Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prevoz Lj-Salzburg

Prevoz Lj-Salzburg

Lepo pozdrav,

po dolgem raziskovanju sem ugotovila,da mi ne preostane nič drugega kot da grem z vlakom do Salzburga,od kjer pa imam naprej letalo za tunizijo.Zanima me če kdo mogoče ve koliko je letališče odaljeno od železniške postaje in kakše možnosti (transferja) obstajajo od železniške postaje do letališča pa tudi kakšne so cene.

za vse odgovore se vam že v naprej zahvaljujem

LP

http://www.salzburg-airport.com/anreise.html
Upam , da tole pomaga?

Yasmine, mene pa zanima, če se splača za Tunizijo preko Salzburga in ne kar iz Brnika.
Se kaj prišpara, če računaš še pot do in nazaj iz Salzburga.
Če je ceneje bom tudi sam začel gledati te ponudbe in celo koristiti.

Za informacijo v naprej hvala.

Lep dopust.

Pozdravček,
hvala za tvoj trud,…sem našla kar nekaj zanimivih informacij.

Lp
Yasmine

Pozdravljen lejko,

kaj naj ti rečem,…jaz grem v Tunizijo že drugič,enkrat sem šla iz Brnika drugič grem iz Salzburga.O tem od kje se bol splača it je težko govort,ker kot si sam rekel če greš iz tujine je treba zraven avtomatsko prištet še stroške prevoza in vse ostale stroške.Če pa iščeš točno določen hotel (tako kot jaz)pa je malo zakomplicirano.Slovenske agencije se odločajo za poslovanje z hoteli v Tuniziji na podlagi povpraševanja in ugodnejše ponudbe,zato se zgodi da pri določeni agenciji najdeš nek hotel v ponudbi,ko pa želiš naslednje leto it v isti hotel te presenetijo z odgovorom, da niso imeli ugodne ponudbe,tako da če hočeš pridt v isti hotel,ga je treba poiskat v tujini kar pomeni, da za Tunizijo najdeš največkrat skoraj vse hotele v ponudbah nemških in avstrijskih agencij,kar se tudi vidi po gostih,…vsaj po mojih izkušnjah in po besedah vodičev,…da je v hotelih po Tuniziji več kot 3/4 nemcev.
Tako da to ali se ti splača it iz Slovenija ali iz tujine je tvoja odločitev,se mi pa zdi da se da v Sloveniji dobit kar ugodne ponudbe za Tunizijo in da lahko malo ceneje čez prideš,če kot sem že prej omenila ,ne iščeš točno določenega.

Če te še kaj zanima sem na razpolago za odgovore.

LP

Hvala za ifnormacijo. V Tuniziji sem bil že večkrat in tudi jaz ugotavljam, da je ponudba hotelov s strani naših agencij zelo skromna in v glavnem takšnih, ki so od gostov zelo slabo ocenjena.
Sicer agencije obljubljajo, da ni problem namestitve v kakšnem drugem željenem hotelu a ko pride
do konkretnega naročila se pa vse ustavi.

Bo res treba preko Avstrije ali Nemčije.

Lep dopust želim.

Ja tako pač je pri nas,ampak kaj čmo,moramo bit zadovolni da nam sploh kaj ponujajo,samo škoda se mi zdi dajat denar v tujino ,namesto v naše agencije,ampak kar je.
Upam da ti uspe najti kakšno ugodno ponudbo in pa hvala za želje in če se boš odpravil na dobust tudi tebi želim lep dopust.

Lp Yasmine

Iščem en dober hotel v katerega bi se lahko vračal in ga vzel “za svojega”. Žal mi v nekaj letih ni
uspelo.

Ta hotel, v katerem sem jaz bila lansko leto, je zelo uredu.Ima 3 zvezdice,vendar bi ga jaz osebno ocenila na 4 ali pa še več.Res da po zunanjosti ne zgleda tako ˝fensi˝ je pa kvaliteta uslug in pa hrana več kot pohvalna,tudi uslužbenci so zelo prijazni od čistilke do managerja hotela,zato sem se odločila, da grem letos v isti hotel.Poskrbljeno je za vse od starejših do najmlajših, pa od športnih aktivnosti do welness ponudbe,…sploh pa masaže,nadvse pohvalno:)
Bomo videli, če bom letos tudi tako zadovolna, kot sem bila lansko leto,sporočim svoje vtise,ko se vrnem iz dopusta.

Lep pozdrav,

Yasmine

Smem vprašat v kateri hotel hodiš?

Seveda,
Calimera Chiraz Club v Monastirju oz Monastir-Skanes.

Je to tale hotel?

Pozdravljena Blanka,
da, to je ta hotel.Kot sem že napisala,po zunanjosti ni nevem kaj (sicer meni je zelo vešeč) je pa kvaliteta vseh storitev in uslug zelo kvalitetna,vsaj po mojih izkušnjah.

LP
Yasmine

Hvala za informacijo, vsekakor dobrodošla.
Mi smo bili v hotelu Primasol Golden Beach 4 * AI in smo tudi bili zadovoljni.
V oktobru bomo izbrali Chiraz Club.

LP

Blanka,

upam da se boste lepo imeli in da boste nadvse uživali.

Lp

Yasmine

Lep pozdrav,
evo kot sem rekla se javim ko pridem nazaj iz Tunizije. Nevem kaj naj rečem,ampak takega dopusta kot sem ga letos imela v tuniziji pa še ne.Hotel je prenovljen,sobe so še lepše kot so bile.Osebje je nadvse prijazno in ekipa animatorjev se je letos tako potrudila da sem brez besed,sploh pa z otroci.
Tako da, Blanka toplo priporočam.

Lp
Yasmine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close