Previsok libido pri 32
Še katera tu, ki ima zelo, zelo, zelo visok libido? Meni je to ratal že problem, ko ne najdem mošmega, s katerim bi to uredila. Na začetku vse štima, vse obljube, pol pa vedno opažam, da me ne dohiteva več. Recimo po enem letu, po dveh letih. Nočem pa skos menjat. Kaj naj? Vse opustim, pa samo še igračke uporabljam?
Še katera, 25.02.2022 ob 11:40
Še katera tu, ki ima zelo, zelo, zelo visok libido? Meni je to ratal že problem, ko ne najdem mošmega, s katerim bi to uredila. Na začetku vse štima, vse obljube, pol pa vedno opažam, da me ne dohiteva več. Recimo po enem letu, po dveh letih. Nočem pa skos menjat. Kaj naj? Vse opustim, pa samo še igračke uporabljam?
Imamo stalno polna jajca, lahko mi pride večkrat v eni uri, stalno trd. Imam 25cm plumperja, velika skoraj bikovska jajca, pridi, ne bo ti žal. Imam zelo kakovostno seme.
Ko se boš vsedla enkrat na mojega 25cm in ko te bom zooral ko prasico, ne boš šla več drugam.
Mail: bigfu33ker25@gmail.com
Joj iscem en video kot skeč… Srbohrvaski… Bosanski ne vem…
Pac pride ena zenska k zdravniku pa pravi isto kot ti… Visok libido… Samo bi… Ane…
Pa pravi doktor… Ste probal z 2? Sem. 3? Tudi… 5? Ja… 10? Seveda… 50? Ja doktore nista ne pomaze…
Pa pravi doktor… Pa vi ste medicinski fenomen.
Ona cela vesela… Ja! Medicinski fenomen. A ne kurrva, ko što selo kaže.
Evo… Mejckn manjse stevilke so ampak kdo pa pove vic kot ga je slisal… Ustno izrocilo pac… Svako malo doda oduzme… Da ne filozofiram.
Dame i gospodo
Forum je zaprt za komentiranje.