Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevarana?

Prevarana?

Ko sva s fantom zacela resno razmerje so me takrat (se) sosolke opozorile, da naj bom pazljiva, da nocejo da bi spet trpela, da so ga veckrat videle z eno punco in ni bil ravnodusen do nje. Ok sem ga vprasala glede tega, na koncu smo ugotovili da je ta “punca” bila njegova mama. In sem mislila, da naju skusajo spraviti narazen, da so bile ljubosumne, ker so ga vec let opazovale a ni opazil nobene na koncu pa je mene… tako je preteklo eno leto.Res sem bila srecna z njim, ceprav zadnje tri mesece ni bilo vec enako.Non stop sem ga sprasevala kaj je narobe,vedel je,da sem mu vedno na razpolago pa vendar resnice nisem slisala.Do vceraj…
Zelela sem da bi bil za bozic z mano,z mojo druzino.Pa je odsel v toplice.Z druzino.Nisem bila jezna,le malce zalostna.Sem mislila ah saj bova pa novo leto prezivela skupaj.Potem je v nedeljo prisel k meni.In zacelo se je prepiranje,pogovarjanje,da se resi vse kar se je dogajalo zadnje mesece.Zakaj taksno obnasanje,zakaj te bedese,ta dejanja,zakaj sem bila samo 2x pri njemu doma,zakaj zakaj zakaj? Resila nisva nicesar.Zivcen je,ne zna vec normalno komunicirat.Obrnil mi je hrbet in odsel.In kot da bi vedele moje bivse sosolke,me poklicejo…ob polnoci.Prenesejo mi sporocilo,da ima poleg mene se 3 punce.Ne vem ali naj verjamem ali ne…ne vem,zlobni jeziki poskusajo marsikaj storiti.Seveda nisem mogla zdrzat in sem ga poklicala se soocila z njim.Takoj je priletel do mene.Nisem ga hotela videti,nism mu mogla pogledat v oci.Tako sem bila jezna.Ne vem resnice.Priznal mi je dolocene stvari,prevare ne.Povedal je (koncno) da me njegova mama ne mara.Zakaj,sem se sprasevala?Videla me je samo 1x…rekla sem ji dober dan.Potem me obtozi,da me ne mara zaradi obnasanja…nisem kriva,da sva skupaj,ni mi zal,ampak mama ne prenese da je “izgubila” edincka.Potem pa kaznuje mene.Ni mi vseeno.Vedno sem zelela imeti lep odnos z njegovimi.Pa mi to onemogocajo.
Glede prevare se vedno zatrjuje,da lazejo,da ne vedo vec kako bi naju prizadeli…nocem se 1x cez to…srce mi pravi,da ena punca obstaja…ne vem..oprostite za dolgo pismo vendar morala sem vsaj malo olajsati si duso…

Ojla, kakšno fajn ime imaš.
To, da te njegova mama ne nara, čeprav te je samo 1x vidla, verjetno ne moreš bit ti kriva (kako se ta izraz glupo sliši). Jaz mislim, da ima ona velik problem, če misli, da bo tako kaj zgubila. Če ga tako že vsa leta priklenja nase ni čudno, da se tudi on malo čudno obnaša… Iz vsega skupaj poberi najboljše iz ta slabega se kaj nauči…

Pozdrav,

poskušaj razmisliti sama pri sebi, ali imajo tvoje sošolke prav.
Ali so med njimi tudi tvoje prave in resnične prijateljice. Ki so ti že kdaj dosedaj stale ob strani in te podpirale v hudih trenutkih . In če je tvoj odgovor DA, potem se vprašaj, zakaj bi ti lagale o tem,da so fanta videle z drugimi puncami ?
Da bi te prizadele?

Ko sem bila sama nekaj let nazaj v podobnem položaju (varanje fanta), tega seveda nisem verjela….ker nisem HOTELA verjeti….Kljub temu se je pokazalo, da je imela prijateljica prav.

No, jaz sem zaradi tega izgubila tudi najino prijateljstvo.

Glede fanta pa – poskušaj se pogovoriti z njim. Iskreno.

Veliko uspeha in ne glede na to, kako brezupna in težka se ti trenutno zdi tvoja situacija – cas vse pozdravi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close