Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prežvekovanje gostov na tv-ju, kaj mislite?

Prežvekovanje gostov na tv-ju, kaj mislite?

Se vam zdi primerno, da gost v oddaji na nacionalni televiziji žveči čigumi, medtem ko odgovarja na vprašanje? A nas niso tega učili že v osnovni šoli, da se tega ne počne? Osnovna kultura?

In kdo je bil ta nekulturnež in v kateri oddaji????

???

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 20.10.2021 ob 18:01

In kdo je bil ta nekulturnež in v kateri oddaji????

???

https://4d.rtvslo.si/arhiv/moje-mnenje/174811372

V tej oddaji, gost s kapico na glavi, ga ne poznam toliko, baje da piše besedila za slovenske glasbenike, se je pa jasno videlo, da je žvečil med oddajo. Pa to so ja zrele osebe in ne neki nekulturni najstniki, no.

Tudi jaz sem gledala to oddajo in sem tudi opazila to žvečenje. Izpade smešno in nespoštljivo do ostalih gostov, do voditelja in do nas, gledalcev. Bontona ti muzičarji ravno nimajo.

Objava čaka odobritev

To je  Rok Lunaček – zelo dober tekstopisec.

Me ne moti, kaj ima v ustih.Njegov problem, kajti jaz ne bi mogla govoriti s čikgumijem v ustih.

To so umetniki, vesoljska bitja.Kdor ni tak, seveda tega ne bo razumel.Moraš biti že umetniški tip.

Lahko vi tu na Monu napišete vsaj eno tako besedilo?

Ne morete.

Pa na Wikipediji si oglejte njegova dela – napisal je res veliko besedil za slovenske skupine in pevce…

Odgovor na objavo uporabnika
milka663, 21.10.2021 ob 09:02

Tudi jaz sem gledala to oddajo in sem tudi opazila to žvečenje. Izpade smešno in nespoštljivo do ostalih gostov, do voditelja in do nas, gledalcev. Bontona ti muzičarji ravno nimajo.

no, ni prežvekoval med oddajo to kar govorite je laž. četudi je imal čigumi v ustih se vidi,da ga je pri govorjenju oviral – to je to kar vidite… in res ja se strinjam, da bi bilo bolj modro ga dati ven… ampak prežvekoval in žvečil pa med oddajo ni.

Imam globoko spoštovanje do vseh gostov – prvega omenjenega sicer ne poznam, ampak spoštujem vsako našo glasbo… Rok je pa legenda že iz Flirtov in tudi pravi maher v pisanju tekstov za naše avtorje. Vse pohvale njemu in vsem – tudi Feri in Jan velika gospoda.  Priklon vsem njim!

Rok Lunaček, inteligenten tip  z zelo inteligentnimi predniki.

Daleč najboljši retorik .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close