Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevladuje mnenje, da je večina žensk

Prevladuje mnenje, da je večina žensk

Razočaranih nad svojim partnerjem, da hodi okoli veliko nepotešenih žensk. Mnenja, predvsem ženska.

dr rugelj je to lepo povedal…

Prevladuje tudi mnenje, da hodi naokrog veliko potrebnih moških, kaj ko bi organiziral piknik?

kako ti to opaziš na ljudeh, jim zaznaš s čela ?

Baje, da je vaški župnik izdal izpovedi svojih obiskovalcev, zdaj pa se govorice širijo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To sicer drži, ampak ne tukaj na MON-u. Tu se zbirajo res samo takšni z idealnimi partnerji v vseh ozirih, ki že leta živijo skupaj v sreči in harmoniji, pod kar se seveda razume tudi njihova seksualna potešenost. Če pa že nimajo partnerja(ke), so seveda zelo srečno samski.

:)))

Očitno sem neko debato zamudil, ker sam nimam občutka, da bi ljudje pretirano veliko pisali o svojih razmerjih, sreči ali pa zadovoljstvu. Bi rekel, da gre bolj za ugibanje, če ne kar za obsojanje (po sebi). 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[youtube]ON4ATyXTI7s[/youtube]

Očitno sem neko debato zamudil, ker sam nimam občutka, da bi ljudje pretirano veliko pisali o svojih razmerjih, sreči ali pa zadovoljstvu. Bi rekel, da gre bolj za ugibanje, če ne kar za obsojanje (po sebi). ;)[/quote]

Zanimivo, da se eden najbolj zadovoljnih očitno ne strinja z mano :-))

Očitno sem neko debato zamudil, ker sam nimam občutka, da bi ljudje pretirano veliko pisali o svojih razmerjih, sreči ali pa zadovoljstvu. Bi rekel, da gre bolj za ugibanje, če ne kar za obsojanje (po sebi). ;)[/quote]

Zanimivo, da se eden najbolj zadovoljnih očitno ne strinja z mano :-))[/quote]
Ena lastovka še ne prinese pomladi. Ne vem, kaj je v tem zanimivega. 🙂

marko se občasno tudi sam s sabo ne strinja..

Samo v tvojem svetu. 😉

Samo v tvojem svetu. ;)[/quote]
pravilno bi se glasilo na forumu, oz v virtualnem svetu tega foruma, ampak seveda ker ti manjka določena mera samokritičnosti ti tega ne vidiš

Samo v tvojem svetu. ;)[/quote]
pravilno bi se glasilo na forumu, oz v virtualnem svetu tega foruma, ampak seveda ker ti manjka določena mera samokritičnosti ti tega ne vidiš[/quote]
Kakorkoli obrneš, je to še vedno samo v svetu tega foruma, ki se nahaja v tvojem svetu. To pa še ne pomeni, da meni nič ne manjka. 😉

dr rugelj je to lepo povedal…[/quote]
Rugelj je bil bebec!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

dr rugelj je to lepo povedal…[/quote]
Rugelj je bil bebec!![/quote]… z razlogom….. 😉
Ti si pa brez razloga………

dragi moderator

si pa zelo samozavesten, da pišeš, da je bil dr rugelj bebec……
mogoče si zajet v njegovi definiciji slovenskega moškega, pa te je to morda ujezilo?

nekako nisi v rangu, da bi sodil o njegovi strokovnosti

pravilno bi se glasilo na forumu, oz v virtualnem svetu tega foruma, ampak seveda ker ti manjka določena mera samokritičnosti ti tega ne vidiš[/quote][/quote]
Kakorkoli obrneš, je to še vedno samo v svetu tega foruma, ki se nahaja v tvojem svetu. To pa še ne pomeni, da meni nič ne manjka. ;)[/quote
obseg mojega sveta se pač ne more meriti z tvojim, da pa tebi nič ne manjka, ne skrbi tega nikoli nisem menil, manjka ti predvsem izkušenj o stvareh o katerih sodiš, to je zelo očitno iz tvojega pisanja

Ne vem, če lahko kar tako sodiš o nekom preko foruma. Ne poznaš ne mojih izkušenj, niti tega, koliko nenapisanega ostane v moji glavi, zato lahko le ugibaš oziroma podajaš neko subjektivno mnenje na podlagi napisanega in na podlagi tega, kako to pisanje doživljaš. Pa še to je zelo pavšalno/površno, saj nisi argumentiral, nisi niti pokazal na kak primer ali kakorkoli drugače dal možnost, da se nekaj lahko preveri, predebatira. Zahvalil bi se ti za tvojo kritiko, če bi vsaj dodal vsaj en argument, iz katerega si podal to oceno. Tako pa se zdi, da si le navaden kritikant, kar pa še ne pomeni, da si. 🙂
Poleg tega sem prebral tudi že, da sem preveč kritičen do sebe, tako da si lahko lažje predstavljaš, kako zelo različno dojemamo drug drugega, če slučajno tega iz svojih izkušenj še nisi spoznal. :))

Ki pa mora biti obvezno v naravi, kjer se nahaja čimveč grmovja. :)))

Predvidevam, da je trditev prišla iz ženskih ust, ki želi prikazati, kako moški več nismo sposobni opravljati svoje osnovne funkcije, kaj šele ostalih opravil.
Čeprav menim, da zadeva ni tako enostavna in ni težava le pri moških, ampak pri obeh spolih.
Če bi le ženske bile nepotešene, moški pa brez libida, potem moški ne bi varali. 🙂

Bi se kar strinjala. Čeprav ni stvar (toliko) v moškemu, ampak v ženski sami. Oz. v nas samih. Tudi moški niso ravno srečno racajoči naokoli.

Nekako nikoli (za dlje časa) ni zadosti dobro.

Mogoče res puščajo/mo takšen vtis, ker to, o čemer pišemo, tudi mi (vsaj občasno) doživljamo. Nam je znano iz lastnih izkušenj. Kako pogosto pa je to zadovoljstvo, ta sreča v naših življenjih, je pa druga tema…

Tudi če si razočarana nad svojim parnterjem, to še ne pomeni, da moraš hoditi okoli nepotešena. Ženska, ki želi biti potešena, lahko z malo iznajdljivosti to tudi brez težav doseže.

Zdaj si pa to razlagaj kot veš in znaš….

Tudi če si razočarana nad svojim parnterjem, to še ne pomeni, da moraš hoditi okoli nepotešena. Ženska, ki želi biti potešena, lahko z malo iznajdljivosti to tudi brez težav doseže.

Zdaj si pa to razlagaj kot veš in znaš….[/quote]

Ni vse v intimni potešitvi. Kaj pa čustvena potešitev?

In kakšna je intimna potešitev, če ni hkrati tudi čustvene potešitve. Le koliko je vredna?

Zdaj si pa to razlagaj kot veš in znaš….[/quote]
Misliš najde “seksfrenda” ? :)))
V sosednji temi opažam, da brez težav to ne gre. :)))

Tudi suh kruh je včasih boljši kot nič. )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close