Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prevara

Prevara

Bil prevaran, oprostil a nisem več prepričan, da sem storil prav. A je tu kakšna z podobnimi izkušnjami?

Enkrat sem bil na morju   z prijatlim  in ko je sla moja bivša punca spati so prišli neki fantje in punce   ki so bili malo pijani  .

Sicer mene je prijela za roko ena od pijanih punc ter me prosila za ples   .

Nekaj  casa sva se gledala zgovarjala   in ko smo šli spati sem punco   v lovo objel  k telesu   sicer ne vem ali sva se poljubilav glavnem   ko smo zjutraj vstali je bila moja   bivša punca jezna name   zato kjer sem šel z pijano punco plesat  .

Odgovor na objavo uporabnika
Civil, 02.09.2022 ob 11:33

Bil prevaran, oprostil a nisem več prepričan, da sem storil prav. A je tu kakšna z podobnimi izkušnjami?

Bila sem prevarana, otroci majhni. Sem oprostila, a ne pozabila. Največja napaka v življenju, da nisem odšla. Zdaj zbiram pogum za nov začetek, za nov korak, a me je strah.

Nisi edina,ker je to družbena folklora. Generalno se priznava terminologija “razširjene družine” ali as bigamija

Je pa težko. Predlagam, da poiščeš ženski ponos. In korak bo. Strah je normala.

Oprostiti pomeni, da ste tudi prepričani, da počnete prav.

Očitno niste niti približno oprostili in uporabljate omenjeno besedo zgolj za poveličevanje lastne vrednosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Prevarana665, 20.09.2022 ob 14:41

Bila sem prevarana, otroci majhni. Sem oprostila, a ne pozabila. Največja napaka v življenju, da nisem odšla. Zdaj zbiram pogum za nov začetek, za nov korak, a me je strah.

Ljudje ponavljajo slišane stavke, brez, da bi jih razumeli ali upoštevali.

Oprostiti, a ne pozabiti.. pomeni, da se dejansko oprosti (ne meče naprej vsak 11 dan) in ne pozabi v smislu, da se ne sprejme podobnega nespoštujočega odnosa vnaprej.
Glede nato, da obžaluejte to poemni, da ste še kako pozabili, ker ste dovolili nespoštujoče ravnanje naprej. Z vsakim dnem dlje, ko ostajate.. bolj drugemu – možu dokazujete, da sme z vami tako ravnati.

Jast sem bil enkrat   na morju   z staršem   .

Sicer smo se napili   in je zraven   prišla neka družinaz hčirko   .

Ko smo se zabavali   me je   tista hčirka   povabila na ples  .

Sicersva zelo uživala med plesom   .

Ko sva se usedla nazaj k staršem se je hčirka tako fejst napila da ni vedela kaj sploh govori   ali kaj dela .

Vendar ko je bilaglsba sem jo prisil za ples   prijatestva  .

Punca si je odpela   srajco ter se   prijela v objem ter sva šla skupaj objeta na plešišče   .

Se dobro da ni bila zraven moja punca  .

Med  plesom sva se   tako   poljubljala da sva bila vorenk    zaljubljena tisti večer .

Mislim da ni to prevara   .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close