Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pri 40h se mi je zmesalo

pri 40h se mi je zmesalo

vsi so mi vsec, sanjam da.bi se sla neko romantiko z desetimi moskimi. godi mi pozornost moskih, prav iscem tezave. Izgledam zelo dobri, tako da mlajsih moskih okoli mene ne manjka. Doma imam pa zoprnega moza in 2 otroka.
Ali se to kdaj umiri in ce, kdaj? Kako naj se umirim? Prav v eni stiski sem in si ne znam pomagat.

Rabiš eno okrog kepe.

Kadar si izmišljaš neumne teme, vsaj šumnike menjaj. Kaj preveč brihten pa nisi, a?

Pa na roke si ga vrž, da boš dal mir.

Imaš krizo srednjih let. Ni to samo pri moških, tudi pri ženskah – sploh takih, ki so e nekaj časa v stagnacijskih, monotonih in daljših zvezah, zaciklane v nek rutial brez “začimb” na svojem zrezku.
Te razumem, ker sem tudi sama ena takih, ki moške že vsaj 20 let od sebe “odganjam”, ker se lepijo name. Pred zakonom, v zakonu in zdaj tudi.

Mi na kraj pameti zdaj ne pride, da bi se sedaj znorela tako, kot bi se ti. Imam bremze, se znam zabremzat. Ker nikoli ne veš….. Je treba imet tudi eno dostojanstvo koneckoncev. Je hudo,ko te obletavajo, ja – mladi čvrsti, dišeči – samo kaj, ko takemu samo testosteron nagaja. Takemu ne bom trofeja, ni to moj stil. Čeprav mika- ampak ne kot trofeja, še manj pa, da bi se mi hotel kar vselit potem 🙂 Naseljevanja še nekaj časa ne bo, ni govora za sobivanje.
Moram bit tudi malo pazljiva iz določenih razlogov ( Sloveija je premajhna, pa še bivši je ene vrste stalker, namenoma zna vohljat za vsemi mojimi bodočimi, tako da tukaj moram pazit, da niso iz njegovih krogov nelet, ne poznanstva – mah bo treba v tujini kaj pošnofat – kakšna Avstralija, Skandinavija :)))
Absolutno pa me privlačijo mlajši. Moram spoznati enega sorodnega po hobijih, ki zelo rad pleše določeno zvrst ( latino, bachata, ipd), pa da vidimo potem, kako zalaufa….
Samo zdaj je kriza, ker tudi zaradi tega pandemičnega sranja je vse to bilo tudi tovrstno druženje znotraj in zunaj odpovedano.

Hormoni te mečejo, to je – te bo minilo; bolje, da to do določene mere mine. Sploh, če imaš še otroka doma pod streho, neodrasla.

Se mi zdi, da to niti nima tok veze z leti, kot s pomanjkanjem pozornosti lastnega moža. Povej mu, da nujno rabita več komunikacije, romantike, seksualnosti, ker si nesrečna in če ne bo akcije, boš naredila temu konec. Najdit bo treba spet vajin smisel, zakaj sta sploh skupaj.

Sem prebrala da imaš rada latino glasbo v smislu bachata in podobno, pa se nisem mogla zadržati, da nebi komentirala. Tudi jaz sem ljubiteljica te zvrsti in scene na sploh, tako da če bi rada kaj takega pridi v Graz v Avstrijo. Tukaj je ogromno “latino muckov” iz Mehike, Dominikanske, Kube itd.
Zdaj zaradi Korone je sicer začasno vse odpovedano ampak drugače pa je tukaj toliko enih latino dogodkov, da se včasih počutiš kot na karibih haha.

Hobijev nimaš ali kakšnega zanimivega dela, v kar bi lahko preusmerila svojo energijo in fokus?

😉
Vem ja- hvala za nasvet- ampak po izkušnjah izpred let mi je vseeno Italija bolj pri srcu, kar se tega tiče 🙂 Okolica Miramareja-Trst, pa okolica Benetk, Bologna, ……. Sem tudi bolj ljubiteljica talijanskih mest in naroda, tudi jezik govorim kar dobro, tako da…. Avtohtoni plesalci so pa vseh evropskih mestih. Ampak mene ne privlači ples zaradi teh avtohtonih, mi ni -saj znajo nekateri Evropejci tudi odlično bachatat…. 🙂

Drugače je kar nekaj spletnih strani, kjer so ti plesni dogodki po mesečnih urnikih tudi po celi Italiji, pa seveda Avstriji tudi. Samo zdaj je malo drekec zaradi tega virusnega obsedenega stanja… Vsaj upam, da nekje julija bo že kaj bolje.. en dopust, pa če bo treba na festival na Sicilijo, pa tja 🙂
Želim ti, da se tudi ti to poletje kaj naplešeš 🙂

Po 35. se v današnjem času polnih babjih riti običajno babam skisa do konca, crkne še zadnja delujoča možganska celica. Redke so, ki še ostanejo normalne.

Jaz imam 44 let pa nisem nikoli imela tezav. Zgledam dobro a moski me ne obletavajo ker ne dajem signala. Kolegica je debela, videti nikakvo, redki lasje, kot ena soferska mamica, mozacasta, skoz isce dece, vara moza in ko gremo na pijaco, moski pogledujejo k njej, ne vem no, to je tako kot pri zivalih, ko samci zavohajo samicko ki se goni. Grdo sem rekla, a zenska je vedno bila neprivlacna, se pa ponuja vsakomur. In to moski opazijo. Zato pbletavajo take. Pamet v roke, avtorica.

Enim prej, enim kasneje…a vsi se na neki točki srečamo s kakšno tako ali drugačno preizkušnjo v življenju. Razen tistih, ki so tako grdi in žleht, da jih nihče noče. Tako je rekla nekoč moja soseda, ko so jo hecali da je k…. 🙂 Je rekla: raje k…. kot jadna, za k se vsaj vsak obrne in reče “glej jo kako je dobra”, za ubogo pa “ma pusti jo, vidiš da je itak jadna”.

No, eno lepo zgodbo nam je profesor nekoč povedal, našla sem jo tudi na netu
Jaz si tudi to razlagam tako…

“Orel je močna in mogočna ptica, ki lahko živi tako dolgo kot človek. Ampak samo, če ji uspe prebroditi krizo srednjih let. Nekje v štiridesetem letu je tako za orla kot tudi za človeka tisto odločilno obdobje. Ali bo živel še naprej, bil pomirjen in moder, ali bo obupal nad svetom, nad življenjem …

Orel ima dolgo življenjsko dobo, živi lahko tudi do 70 let, ampak, da bi doživel tako visoko starost, ga čaka zelo težka preizkušnja.

Ko dopolni štirideset let, njegovi dolgi in ostri kremplji ne morejo več dobro loviti plena, njegov dolg in oster kljun postane upognjen, njegova stara in težka peresa postajajo vse debelejša, kar mu otežuje letenje.

Takrat orlu preostaneta le dve možnosti: ali umreti ali pa preživeti dolgotrajen proces, ki traja 150 dni in ga bo naredil spet močnega. Ta proces od orla zahteva, da odleti na vrh planine in sede v gnezdo. S kljunom tolče v kamen vse dokler mu ta ne odpade. Nato potrpežljivo čaka, da mu zrase novi kljun. Z novim kljunom kljuva stare kremplje. Ko mu zrasejo novi, kljuva svoje staro perje …

Po petih mesecih se orel ponovno rodi in odleti novemu življenju naproti.

Mit o orlu si je vredno zapomniti, saj je zelo podoben zgodbi človeka. Mnogokrat se zgodi, da pridemo na razpotje, se odločamo, katero pot bomo izbrali. In vedno je vredno izbrati tisto, ki nam ponuja življenje. Zato poletite in bodite svobodni na svoji poti!”

Ne rabi, saj se vedno najde kritična masa ljudi na MONu, ki odgovarja na izmišljene teme, za katere se že na kilometer vidi, da so za lase privlečene, ampak …, saj še tvojega posta niso razumeli. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne rabi, saj se vedno najde kritična masa ljudi na MONu, ki odgovarja na izmišljene teme, za katere se že na kilometer vidi, da so za lase privlečene, ampak …, saj še tvojega posta niso razumeli. 😀
[/quote]

Nekaterim nam je dolgčas in zato komentiramo, čeprav vemo, da je provokacija. 🙂 Tako kot komentiranje filma ali knjige oz teme v debatnem krožku. Vse je izmišljeno, pa vendar…

Nekaterim nam je dolgčas in zato komentiramo, čeprav vemo, da je provokacija. 🙂 Tako kot komentiranje filma ali knjige oz teme v debatnem krožku. Vse je izmišljeno, pa vendar…
[/quote]

Šele sedaj ti je potegnilo in se ti je prižgala lučka? 😀 Dolgo ti to rabiš, dolgo… 🙂
Pa dobro, saj ne rabite biti pametne, glavno, da ste lepe in mlade. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Šele sedaj ti je potegnilo in se ti je prižgala lučka? 😀 Dolgo ti to rabiš, dolgo… 🙂
Pa dobro, saj ne rabite biti pametne, glavno, da ste lepe in mlade. :))
[/quote]

Ene pač “palimo na guranje”… kaj češ

To, da viharniki povsod vidijo babjo zblojenost, pomeni, da so normalne.

Ja, ker vedno po sebi sklepaš, suhi veji, večnemu otroku, neprodušno zaprtemu v betonski gajbici. Amapk to tvoje je nenormalno in patološko stanje, veš?

Enim prej, enim kasneje…a vsi se na neki točki srečamo s kakšno tako ali drugačno preizkušnjo v življenju. Razen tistih, ki so tako grdi in žleht, da jih nihče noče. Tako je rekla nekoč moja soseda, ko so jo hecali da je k…. 🙂 Je rekla: raje k…. kot jadna, za k se vsaj vsak obrne in reče “glej jo kako je dobra”, za ubogo pa “ma pusti jo, vidiš da je itak jadna”.

No, eno lepo zgodbo nam je profesor nekoč povedal, našla sem jo tudi na netu
Jaz si tudi to razlagam tako…

“Orel je močna in mogočna ptica, ki lahko živi tako dolgo kot človek. Ampak samo, če ji uspe prebroditi krizo srednjih let. Nekje v štiridesetem letu je tako za orla kot tudi za človeka tisto odločilno obdobje. Ali bo živel še naprej, bil pomirjen in moder, ali bo obupal nad svetom, nad življenjem …

Orel ima dolgo življenjsko dobo, živi lahko tudi do 70 let, ampak, da bi doživel tako visoko starost, ga čaka zelo težka preizkušnja.

Ko dopolni štirideset let, njegovi dolgi in ostri kremplji ne morejo več dobro loviti plena, njegov dolg in oster kljun postane upognjen, njegova stara in težka peresa postajajo vse debelejša, kar mu otežuje letenje.

Takrat orlu preostaneta le dve možnosti: ali umreti ali pa preživeti dolgotrajen proces, ki traja 150 dni in ga bo naredil spet močnega. Ta proces od orla zahteva, da odleti na vrh planine in sede v gnezdo. S kljunom tolče v kamen vse dokler mu ta ne odpade. Nato potrpežljivo čaka, da mu zrase novi kljun. Z novim kljunom kljuva stare kremplje. Ko mu zrasejo novi, kljuva svoje staro perje …

Po petih mesecih se orel ponovno rodi in odleti novemu življenju naproti.

Mit o orlu si je vredno zapomniti, saj je zelo podoben zgodbi človeka. Mnogokrat se zgodi, da pridemo na razpotje, se odločamo, katero pot bomo izbrali. In vedno je vredno izbrati tisto, ki nam ponuja življenje. Zato poletite in bodite svobodni na svoji poti!”
[/quote]
Samo prvi odstavek sem prebral. Ne bi vedel, če imate babe tako to naravnano, da se mora vsaki sfuzlat, boš že vedela in ti verjamem na besedo, že sodeč po tem, kaj vse je videt v družbi.😁 Razlog je pa še vedno v polni riti,če te ne bi bilo, bi tudi babja norost moral bit prizemljena.

Samo prvi odstavek sem prebral. Ne bi vedel, če imate babe tako to naravnano, da se mora vsaki sfuzlat, boš že vedela in ti verjamem na besedo, že sodeč po tem, kaj vse je videt v družbi.😁 Razlog je pa še vedno v polni riti,če te ne bi bilo, bi tudi babja norost moral bit prizemljena.
[/quote]

Škoda, ta drugi je zelo lep za prebrati. Ko boš bolj na času morda..

Delno se lahko strinjam s teboj, saj polna rit povzroča celim generacijam nemalo težav. Delno pa to teorijo lahko ovržemo z dejstvom, da v hudih časih ( ki jih skozi zgodovino ni bilo malo) se je ljudem ravno tako “fuzlalo” – tako ženskam kot moškim 🙂 Pa so bili daleč od “polne riti”. Le vedelo se je manj kot danes 😉

A bistvo se mi zdi bolj v lastni preobrazbi in poti, ki nam je začrtana tako ali drugače. Pa seveda našem odzivanju na te spremembe.

Tega, da ne vidijo skupnih interesov s postaranim samohranilcem, ki je z muko končal 3 letno poklicno, pa res nobeni ne zamerim.

Ti je nekdo v tej temi že napisal – nikoli se ne umiri (samo od sebe).
Ker to sploh ni stvar izgleda ali spola – pač pa posledica tvojega obnašanja oz. tvojih signalov.

Tudi res enkratno izgledajoče ženske nimajo teh težav – če ne oddajajo takih signalov.

A ti to viharnega provociras?

Enostavno imaš okoli sebe vse urejeno razen zoprnega moža. Nekaj med vama ne štima in ti manjka pozornosti. To uredi in potem zagotovo ne boš potrebovala nikogar drugega kot samo njega.

mojca meša se ti

… ampak tvoj pa v prostem cajtu natepava te, po tvoje, grde debele samice, ki se gonijo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close