Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prevoz do Zagreba

Prevoz do Zagreba

Potrebujemo prevoz do letalisca v Zagrebu-6 do 8 ljudi. A ve kdo za kaksno ugodno varianto?

a nebi šli na vlak, al pa kar na štop saj ni daleč? Če nimate preveč prtljage seveda.

nekateri res komplicirate.usedite se na vlak in bo.jaz sem šel privatno v zagreb na rastavo mesta kyota v mimaro.bil sem na bolniški , z vlakom , en dan.zapletlo se je ker sem imel premalo takratnih dinarjev, z čekom pa sem lahko dvignil denar samo na plesu.ni bil problem ker so tja in nazaj stalno vozili avtobusi.v mimari so me srečali kolegi iz območja kjer sem delal.lta 1987.soc realizem

tajnica se je naslednji teden nekaj muzala, a zgodilo se ni nič.tisto službo sem poslal , zanimivo do danes še nisem zmogel v zagreb / če odštejem voljsko januar 1991 /

če boste čakali na kombi še dolgo ne boste šli v zagreb , kot vselja za vsa popotniška potovanja , odločiti se je treba in iti.saj v zagrebu ne grizejo.z vlakom iz ljubljane je 2 uri , z poslovnim dobra ura

zato ne komplicirat

Saj ne kompliciram, ampak v Zg.-na letaliscu moram biti ze ob 6 zjutraj, ker letim preko Pariza na Kubo z veliko prtljage. Ne bi se vozila (sicer pa nas je vec) z vlakom in startala ze prejsni dan in presedanje na taksi in……
To bi sele zakomplicirala! In to ze zacetek potovanja.
Mislili smo najeti kombi, ki nas bi peljal tja in nas prisel potem tudi iskat.

Taxi?

taxi ! vse odtale kombi variante so dražje.pa lepo pozravi el komandanta.sem gledal serijo kako so prišli na kubo.upam samo da bodo tudi čimprej odšli.

povprečna plača na kubi je 5 dolarjev na mesec.toliko sem jaz zapravil na andrejevem sejmu v gorici.

EL VIDA DEL COMANDANT !

poleg kube sta na svetu samo še 2 komunistični državi : kitajska in burma

veste kaj pravijo italijani: lahko si vse, samo komunist ne bodi !

z lordskimi pozdravi

lord

hm, severna koreja?

Od kod pa si? Zakaj pa vas ne bi z 2 avtoma do Zagreba potegnili? Cestnine so izredno poceni, okoli Zagreba so same avtoceste. Ce si iz Stajerske ali Prekmurja, je to dalec najbolj ugodna varianta (od 45 minut dalje 🙂 ).

LP

lep pozdrav

Poznam nekoga ki se s takimi zadevami ukvarja. Ima Mercedes kombi Vito za 8-9 oseb in vas pelje na letalisce v zagreb in potem vas pride iskati tudi nazaj.

Ce te zanima mi sporoci do nedelje da ti dam telefonsko stevilko in se lahko dogovorite.

Lep dan se naprej
Mazi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close