Prevara
Enkrat sem bil na morju z prijatlim in ko je sla moja bivša punca spati so prišli neki fantje in punce ki so bili malo pijani .
Sicer mene je prijela za roko ena od pijanih punc ter me prosila za ples .
Nekaj casa sva se gledala zgovarjala in ko smo šli spati sem punco v lovo objel k telesu sicer ne vem ali sva se poljubilav glavnem ko smo zjutraj vstali je bila moja bivša punca jezna name zato kjer sem šel z pijano punco plesat .
Civil, 02.09.2022 ob 11:33
Bil prevaran, oprostil a nisem več prepričan, da sem storil prav. A je tu kakšna z podobnimi izkušnjami?
Bila sem prevarana, otroci majhni. Sem oprostila, a ne pozabila. Največja napaka v življenju, da nisem odšla. Zdaj zbiram pogum za nov začetek, za nov korak, a me je strah.
Prevarana665, 20.09.2022 ob 14:41
Bila sem prevarana, otroci majhni. Sem oprostila, a ne pozabila. Največja napaka v življenju, da nisem odšla. Zdaj zbiram pogum za nov začetek, za nov korak, a me je strah.
Ljudje ponavljajo slišane stavke, brez, da bi jih razumeli ali upoštevali.
Oprostiti, a ne pozabiti.. pomeni, da se dejansko oprosti (ne meče naprej vsak 11 dan) in ne pozabi v smislu, da se ne sprejme podobnega nespoštujočega odnosa vnaprej.
Glede nato, da obžaluejte to poemni, da ste še kako pozabili, ker ste dovolili nespoštujoče ravnanje naprej. Z vsakim dnem dlje, ko ostajate.. bolj drugemu – možu dokazujete, da sme z vami tako ravnati.
Jast sem bil enkrat na morju z staršem .
Sicer smo se napili in je zraven prišla neka družinaz hčirko .
Ko smo se zabavali me je tista hčirka povabila na ples .
Sicersva zelo uživala med plesom .
Ko sva se usedla nazaj k staršem se je hčirka tako fejst napila da ni vedela kaj sploh govori ali kaj dela .
Vendar ko je bilaglsba sem jo prisil za ples prijatestva .
Punca si je odpela srajco ter se prijela v objem ter sva šla skupaj objeta na plešišče .
Se dobro da ni bila zraven moja punca .
Med plesom sva se tako poljubljala da sva bila vorenk zaljubljena tisti večer .
Mislim da ni to prevara .
Forum je zaprt za komentiranje.