Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevozi org

Prevozi org

Zaenkrat so onemogoceni sem prov zaostna.Do kdaj bojo do kdaj bo to obsedeno stanje? A kdo ve

Pa ne boš sedaj luftala na okrog. Doma bodi.

Pa ne boš sedaj luftala na okrog. Doma bodi.
[/quote]

Mogoče pa rabi prevoz iz tujine domov? Včeraj jih je veliko nepredvideno odpotovalo v Slovenijo, ker so se oziroma se zapirajo meje.
Avtorica, probaj z objavo na FB, če se najde kdo za tvojo smer.

Obstaja tudi BlaBlaCar. Kako je v teh kriznih časih pa ne vem.

Zakaj bi nekdo umaknil prevozi.org? Vsak ima pameten razlog, da potuje nekam, se nekam vrača ali kaj podobnega. Sicer pa je bila stran bedna, ampak žal edina.

Jooj, kakšno laufanje naokoli!! Nekateri ljudje pač moramo v službo in se npr. vozimo dnevno v prestolnico ali pa za vikend domov, potem pa v nedeljo zvečer nazaj..
Sem vozila prevoze še ravno včeraj, vprašala v naprej, če so zdravi (sicer vem, da ne pomaga nič, ker lahko ne kažeš znakov) ..

Ej joj a vozis mogoce za Mb ali je kdo gor da vozi za Mb hvala lp

Te dni res ni preveč za tvegati, če res ni nujno.

In pri tem se je nujno še dodatno izpostavljat? Zakaj? Za tistih par €?

In pri tem se je nujno še dodatno izpostavljat? Zakaj? Za tistih par €?
[/quote]

Je že kaka škrta oseba.

Je že kaka škrta oseba.
[/quote]

Kaj natolcujete če ne veste razloga za koriščenje prevoza. Nima vsak avtobusa ali vlaka pred svojo hišo ob vsaki uri dneva. Povezave so slabe. Oz.kar nemogoče.
Mi smo koristili BlaBlaCar iz Firenz do bližine naše meje. Do meje je bilo ok. Iz Trsta in Gorice ali Nove gorice pa do Lj.ni šlo drugače kot z avtom.

Kaj natolcujete če ne veste razloga za koriščenje prevoza. Nima vsak avtobusa ali vlaka pred svojo hišo ob vsaki uri dneva. Povezave so slabe. Oz.kar nemogoče.
Mi smo koristili BlaBlaCar iz Firenz do bližine naše meje. Do meje je bilo ok. Iz Trsta in Gorice ali Nove gorice pa do Lj.ni šlo drugače kot z avtom.
[/quote]

Kaj ti natolcuješ. Ona je lepo napisala, da se vozi v službo in zraven vozi prevoze. Torej popolnoma brez potrebe v svoj avto tlači neznane ljudi, za katere ne ve kje so bili in kaj so delali. In zakaj to počne? Ja zaradi tistih nekaj evrov, ki jih dobi za to.

Kaj ti natolcuješ. Ona je lepo napisala, da se vozi v službo in zraven vozi prevoze. Torej popolnoma brez potrebe v svoj avto tlači neznane ljudi, za katere ne ve kje so bili in kaj so delali. In zakaj to počne? Ja zaradi tistih nekaj evrov, ki jih dobi za to.
[/quote]

Njen nik je Ejanana, tisti prvi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close