prevleka za volanski obroč
Jaz imam tako, ki je iz ene umetne mase, kukr ena taka pena malo bolj trda deluje. Kupila sem jo pa zato, ker mi je volan črno barvo puščal po rokah in po hlačah če sem se s hlačami zadela ob volan. No, za silo je zadeva, sicer se vsake tolko tista pena mal čudno zavije, pa pozimi ko je avto hladen rata ful trda, ampak ko vklopiš gretje se omehča in je kul. Jaz jo raje ne bi imela, ampak bolje to, kot pa da imam vedno roke ko mehankar in črne štrafe po svetlih hlačah. Pač imam star avto pa koristi prevladajo nad pomankljivostmi.
Volan drsi? Zdej, a maš tolk suhe roke, al maš pa kakšna kitajska kola…ker kvaliteten volan definitivno ne drsi v nobenem primeru…
Tiste oblekce za volan so katastrofalne , ker ni direktnega stika med volanom in rokami….ga je že bolje ovit s trakom na trdo…..
Se hecaš, ali obstajajo res kaki trakovi?[/quote]
Včasih so obstajali…si volan ovil podobno kot ročaj pri tenis loparju….
Sigurno pa v današnjih časih obstaja tapeciranje volana-umetno, naravno usnje, alkantara,…
Ma kakšna avtohiša neki? A veš kolk ljudi je ki rihtajo oldtimerje…ni čudno da je vedno več tud tapicerjev…
http://www.bolha.com/sportni-sedezi/tapeciranje-avtosedezev-notranjosti-avtomobila–oglas383702686
Forum je zaprt za komentiranje.