Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka prevoz na poroko

prevoz na poroko

Kako ste izvedli prevoz na poroko, do gostišča, domov…

Kakšen je običaj (midva jasno živiva skupaj)?

Kje najeti avto, limo, ipd?

thx.

midva ne bova komplicirala…limuzina v našo ulco sploh ne bi šla;)
moj bo pri očetu dopoldan, jaz pa v najinem stanovanju
za moj prevoz bo poskrbel stric s svojim avtom, partnerja pa pelje njegov stric, pol pa skupi…škoda mi je denarja za najem avta, ker mamo nobel avtomobilčke na voljo, pa še brezplačni in z domačim šoferjem bodo.

Za tiste, ki živijo skupaj pred poroko, se meni zdi najbolje, da si zrihtata en avto, ki ju pride iskat na njun dom in to je to.

Tudi midva živiva skupaj, ampak moja starša želita, da me pridejo iskati k njima, saj sem za enkrat še njuna. Dokler se ne poročim.

Tako da bova s sinom že dan prej šla k mojim staršem, kjer se bom pripravila na “usodni” da.

Limuzine ne bova imela, ker mi je popolnima odveč, se bova pa po poroki s kočijo odpeljala do gostišča, kjer bomo imeli slavje.

Hojla!

Tudi midva živiva skupaj in sva na začetku tudi nekaj sanjala o oldtimer varianti prevoza (črn za ženina in bel za nevesto), potem pa sva se odločila za domač prevoz, saj imamo v družini kar soliden vozni park.:))
Vozila sta naju moja strica, ker pa sta bila oba med mojimi svati, je ženina pome pripeljal njegov oče (najina domova sta 1,5 km narazen). Ko me je prevzel, sva se vsak s svojo pričo in v svojem avtu odpeljala na matični urad in potem še v cerkev, od cerkve do gostišča pa midva skupaj v enem, priči pa v drugem avtu.
Moram pa reči, da nisem pričakovala, da bosta oba strica tako počaščena in ponosna, da naju lahko peljeta.
Če imata možnost, raje zadolžita za to funkcijo družinske člane. Za vaju bo ceneje, oni pa bodo imeli dober občutek, da so za vaju naredili nekaj ful dobrega. 😉

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close