Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Preveč aktivna?

Preveč aktivna?

Najdi si tipa, ki je ravno tako zagret alpinist in je problem rešen.

Ne moreš iskat partnerja med osebami, ki imajo čist druge interese, kot ti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Moški ne iščejo princesk, saj je ne za živeti z njimi. Seveda si želijo lepo (ali vsaj simpatično) sopotnico, uglajeno, damo na nek način, vse tisto, kar širša (moška?) okolica ceni, ni pa to zadosti.

Putke? Misliš kokoši?
Ker sem jaz “na varnem” ne samo, da sem nesamostojna – kaj je potemtakem za tebe samostojnost… samskost??? – še kokoš sem, in da bo merica polna, najverjetneje niti dobrega partnerja nimam ob sebi… :-/

Hm, ali bi se moj partner tudi s tem strinjal? Nekako zelo dvomim v to…[/quote]

Putka pomeni putka in ne kokoš, če bi imela v mislih kokoš, bi to napisala.

Glede samostojnosti in nesamostojnosti se pa prosim ne delaj naivne.

Tudi jaz bi tukaj iskal del problema. Sicer to ni problem, če si najdeš temu primernega tipa. Nekaj jih je, ene jim bodo rekle copate, druge pa pravi moški. Spet odvisno od zornega kota posameznika.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nasveti, ki jih ženske ponavadi dajo drugim ženskam, da bi lažje dobile moškega: delaj se nemočno :). Recimo, da ne moreš nekaj nesti, da ne moreš nekam zlesti, da ne moreš zamenjati žarnice, da ne moreš tega ali onega in to omeniš moškemu. V glavnem, da se delaš, da potrebuješ pomoč, čeprav v resnici zmoreš sama. To so ženski nasveti :). Menda se potem moški počutijo koristne in navdušene, da so bili koristni. Moram preskusiti, mogoče nasveti delujejo.

Ronka, nasveti gotovo delujejo, vprašanje je le, kaj želiš z njimi dosečt. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti nasveti so namenjeni kot past za moške :). Da princ poskrbi za svojo princesko :).

ronka, ronka, ti še nisi “na varnem”, kajne.

Ronka, saj vidiš, da se z vsakim moškim odgovorom, pa še s kakšnim ženskim, ta teza potrjuje.

Samostojna ženska hoče izvajati premoč nad tipom, ga naredit za copato, in to sta očitka samo na tej zadnji strani, ki se je šele odprla, kaj šele je na prejšnjih.

Sicer pa se tile nasveti, da se ženska dela nemočno, žal v praksi dejansko obnesejo. Ne bom opisovala konkretnih primerov, ker so mogoče malo bolj zapletene zgodbe in ni samo belo ali črno, ampak ja.
Se je pa res treba zraven vprašat, kaj ti bo to?

Odvisno, kakšnega moškega želiš. Imaš takšne in imaš drugačne. Če so vsi moški isti, kar slišiš pogosto iz ženskih ust, potem imate slabe obete za zvezo, saj naletiš pogosto potem ravno na to, kar pričakuješ, predsodki težijo k uresničitvi in potrditvi – ‘saj sem imela prav’. Če je ženska negativno nastrojena proti moškim, se to zazna. In takšna ženska že s tem negativizmom odganja moške.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, ne, ženska ne more tipa naredit za copato, lahko si ji takšni enostavno všeč, privlačni že v osnovi. Meni itak ta izraz ni všeč in ga vsak drugače dojema. Jaz sem sicer za 50/50, kar se tiče deljenja opravil, samostojnosti in sprejemanja odločitev ter kompromisov. Na koncu si vedno vsak najde sebi primernega, razen če ne veš, kaj točno želiš.

Vedno se najdeta “kompatibilna” – takšna ženska, ki dela iz moških copate, in takšen moški, ki je “rad” copata. Da pa se sedaj tukaj debatira, da se moški bojijo samostojnih žensk, pa je zame en larifari, samo izgovor za samskost, ker imaš med temi tudi ženske, ki so zadovoljne z vlogo, kjer moški vse postori za njih.Naj se najdejo ujemajoči se po določenih osebnostnih karakteristikah, ne pa da se nekaj posplošuje po spolu.

drobtinica, bo kar držalo. Jih kar precej poznam, ki na podlagi teh nasvetov dobijo, kar iščejo.

Tadej, jaz sem povsem na varnem.

Matjazko, k sreči ne drži, da bi bili vsi moški enaki in k sreči ne padajo vsi na finte zaigrane nemočnosti.

Marko, res je, marsikateri so všeč copatasti moški.

Matjazko, kaj pa ti praviš na vojakinje, policajke, šefice, direktorice, odvetnice…? Tadej jih ne preneša, kaj pa ti?

Vedno se najdeta “kompatibilna” – takšna ženska, ki dela iz moških copate, in takšen moški, ki je “rad” copata. Da pa se sedaj tukaj debatira, da se moški bojijo samostojnih žensk, pa je zame en larifari, samo izgovor za samskost, ker imaš med temi tudi ženske, ki so zadovoljne z vlogo, kjer moški vse postori za njih.Naj se najdejo ujemajoči se po določenih osebnostnih karakteristikah, ne pa da se nekaj posplošuje po spolu.[/quote]

Jaz imam črn pas.

To pa je cudno. Ko se bil aktiven in sportal po cele dneve so bile okoli samo zenske ki bi samo sedele in se niso mogle premakniti. Ko sem pristal na kavcu pa zenske ki hocejo samo sportat.

Vedno se najdeta “kompatibilna” – takšna ženska, ki dela iz moških copate, in takšen moški, ki je “rad” copata. Da pa se sedaj tukaj debatira, da se moški bojijo samostojnih žensk, pa je zame en larifari, samo izgovor za samskost, ker imaš med temi tudi ženske, ki so zadovoljne z vlogo, kjer moški vse postori za njih.Naj se najdejo ujemajoči se po določenih osebnostnih karakteristikah, ne pa da se nekaj posplošuje po spolu.[/quote][/quote]

Ne razumem, v čem je razlika med šefom in šefico, kakšno vlogo igra tukaj spol? Gleda se na poklicne kompetence in sposobnost, a ne!?

Ok, torej kako mnenje imaš o vojakinjah, policajkah, odvetnicah? Tadej se zgraža nad njimi, kaj pa ti?

[/quote]

Ne razumem, v čem je razlika med šefom in šefico, kakšno vlogo igra tukaj spol? Gleda se na poklicne kompetence in sposobnost, a ne!?[/quote]

V smislu kot je bilo napisano torej nisi. Črn pas ti kar imej. Čeprav je moškim znano, da ob jeziku ki ga ženksa ima ne rabi nobenega pasu. 🙂

@drobtinica
je že skoraj dosegla pamet. 🙂 Sprašuje se še kaj ti bo to… Pa tudi to bo ziher pogruntala. 🙂 Saj ne da rabiš.
Ženska lahko tudi sama zamenja žarnico. Samo če to naredi tako, incognito, ne pa da tolče po vseh zvonovih kako ona obvlada zamenjavo žarnice, kot bi to ronka.

Ne razumem, v čem je razlika med šefom in šefico, kakšno vlogo igra tukaj spol? Gleda se na poklicne kompetence in sposobnost, a ne!?[/quote][/quote]

Zdaj si ponovila isto vprašanje. Torej sprašuješ, če so mi všeč ženske v uniformah? :)))

Razlika med mano in Tadejem je ta, da se jaz ne bojim takšnih:
[img]http://www.virginmedia.com/images/sexy%20soldier_431.jpg[/img]
🙂

Ponovila sem zato, ker nisi odgoovril na vprašanje. Izpustila sem pa šefice in direktorice, da ne bo nadrejenih.
Odvetnice niso v uniformi?
Policajke so tudi ene v civilu :).
Saj razumem, ti se jih ne bojiš :). Lepo to. Dobiš plus točko :).

Koliko pa imam minusov? Je še vedno razmerje v prid plusom? :))

hja, to pa ne vem, nisem prebrala vseh tvojih postov :).

Moraš Katenjko vprašati, ona je prečitala 1001 moj post, vse si je lepo dala natisnit in ima zloženo v mapi leposlovje s trdo vezavo, samo se mi zdi, da imaš ti precej stroge kriterije pri ocenjevanju. hehe 😀

Ne bi bilo pošteno, da jaz ocenjujem leposlovje :). Premalo izkušenj,, premalo prebranega leposlovja.

Spij kaj zraven, se ti bo odprla umetniška žilica v vsej njeni razsežnosti. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close