Preveč aktivna?
Alpinistka… pravzaprav je tako, da ni dobro, da izstopaš v kakršni koli smeri. Predvsem pa ne v pozitivni. Pa naj bo to šport, izobrazba, lepota, služba… Pri nas ni dobro biti slab, še slabše pa je biti dober. 🙁
Potem si en redkih moških. Velikokrat sem že slišala, da si naj pobarvam lase, da naj se kaj naličim, da naj bom v petkah.
V takšen užitek mi sicer ni, da bi drugim zastonj pomival posodo…Za kakšen denar pa že..:)
Imaš zanimive izkušnje, ki imajo marsikaj skupnega..A te izkušnje več povedo o tebi, kot pa o drugih.
Poskusi v sebi najti razlog, zakaj imaš samo takšne slabe izkušnje z moškimi.
Če bomo še debatirali, bomo prej ali slej prišli do tvoje samozavesti….Da si mirna, ne hodiš na žure….
Jaz sem vedno iskal le takšne…Mirne, nenaličene, brez visokih pet….Vse ostalo ni prišlo v poštev.
Zato ne dvomim, da ne bi obstajali takšni, ki imajo podobne želje.
Zaradi teh lastnosti nisi nič manjvredna, kot si verjetno misliš.[/quote]
Se trudim ne izstopat. Se strinjam, če ti gre dobro, je kup nevoščljivcev.
Čeprav, ko se človek trudi ne izstopati se lahko zgodi druga težava: postaneš tisto, kar nisi oz. nekaj igraš.
Zdaj, če bi se dala v visoke petke, naličila, se preprosto ne bi počutila udobno. Sem probala pa ni šlo. Sem se počutila zelo utesnjeno.
Alpinistka… pravzaprav je tako, da ni dobro, da izstopaš v kakršni koli smeri. Predvsem pa ne v pozitivni. Pa naj bo to šport, izobrazba, lepota, služba… Pri nas ni dobro biti slab, še slabše pa je biti dober. :([/quote]
Rad imam, če si domača opravila delimo. )
Ne da ženska laufa okrog, jaz pa bi doma bil kot gospodinja..:)
A ni bolje, če oba poskrbita za domača opravila in potem gresta oba ven ?
Sem pa se ob tem, ko si omenila, da ti je pomivanje posoda kot nuja, spomnil na žensko, od katere doma ne bi bilo nobene koristi, razen tečnarjenja…:)
Kaj ti dopovedujem? Da ni problem samo v moških. Ja, seveda se najdejo tudi “kavčarji” in takšni, ki športa ne marajo. Ampak, a nisi še v vsem tem času srečala nobenega, ki bi ukvarjal s športom? To vprašanje se mi zdi pomembno za nadaljevanje debate.
Pa smo ugotovili, da ti stvar ni v užitek :). Če bi ti bila, bi jo opravil sam.
Zato, ker take stvari niso v užitek, je potrebno, da si razdelita delo. Da ni tako, da en opravi vse te stvari, drug pa takrat uživa v športu. Za prvega le delo, drugemu le hobiji. TO ne gre. Zato delitev, da imata oba nekaj prostega časa za uživat.
Ja, to se mi zdi pomembno, da gresta oba ven. Ne da en vedno le pred tv, drug vedno zunaj.
Rad imam, če si domača opravila delimo. )
Ne da ženska laufa okrog, jaz pa bi doma bil kot gospodinja..:)
A ni bolje, če oba poskrbita za domača opravila in potem gresta oba ven ?
Sem pa se ob tem, ko si omenila, da ti je pomivanje posoda kot nuja, spomnil na žensko, od katere doma ne bi bilo nobene koristi, razen tečnarjenja…:)[/quote]
Marko, Robi, zakaj imam občutek, da se tu gor oglašate le vezani moški?
Marko, moji kolegi so zelo zagreti za šport,ampak so vsi vezani ali pa premladi. Res le tu in tam je kak moje starosti pa ni vezan. Drugače pa res večinoma srečujem moške, ki jim ni do športa, če so seveda samski. Srečam pa zelo redko kdaj kakega samskega. Tako, da če koga na novo spoznam, ga spoznam na netu.
Vsaj ženske razumete :).
Alpinistka… pravzaprav je tako, da ni dobro, da izstopaš v kakršni koli smeri. Predvsem pa ne v pozitivni. Pa naj bo to šport, izobrazba, lepota, služba… Pri nas ni dobro biti slab, še slabše pa je biti dober. :([/quote]
Pa še sploh, če si ženska. Drži še vedno, žal.[/quote]
Jaz nisem Ronka, če je to vprašanje.
Japkica, je igrala sem oz. vsaj trudila se igrat, ko sem bila najstnica. Skušala sem biti kot vrstniki pa mi ni bilo do žuranja pa mi ni bilo do popivanja pa sem se čutila izločeno. Potem z leti ugotoviš, da nima smisla počet nekaj, kar ne želiš. Ker te utesnjuje. Vseeno bolje biti posebnež.
Ja, po buči jih dobiš in to pogosto.
res je, če iztopaš, jih lahk hitro dobiš po buči..[/quote]
res je, če iztopaš, jih lahk hitro dobiš po buči..[/quote]
A ni absurd, da človek ne sme reči, da mu gre dobro? Je takoj lažnivec, lopov…
Forum je zaprt za komentiranje.