Prevoz do Zagreba
nekateri res komplicirate.usedite se na vlak in bo.jaz sem šel privatno v zagreb na rastavo mesta kyota v mimaro.bil sem na bolniški , z vlakom , en dan.zapletlo se je ker sem imel premalo takratnih dinarjev, z čekom pa sem lahko dvignil denar samo na plesu.ni bil problem ker so tja in nazaj stalno vozili avtobusi.v mimari so me srečali kolegi iz območja kjer sem delal.lta 1987.soc realizem
tajnica se je naslednji teden nekaj muzala, a zgodilo se ni nič.tisto službo sem poslal , zanimivo do danes še nisem zmogel v zagreb / če odštejem voljsko januar 1991 /
če boste čakali na kombi še dolgo ne boste šli v zagreb , kot vselja za vsa popotniška potovanja , odločiti se je treba in iti.saj v zagrebu ne grizejo.z vlakom iz ljubljane je 2 uri , z poslovnim dobra ura
zato ne komplicirat
Saj ne kompliciram, ampak v Zg.-na letaliscu moram biti ze ob 6 zjutraj, ker letim preko Pariza na Kubo z veliko prtljage. Ne bi se vozila (sicer pa nas je vec) z vlakom in startala ze prejsni dan in presedanje na taksi in……
To bi sele zakomplicirala! In to ze zacetek potovanja.
Mislili smo najeti kombi, ki nas bi peljal tja in nas prisel potem tudi iskat.
taxi ! vse odtale kombi variante so dražje.pa lepo pozravi el komandanta.sem gledal serijo kako so prišli na kubo.upam samo da bodo tudi čimprej odšli.
povprečna plača na kubi je 5 dolarjev na mesec.toliko sem jaz zapravil na andrejevem sejmu v gorici.
EL VIDA DEL COMANDANT !
poleg kube sta na svetu samo še 2 komunistični državi : kitajska in burma
veste kaj pravijo italijani: lahko si vse, samo komunist ne bodi !
z lordskimi pozdravi
lord
Forum je zaprt za komentiranje.