Pretepli geja
Pretepli so ga zaradi njegove usmerjenosti, ker je gej! Meni je to tako žalostno, da sem prav potrta, na jok mi gre! Pa v današnjem času?? Sploh ko berem njegove zapise na FB, sicer se ne ukvarjam s tem, ampak tako čuteč fant je to po poklicu zdravstveni tehnik, slučajno je pač še gej ! Srce se mi para…. Vendar je škoda storjena in nepopravljiva. Ne vedo še, ali bo ohranil poškodovano ledvico ali ne. Če pa jo ohrani, mu bo delovala samo 60 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Kaki telesni pekel mora zdaj prestajati … Pa kako to, da nasilni primitivci nimajo vesti, ne sočutja, kako lahko nekoga mučijo pri živem telesu in mu notranje organe speštajo, od kod takšno izživljanje nad nemočnim in bistveno šibkejšim človekom?? Naj se obesijo, ko jih dobijo, ker so smrtno nevarni.
Žrtev Rene Žunič :
https://www.facebook.com/rene.zunic.1
En njegovih zapisov :
”
Rene Žunič se počuti hvaležno.
3. oktober ob 07:33 ·
Ljudje me sprašujejo zakaj imam tako globoke misli ob svojih slikah. Lahko povem samo to, da zato, ker mi je življenje velikokrat pokazalo stvari, ki jih nisem želel videt. Doživel sem žalost, poraz in občutil bolečino zlomljenega srca. Ampak, danes vam lahko povem, da kljub vsemu sem vedno vstal in šel naprej. Lepo dobro jutro vam želim in lep začetek dneva dragi moji💞🌞❤️💞🌞
“
In kaj pa zdaj, polomljen trpi zverinske bolečine, le kako bo še gledal na ta svet po tem dogodku? In kaj je vendar ta mili fant komu storil hudega?
Res si želim, da bi storilce prijeli in jim naložili čim strožjo kazen. Da bi se ljudje čutili varne. Taki nasilneži so nevarni tudi vsem drugim, ne samo obrobnim skupinam!
Polona Limona, 13.10.2019 ob 16:46
Grozno!Na svetu je toliko bolj groznih stvari kot je biti drugače usmerjen.Mislim,da mi ni treba storilce.Srčno upam, da se vse dobro izteče in tudi, da najdejo storilce.🌞💖🌈
Popravek :Da mi ni treba povedati kakšne so te stvari.Upam,da najdejo storilce.
ma neserite više
kaj pederčina ponoči išče v parku, 08.01.2022 ob 08:50
kurca, seveda. Ali pa ga ponuja. In tale njegov “partner” ga še zagovarja?:) Ali ne vidi, da ga njegov ritopik vara?:):):)
Smrdljivci pederski.
Fajn, da jih je takrat fasal.
Itak. Gonijo se naokoli kot psi in prenašajo bolezni. Naj se grejo zdravit. Sicer pa naj vsaj nehajo izzivati normalne ljudi naokoli.
pingo doce, 08.01.2022 ob 10:50
Itak. Gonijo se naokoli kot psi in prenašajo bolezni. Naj se grejo zdravit. Sicer pa naj vsaj nehajo izzivati normalne ljudi naokoli.
“pingo doce”,
neskrbi gnoj homofobični enkrat boste vi najbolj osovraženi. LGBT+ agenda že izredno dobiva na moči. Kar mene zelo zabava. Že tako vas homofobov velika večina danes ne podpira.
In na koncu se bo vas vse v taborišča spravilo, se vas poklalo in v jame pometalo. ?
Forum je zaprt za komentiranje.