Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Preveč aktivna?

Preveč aktivna?

malo razmišljanja, sem moški 49, ločen že kar nekaj let, otroke sem že spravil h kruhu.
tudi meni ni do poležavanja, no problem vsak drugi dan 10 km teka, no problem v 1 uri s kolesom na vršič,

ampak

potem pa partnerski odnos z žensko, brez bežanja v šport

šport samo kot dopolnilo real lifu

ne šport, šport, šport, potem pa će kaj časa ostane še drugo

komot recimo preležim 3 dni v šotoru skupaj z damo, ne da bi me začele pete srbet

Ah, nima sreče, reva. Kot, da je ljubezen loterija. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po čem pa izstopaš ?
Ker praviš, da ne želiš izstopati….

Praviš, da imaš rada čokolado….Ta stvar se večkrat uporablja, kot pomoč pri tlačenju neizraženih čustev. Se ti pozna kaj pri kilah ?

flashgordon, ja.

Ronka, smo se našle duše trojčice :).

Poiu, tebi šport pomeni pobeg? Me pa veseli, da se je javil en samski.

Izstopam, ker se ne ličim, ker nimam pobarvanih las, ne nosim petk. V tem močno izstopam.
Pa seveda alpinizem, to tudi bode v oči.
Poleg čokolade imam rada tudi tortice :). Veš koliko čokolade se proda in poje? Ogromno. Misliš, da smo vsi čokoladojedci tudi psihoti :)?

Po čem pa izstopaš ?

Praviš, da imaš rada čokolado….Ta stvar se večkrat uporablja, kot pomoč pri tlačenju neizraženih čustev. Se ti pozna kaj pri kilah ?[/quote]

Po čem pa izstopaš ?

Praviš, da imaš rada čokolado….Ta stvar se večkrat uporablja, kot pomoč pri tlačenju neizraženih čustev. Se ti pozna kaj pri kilah ?[/quote][/quote]

Hmmm, izstopaš po alpinizmu.
Po vsem drugem (kar si naštela) pač ne. Takšnih je ogromno. Tudi čokoladojedcev. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No po čokoladi res ne, ampak po neličenju pa sigurno, ker sem edina taka pri nas v službi :(. Tudi pri frizerju vedno vsiljujejo, da naj se pobarvam in podobno ali pa naredijo zaprepadel obraz, ko na njihove vprašanje, če se kdaj barvam, rečem, da ne.
Po mojem po tem bolj izstopam kot z alpinizmom, ker na ven se ne vidi, da je nekdo alpinist. Nenaličenost pa se vidi.
Samo preprosto mi ni do make-upa, dolgi nohti in skale take ne gre skupaj, lase pa si bom barvala, ko bodo sivi, prej ne.

če si volila, potem ne razume zakaj jih zmerjaš z lopovi, to si lahko privoščimo samo mi ki ne volimo))

Tisti, ki sem jih volila, niso v parlamentu, tako, da še ne vem ali so lopovi ali ne :). Tistih v parlamentu pa nisem volila :).

saj, ta večji lopovi so lani izpadli in za kazen sedijo v kotu))) do naslednjih volitev))

Potem delaš v zelo zaprtem krogu, če je tako. Ampak pa saj ne živimo samo v službi ali pač?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sem volila take, ki še nikoli niso bili notri 🙂 tako, da se še ne ve kaki lopovi so ali niso :). Mogoče pa zato niso nikoli bili notri, ker so pošteni? Če je seveda možno, da je politik pošten (nekak vse bolj dvomim v to).

Če odštejem vse športne aktivnosti, čeprav tudi v fitnes pa na kolo pridejo naličene ženske, je res bolj malo takih, ki se nikoli ne ličijo.

Potem delaš v zelo zaprtem krogu, če je tako. Ampak pa saj ne živimo samo v službi ali pač?[/quote]

Zanimivo, če pogledam samo pri meni v službi; samo tri smo naličene, pa še to precej decentno, ostalih 7 nič (pa so urejene).

Potem pa bi bila jaz pri vas v službi, da ne bi bila tako čudna :). Sem gledala po MONu glede neličenja in se ženske takoj začnejo zgražat na tisto, ki ni naličena. Da je lena, neurejena in podobno. Kar nekaj takih tem je tu gor.
Govorim o res tem, da brez make-upa, niti malo, nikoli. Tudi ne na kaki poroki recimo.
Sončno kremo in mazilo za ustnice ter podobne stvari seveda ne štejem v make-up.

Nekdo, ki se pritožuje nad okolico, zaogotovo pred nečim beži. Sicer se sam tega ne zaveda, ampak okolica se. Ne rečem, da ti bežiš, ampak poiu je dal lep, kratek in jedrnat primer bistva vsega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni ličenje sploh ni kriterij urejenosti, torej se mi to sploh ne zdi pomembno, Kakor komu paše. Bolj pomembno je, kakšni zobje so za naličenimi ali nenaličenimi ustnicami. 🙂

Sicer pa, če bereš MON večina moških tu šteje nenaličenost za prednost. 😉

Marko, pred čem pa ti bežiš na MON?

Japkica, zame šteje mnenje samskih MONovcev :). S strani teh pa nisem zasledila, da bi bili navdušeni nad nenaličenostjo.

Samo Robi je izjavil, da mu je nenaličenost prednost :).

Pred dolgčasom na šihtu.

In začnejo se zgražati zato, ker se počutijo ogrožene in ker niso zadovoljne s tem, kar so.
Zaradi slabe samozavesti iščejo potrditve okolice.

Saj niso pomembni drugi, ampak to, da tebe to prizadene…Se te dotakne..Ravno zato, ker imaš marsikaj skupnega z njihovimi obtožbami.
Nočeš se počutiti takšno in zato bežiš pred sabo.

Najprej nisem bila samozavestna, potem je bilo najstništvo mimo in sem si samozavestno rekla, da ni potrebno, da se ličim, da so nizki čevlji ok, da je važno, da se jaz dobro počutim. In je šlo več let čisto ok. Tudi opazke na ta račun me niso zanimele. Potem pa prideš v leta, ugotoviš, da si že 5 let samska, potem pa začneš študirat in si rečeš: mogoče pa imajo prav, mogoče je pa to res narobe, da sem vedno brez make-upa, da sem vedno brez štiklov. In potem začne samozavest kopnet. In opazke vse bolj prizadanejo. Saj prej so tudi bile, ampak prej niso prizadele. Ko pa po ugotoviš, da toliko in toliko let nisi uspela najti nobenega moškega, pa samozavest skopni.
Ko ti gre dobro, opazke ne bolijo. Se ne meniš zanje, ker smatraš, da si ok, ko pa ne gre in ne gre že več let, potem pa te zadanejo, slej kot prej.

Zakaj predlačkaš ljudi in zakaj ti je sploh pomembno mnenje moških o naličenosti. Če se nerada ličiš, se pač ne liči. Če se tako počutiš najbolj svobodna, ne išči potrditve okolice v tem počutju. Težava je, da dvomiš v svoje počutje in zato potrebuješ mnenje okolice. Da spet lahko najdeš izgovor v smislu “saj sem vedela, da samski ne marajo žensk, ki se ne ličijo”. Uhh..

Marko, napisal si, da naj poslušam, kaj mi govori celi svet, si se zdaj premislil? Preberi kaj sem napisala Robiju.

Zakaj predlačkaš ljudi in zakaj ti je sploh pomembno mnenje moških o naličenosti. Če se nerada ličiš, se pač ne liči. Če se tako počutiš najbolj svobodna, ne išči potrditve okolice v tem počutju. Težava je, da dvomiš v svoje počutje in zato potrebuješ mnenje okolice. Da spet lahko najdeš izgovor v smislu “saj sem vedela, da samski ne marajo žensk, ki se ne ličijo”. Uhh..[/quote]

A misliš, da človek postane samozavesten tako, da si reče, da ličenje ni potrebno ?
Ličenje ali neličenje ni vzrok za slabo samozavest.
Samozavest je bila le navidezna, le še en beg pred resnico, zato ti je začela kopneti. Pred sabo ne moreš pobegniti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close