Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevarana?

Prevarana?

Ko sva s fantom zacela resno razmerje so me takrat (se) sosolke opozorile, da naj bom pazljiva, da nocejo da bi spet trpela, da so ga veckrat videle z eno punco in ni bil ravnodusen do nje. Ok sem ga vprasala glede tega, na koncu smo ugotovili da je ta “punca” bila njegova mama. In sem mislila, da naju skusajo spraviti narazen, da so bile ljubosumne, ker so ga vec let opazovale a ni opazil nobene na koncu pa je mene… tako je preteklo eno leto.Res sem bila srecna z njim, ceprav zadnje tri mesece ni bilo vec enako.Non stop sem ga sprasevala kaj je narobe,vedel je,da sem mu vedno na razpolago pa vendar resnice nisem slisala.Do vceraj…
Zelela sem da bi bil za bozic z mano,z mojo druzino.Pa je odsel v toplice.Z druzino.Nisem bila jezna,le malce zalostna.Sem mislila ah saj bova pa novo leto prezivela skupaj.Potem je v nedeljo prisel k meni.In zacelo se je prepiranje,pogovarjanje,da se resi vse kar se je dogajalo zadnje mesece.Zakaj taksno obnasanje,zakaj te bedese,ta dejanja,zakaj sem bila samo 2x pri njemu doma,zakaj zakaj zakaj? Resila nisva nicesar.Zivcen je,ne zna vec normalno komunicirat.Obrnil mi je hrbet in odsel.In kot da bi vedele moje bivse sosolke,me poklicejo…ob polnoci.Prenesejo mi sporocilo,da ima poleg mene se 3 punce.Ne vem ali naj verjamem ali ne…ne vem,zlobni jeziki poskusajo marsikaj storiti.Seveda nisem mogla zdrzat in sem ga poklicala se soocila z njim.Takoj je priletel do mene.Nisem ga hotela videti,nism mu mogla pogledat v oci.Tako sem bila jezna.Ne vem resnice.Priznal mi je dolocene stvari,prevare ne.Povedal je (koncno) da me njegova mama ne mara.Zakaj,sem se sprasevala?Videla me je samo 1x…rekla sem ji dober dan.Potem me obtozi,da me ne mara zaradi obnasanja…nisem kriva,da sva skupaj,ni mi zal,ampak mama ne prenese da je “izgubila” edincka.Potem pa kaznuje mene.Ni mi vseeno.Vedno sem zelela imeti lep odnos z njegovimi.Pa mi to onemogocajo.
Glede prevare se vedno zatrjuje,da lazejo,da ne vedo vec kako bi naju prizadeli…nocem se 1x cez to…srce mi pravi,da ena punca obstaja…ne vem..oprostite za dolgo pismo vendar morala sem vsaj malo olajsati si duso…

Draga maicha!
Razumem te, sem imela kot najstnica probleme s tipom, ko so mi vsi govorili, da me vara pa nisem verjela, potem me je pa enkrat prijatelj naložil v avto in dobila sem ga z eno punco. Hodil je z obema in tako, kot jaz nisem vedela zanjo, ona ni vedela zame. Obe sva ga pustili. On se pa ni spremenil, še vedno vara svojo sedanjo punco s katero ima tudi otroka.
Razlika je bila le v tem, da so me imeli njegovi zelo radi in še potem, ko sva šla narazen smo se večkrat slišali.
Predlagam ti, da se resno pogovorita in če te res vara, ne vem, jaz bi ga pustila.
Vprašej ga če misli resno, pojdita skupaj do njegove mame in se pogovorite, povej ji, da bo tvoj fant še vedno njen sin, potolaži jo. Če se pogovorite boš saj vedela na čem si in kako naprej!
Vem, da ti ke težko, sem poročena in imam probleme s tastom, tašča pa je angel. Pa se pri njih živimo, tako, da je težko, vendar gre.
Upam, da sem te vsaj malo potolažila!

Jao te tasce, naj se speljejo nekam

najbrž tega že vsi poznate, sam js ga najbrž včeraj slišala prvič…

kaj je sreča na vrvici? tašča, ki se obesi :=)

Jest sem sam ena izmed kur v našem kurniku. Petelin pa itak sam eden. Njegova mama je pa kokoš. Jasno, da me ne mara, če sva obe isti.

ok…. nočem bit žaljiv (tako kot ponavadi :))) , ampak mislim, da si pozabila omenit dva poglavitna podatka… al sem pa jst v tem trenutku tko nasekan, da sem preslišal (prebral !??!?) heh. slavisti…. kak bi vas jst ganjal… :)))) – ok fora…… mal so mi misli ušle.

ja…. govoru sem o dveh podatkih! :
1. Kolk sta vidva stara
2. Kolk časa sta že skupaj

odgovor na prvo vprašanje: če sta stara nad 20, pol se sploh nimaš več kaj pogovarjat z njim… jebat ga…. tko je….. upam, da se tukaj vsi strinjamo, a ne folk!! 🙂 . Če sta pa pod 20, pol pa tko škoda, da ti mi tlele kej govorimo, kaj naredi in kaj ne, ker boš tko al tko delala po svoje….. tinejđerji…. vsi smo bili na tem…. :))))

odgovor na drugo vprašanje:……. če govorimo o nevem…. 2. mesecih, pol mi je razumljivo, da si samo 1X oz. 2X videla mamo…. čeprav ne vem, kolk mora bit tip otročji, da te ne pelje domov pokazat.. razen če sta vidva pod 20. Če sta nad……naženi čim prej!!!!

kar se pa tiče tvojih prjatlc, pa tko……… Ljubezen je slepa……… in dokler se ti sama ne boš zavedla, da ti nočejo nič slabega, ampak te hočejo samo opozorit na določene stvari, bo tako kot je…… ne si pa mislit, da vedno obstaja nek globalni načrt, pri katerem je edini cilj to, da celi svet prizadene tebe.

LP

Remedy

Jaz bom zdaj vedno počakal, da Remedy odgovori, potem pa napisal: “se ne bi mogel bolj strinjati”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Edino dodal bi še da, če se on sam ne bo potegnil zate (in hkrati za sebe), potem verjemi, da ga nočeš, maminega sinčka. To pa mora bit grozno po moje, ali pa so moje predstave hudo napačne. To pa dvomim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lopov te vara in okrog prinaša da je veselje, potem se pa izgovori na svojo mamo!

Remedy stara sva (oba) 22 let. Skupaj sva nekaj vec kot eno leto.
Marko strinjam se s tabo,ce se sam ne bo potegnil zame,potem ni vredno sploh.Ampak je tezko se sprijaznit…zelo tezko.

ej, kako je fajn, da se teb zmer da pisat, pa pol sam napišem REMEDYJA POSLUŠ, fant ve;))))
Kje si bil te dni? Sam žur? Te še zmer kakšen tiger preganja okrog vogalov?

Jou!!

ej…… podnevi delam ko črna živina, ponoči pijem ko žolna :)))) spal bom pa januarja :))) zdej ni časa :)) Pa ti? kej žuraš? 🙂

LP

Remedy

maicha:

verjemi, da ti bo čez eno al pa pet let še težje……….. tko da….. prej ko prideš h pameti, bolje bo……. res, sori…… bi ti rad napisal, da bo še use uredu, pa da te ma rad, pa da je to samo ena faza…… ampak kolkr so meni stvari jasne, se mi zdi, da tole ni tko dobr….sori, če to ni to, kar hočeš slišat……..
konc koncev….. kaj te pa stane, če mu samo rečeš, da bi rada naredila eno krajšo pavzico, pa da to ne pomeni, da greta narazen. Pol boš pa videla, kako se bo obnašal…… do tebe in do drugih….. samo če naredita pavzo, potem ga ne ti klicat, ampak naj te on… sori….. to je najboljši nasvet, ki ti ga lahko dam, glede na to, da si še vedno zaljubljena vanj……… pa vem, da bo zdele narod rekel: KAJ PAVZO!!!! NAGNAT!!!! … saj po eni strani majo prav (roko na srce), ampak če si zaljubljen, potem je veliko lažje nekaj rečt, kot pa naredit…. vem! Ne vem, no…… jst bi probal tko….. pavza, pa boš pol videla, kako se bojo stvari razvijale…. nekaj pa moraš naredit. ker verjetno si tudi ti sama prišla do tega, da tko pa ne gre več naprej…..

fajn zrihtaj!!

LP

Remedy

Joj kokrat sem mu ze rekla,da naj premisl o vsem,pa mi je venomer zatrjeval,da me ljubi.razmisljala sva o poroki,si zelela otroka…tezko je.vedela sem da je on pravi zame.veckrat sem bila ze razocarana in ko sem ga spoznala sem bila presrecna in vedela,da je edini zame.ampak ocitno je bilo vse enostransko.ni se v tem kriticnem casu,od nedelje zvecer niti malo potrudil zame,svarila sem ga,ga klicala,on pa se mi sploh ni javljal.hladen je postal.samo resnico bi rada slisala.vem,da je konec ampak nima tok jajc da bi mi v obraz to povedal.in to me najbolj mori.bom ze nekako brez njega.cas celi rane, vem.

Veš.. človek velikokrat misli da je nekdo ustvarjen za njega in da je najboljši in oh in sploh……. ampak potem se pa čez par let obrneš nazaj, pa vidiš, kak bedak si bil, da si tko razmišljal…. vsi smo bili na temu. Jst sem se v eno tolk zaljubil, da sem se bil pripravljen vsemu odpovedat!!!! pustil punco, pustil prijatelje….. samo zaradi te ženske, ampak, ko se pa danes obrnem nazaj, pa vidim, kako neodgovorno sem se obnašal. Ker zaljubljenost mine….. tudi tebe bo….. potem boš pa lahko realno in objektivno razmislila al je on res bil tko idealen za tebe al ne…….. zdaj se je pa s takimi stvarmi škoda obremenjevat, ker ne boš čisto nič sama pri sebi razpucala…… je še prekmalu.

….eh. ne se preveč sekirat! 🙂 sej vem, da je to malo čudno, ampak KAR JE NAJBOLJ VAŽNO!!!!!!!!!!!!!: ti moraš taprvo vedet sama pri sebi, kteri tip te je vreden!!!!! in če se je on tko otročje obnašal, potem te sigurno ni….. jebat-ga.. tko je. daj poglej, kake bedarije je on počel, pa kako se je do tebe obnašal, pa ti bo takoj lazje….. pa glede na to, da se približujemo novemu letu, je sigurno veliko žurk vsepovsod, pa pedi malo ven, pa se nažuraj s prjatlcami!!!!! najtežje je, če samo doma čepiš in se sama sebi smiliš….. tko gre čas najbolj počasi mimo…..

AJDE! MARŠ VEN ŽURAT, NE PA DA SE ZA RAČUNALNIKOM SAMA SEBI SMILIŠ (tko kot jst :))))!!!!!!!

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close