne so to ženske, da se moški stalno lepijo na vas? Verjamem, da gre bolj kot ne za tisti nevidni del .. .Bi pa rada brala o tem.
Fatalne 🙂 imajo tisto nekaj, kar se z besedami ne da opisati. Jih poznam nekaj. So redke, a ravno zato posebne. Te, ki jih poznam jaz, so lušne, niti ne nekaj ekstra lepe ali postavne, tam sredina sredina bi rekla. Ampak imajo žar v očeh, so polne življenja in zanimive, zabavne. Predvsem pa iskrene in srčne. To je čutiti, ne da se pretvarjati, še posebej se ne da prelisičiti izkušenih moških. Za eno mi je nekoč en tak povedal, da srečen tisti, ki jo dobi. Njega je zavrnila, a pravi da je še ta zavrnitev bila tako “sladka” kot je ona sama. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.