Najdi forum

prevoz benetke

Živjo,
4.oktobra bi rabili prevoz v Benetke. Gre mogoče kdo tja in bi bil pripravljen vzeti tri sopotnice?

Lep pozdrav
Andreja

Hei Andreja…

Po mojih izkušnjah boš malo težje našla prevoz do Benetk za 3 osebe…
TUdi mi gremo 4. oktobra v Benetke in smo si zrihtale najcenejši prevoz (vsaj mislim no) z vlakom. Kupile smo Smart Price vozovnico ki pride 3500 sit v eno smer. je pa fora v tem ,da jo je potrebno kupiti veliko prej. tako da pohiti…

Lp, Tina

iz kje ste in kdaj morate biti v benetkah? jaz sem iz kopra in enkrat se bom moral odpraviti dol na en klepet

Hej VeSoLjKa:

mi lahko razložiš, kje si kupila to vozovnico pa če mogoče veš, kakšna je povezava potem do letališča Marko Polo od te železniške postaje?

Hvala, Martina

…jaz sem svoj “smart price” kupil pri SŽ…preglej spletno stran…je pa res, da ne velja za vse vlakovne linije…

pozdrav

Tin-Sky

Ola. Kupiš jo na železniški postaji.
točno naprej za povezave ne vem, vem da imam jaz od končne postaje do letališča Torento 2,5 Evra v eno smer. Tako se govori…;)

Lp, Tina

Martina ,
iz železniške postaje Mestre (ali pa prav iz Benetk) imaš bus na letališče, vozi na približno pol ure in vožnja traja ca 20 min.
Več si preberi na :

http://www.atvo.it/eng/airport.php?ld=index_fly.php&id=0&var=v

Lep pozdrav
Andreja

Hoj,
mi smo pa iz Gorenjske in Ljubljane in moramo bit v Benetkah na letališču okrog poldneva.
Vseeno hvala.
Andreja

Ja, to sem najdla na netu, samo moj problem je v tem, da ne vem, ali bo dovolj časa. Veš, avion pristane (marco polo) ob 14:15, vlak za nazaj (mestre) pa imava ob 15:45.

Pa glede na to, da obstaja možnost, da bi bil v decembru že kakšen sneg, ali je 1,5 ure dovolj, da prideš z aviona na vlak??

PREVOZ – TRANSFER LETALIŠČE BENETKE Marco Polo in TRST Ronchi
———————————————————————

TRANSFER LETALIŠČE TRST Ronchi od 18 EUR

25.03., 27.03., 24.04., 14.05.
———————————————————————

TRANSFER LETALIŠČE BENETKE Marco Polo in Treviso že od 28 EUR

25.03., 27.03., 24.04., 14.05.
———————————————————————–
Za več datumov nam pošljite sporočilo.

Več informacij na info@zup-prevozi.eu ali gsm 031 30 41 41

Povprašajte po datumih ter ODHODIH IZ VAŠEGA KRAJA in si rezervirajte ugoden prevoz na letališče. Pošljite povpraševanje, s tem se zabeležite v evidenco prevozov, nato vam pošljemo obvestilo.

Spremljajte spletno stran http://www.zup-prevozi.eu in ujemite ugoden prevoz..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close