Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prezračevalnik trave – nasvet, prosim

prezračevalnik trave – nasvet, prosim

Enega gledam v akciji pa ne vem, če je dovolj dober/močen. Širina delovanja 30 cm, globina, v katero prodrejo iglice, pa 1,5 cm.
Je to dovolj?

kaj pa vem. Meni je znanec, ki se ukvarja z urejanjem parkov rekel, da naj raje kot da ta prezračevalnik kupim naredim takole: spomladi naj bi se trava ornk pregrabila, potem, ko naj bi jo pa v drugo pokosili, naj pa pokličemo enega vrtnarja z prezračevalnikom. Cena je 5.000, pa parcela niti ni tako majhna.

Ena Barbara, saj tu pa tam malo pograbim ampak kaj ko me po 1/10 parcele mine. Predstavljaj si, kako je grabit okoli 1200 m2 kolikor je zagotovo travne površine. Da bi pa kdo prišel na Primorsko za 5 jurjev lahko samo sanjam.
Jaz bi res raje prezračevalnik kupila.

Mi ga imamo, zato tudi nekaj izkušenj.
Predvsem ti priporočam, da kupi takega z bencinskim motorjem, ne z električnim. To pa verjetno avtomatsko pomeni, da je močenješi (in širši). Tisti imajo tudi nožke namesto iglic.

In koliko naj bi šel v teren, da bi bil učinkovit?
Kakšni so tehnični podatki vašega?

Naši so to spomlad kupili prezračevalnik od Sandregardna in oče (drugače je ful komplikator) je super zadovoljen.
Je pa žal ta prezračevalnik na elektriko, tako da potrebuješ še en dolg podaljšek.

Always look on the bright side of life!!!

Hvala za nasvete ampak mene še vedno zanima koliko naj gredo globoko tej nožki oz. iglice.

IGLICE samo praskajo po zemlji in ostranjujejo polst in mah in deteljo, … in dajo travi prostor, da se razširi. imamo Black&decker na elektriko in je zelo ok.

Tule poglej, sicer pa pokliči Rotarja v Podsmreko (LJ):

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close