Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek preverjena vedezevalka ali jasnovidka

preverjena vedezevalka ali jasnovidka

Iscem, ce kdo pozna in je imel sam izkusnje, preverjeno jasnovidko na goriskem koncu.
Ampak tako, ki je res jasnovidka, ki se ne reklamira in ni nikakor lari – fari.
Dala vam bom mail, ce nocete tu napisat.

Prosim pa, samo pametne odgovore.

Hvala vnaprej

Preverjeno je, da nobena jasnovidka ni preverjena. So le takšne, ki si bolj prepričljive in takšne, ki so manj prepričljive. Oprosti, če se ti odgovor ne zdi pameten. Boljše tak odgovor, kot nobeden. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tista je taboljša, ki zna napovedat številke za sedmico za loto 🙂

Ne poznam nobene.:)

Sem pa enakega mnenja kot ti je napisal Marko 🙂

pa saj vem, da nobena ni preverjena 100%.Saj se tega ne da zmerit ali dolocit.
Vprasala sem za tako, za katero bi se lahko reklo, da ima nekaj na tem, no.

Povej mi, v katerih merskih enotah določaš preverjenost jasnovidcev?

In pliiiz, naj bo absolutna količina, ne “relativno glede na ostale”, ker je to isto, kot če bi rekla, da repumpilator proizvaja bezgove rorčke glede na relativno dolžino rora, ki je vtaknjen vanj.

Tudi svetovno znane vedeževalke zgolj in samo ugibajo, vse ostalo je reklama. Tista, ki je napovedala, da bo Michael Jackson umrl, je pred tem trikrat ali štirikrat falila in ga prezgodaj pokopala.
To je vse lari fari, malo psihologije, malo smisla za opazovanje, gostobesednost, prijaznost in voila.
Jaz ti napovedujem, da bo čez par let bolje, trenutno si pa v fazi negotovosti, iščeš se, nisi prepričana vase, ne veš, kako se odločit … Veliko od tega bo čez par let za teboj in boš nehala iskat vedeževalke.

ali je mogoce, se sprasujem, da je tako tezko dobit vprasanje na to , kar sem vprasala?
samo vprasanje, brez drugih brezzveznih komentarjev, osebnih mnenj, ipd?
Za nekatere je vedezevanje larifari, za druge pa ne.
Ce kdo pozna in hoce pustit osebno izkusnjo ok, druga mnenj ne upostevam, hvala.

Odgovora ne moreš dobiti, ker so vsi vedeževalci en sam larifari, ki vlečejo denar iz naivnežev.

To je isto, kot bi vprašala, kako dokazati, da je Zemlja ravna. Ne moreš tega dokazati, ker ni ravna.
Nihče ti ne more napovedati prihodnosti, ker je nihče ne vidi. So le boljša in slabša ugibanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close