Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevaral jo je :/

Prevaral jo je :/

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4951297/Ian-Rush-scores-away-and-gets-divorce.html

Jaz mu ne zamerim. Lep upgrade :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz zamerim tej 30-letni ženski, ki ima tako slab okus. Prvič je poročen, pa še lep ni. :))))

Je pa zato bogat ! 🙂

No, zdaj bo to bogastvo moral deliti z bivšo ženo. :)))

Vseeno bolje, kot pa da do konca lajfa gleda tako ženo. Tista slika kjer sta se poročila je iz leta 93, bog se usmil kašna mora šele danes izgledat.

Aja sej res, važen je srček 🙂

Meni se zdi punca operirana na Cher ali kako bi se temu reklo.

Kar se tiče dobrega okusa, si grešnika čisto lepo parirata.

http://www.baomoi.com/Gia-choi-trong-boi-huyen-thoai-Liverpool-dinh-be-boi-tinh-ai/139/11157586.epi

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

http://www.baomoi.com/Gia-choi-trong-boi-huyen-thoai-Liverpool-dinh-be-boi-tinh-ai/139/11157586.epi[/quote]
Ma ni to ista ženska. Btw, kaj si se ti to na nek Thailand page logirala ? lol

ampak res … samo 20 let mlajšo je šel nasajat … najmaj 25 let mlajša mora biti, da ga ima notri blizu riti

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ona mladenka je dobra 😉

ded je pameten zbral je lepšo… saj če morš gledat žensko skoz eno in isto naj bo vsaj lepa pametne so itak preredke 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Že vidim kok kritik se bo vsulo na ta komentar haha. Maš pa mojo podporo, še posebi za tist drug del – “pametne so itak preredke” 😀

Matkič, eno vprašanje: recimo, da si poročen in imaš otroke – a bi enako kot svoje toleriral tudi ženino varanje?

Jst pa Matkić se sploh ne bi poročila s tako, bi si lepšo izbrala. Vsaj zase lahko to rečem…

No, mene pa zanima, a tisti moški, ki varajo svojo ženo, privoščijo zabavo tudi njej ali samo sebi? Kako je s tem v praksi?

Nevem, ker se še poročil nisem nikoli haha, vprašaj poročene 🙂 V glavnem, jaz ne podpiram varanja, če ti ne sede enostavno končaš zvezo, greš do druge in urejeno, meni se ne bi dalo teh skrivalnic igrat.

Jaz mislim enako, ampak čar je menda v adrenalinu, ki spremlja tako skrivanje….:)

poznam primere:
ženo se pelja ven kjer oba poznajo, hodi z njo na “pasje procesije”, se nosi vrečke z njenimi nakupi … se gre z njo na dopust, pohvali njeno kuho in skrbno vodenje gospodinstva …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Gupi, maš take, ki jim je to najmanjši problem, stvar dogovora, pa še kako deluje to v praksi leta in leta…

Takšni, ki še ženski privoščijo zabavo, potem grejo na “swinganje”. 🙂
To pa več ni varanje.

Pri varanju se gre za izkoriščanje ali celo za zlorabljanje partnerjevih čustev. In kot takemu potem ne privoščiš zabave.

Saj jo on izbral zase, ne zate, mu je že bila všeč. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tole pa ne razumem??? … a se ne gre za vtikanje oneta v razpokico??
in kaj ima pri tem “uradni” partner/ica???

in kaj ima pri tem “uradni” partner/ica???[/quote]
Še vedno imaš odnos do uradnega partnerja. Je nekdo, ki ga zapostavljaš ali na tak način kaznuješ, izkoriščaš njegovo lahkovernost…..

Še vedno imaš odnos do uradnega partnerja. Je nekdo, ki ga zapostavljaš ali na tak način kaznuješ, izkoriščaš njegovo lahkovernost…..[/quote]
kaj pa, če se gre samo na jajčka na oko v gostilno, ker doma se prenaje dunajcev??

Hahahahaha!!!

No, pa hvala. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close