Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pretepli geja

Pretepli geja

Nejc Rek: Nikakor ne bomo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani, gremo do konca, proti homofobiji in da dosežemo, da bodo storilci dobili svoje! Svojega fanta obožujem in ljubim, in ko trpi on, trpim tudi jaz. Midva sva eno, midva sva vse 💗💟💗

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/clanek/nekdanji-barovec-ogorcen-slo-je-za-poskus-umora-237898

Aja, med sabo se motenci zgolj štihajo do snrti, pretepajo pa ne…. Vsako vsiljevanje in nasilje nad večino, ki ga izvaja ta izprijena deviacija, pod pretvezo pravic, ki to niso, ima nujno kontra učinek in to vsaj nekajkratni, kot je bil vsiljen privilegij večini.

Da takoj poudarim – sem proti kakršnemkoli nasilju.

Vsak dan se dogaja nasilje nad različnimi demografskimi skupinami. V tem primeru so napadli istospolno usmerjenega moškega. Cel pomp ki se dela okrog tega je naravnost smešen.

Če bi napadli neko starko – ali bi bila cela akcija “Boj proti nasilju nad upokojenci”? Ne.

Če bi napadli mlado žensko – ali bi bila cela akcija “Boj proti nasilju nad ženskami”? Ne.

Tako pa je ta LGBTXYZŽNJ lobi tako prekleto nadležen da takoj začne iskati vzroke v istospolni usmerjenosti.

Naj se model vpiše v tečaj samoobrambe. Najlažje je biti žrtev in vrteti svojo lajno dalje. Navsezadnje bodo zahtevali policijsko spremstvo istospolno usmerjenih, jasno financirano z državnega proračuna.

toliko prekletega sovraštva in nesramnosti, sramota za slo.

[/quote]

Ma ta eu je zggrešena v fundamentu, ko bi nas vsaj ven vrgli heheehe, ampak nismo te sreče. Pa kako smo se priplazili noter, ehhh….

Tocno tako!

Jz sploh ne štekam, a pretepli so ga, ker je gej? Ker?

A najprej si proti nasilju, potem ga pa zagovarjaš, kako zdej, odloči se. Zanimivo bi blo videt, kako se en, četudi obvlada borilne veščine, upre petim. Se mi zdi da mal preveč ameriške ninja filme gledaš in se ti je percepcija realnosti mal zamaknila.

Zakaj v drugih skupinah ne pride do takega “pompa”. A ti res ni jasno, da “pomp” delajo njegovi bližnji ali samo njegov partner, ne vem. A ti vidiš da še kdo drug dela ta “pomp”, ker jaz ne.

Ponoči v parku? Kaj pa pošteno človek počne ponoči v parku? Ponesrečen zmenek? Je mogoče šel “štrikat” v park in ogovoril napačnega?
V prihodnje naj bolj pazi in če misli ponoči hodit v park, naj vzame solzivec s sabo.

A Cakić pa Suljić pa nista bila nasilna, kaj? Če bi ju pretepli ob prihodu v Slovenijo morda do njunih zločinov sploh ne bi prišlo!

MARIBORSKI HOMOSEKSUALCI SO FEJST FANTJE.

[/quote]

https://www.blic.rs/vesti/beograd/bez-izmena-u-saobracaju-parada-ponosa-od-17-sati-ali-ce-ulice-biti-zatvarane-samo/6vpzg9g

Srpski geji so pa še morilci.

[/quote]
Spet rabiš psihiatrično pomoč defektna spaka, pa ne moreš samo do nje?

Spet rabiš psihiatrično pomoč defektna spaka, pa ne moreš samo do nje?
[/quote]
Viharni samo eno, takšnega kretttenna kot si ti, že ni bral Mon od gliste dalje.

Tocno tako!
[/quote]

Kdor ga je pretepel, naj dobi ustrezno kazen.
In naj dodam, da se s citiranim zapisom popolnoma strinjam.

…. prebutali gaya ali heteroseksualca……………….. v čem je problem…………..k sreči je še vedno več prebutanih hetero usmeritve……….

Grozno!Na svetu je toliko bolj groznih stvari kot je biti drugače usmerjen.Mislim,da mi ni treba storilce.Srčno upam, da se vse dobro izteče in tudi, da najdejo storilce.🌞💖🌈

Grozno!Na svetu je toliko bolj groznih stvari kot je biti drugače usmerjen.Mislim,da mi ni treba storilce.Srčno upam, da se vse dobro izteče in tudi, da najdejo storilce.🌞💖🌈
Popravek :Da mi ni treba povedati kakšne so te stvari.Upam,da najdejo storilce.

Zakaj je pomembno izpostaviti njegovo spolno usmerjenost. Je zato kaj več vreden oz. ali je udariti geja hujši prekršek kot udariti heteroseksualca ?

Si vis pacem, para bellum.

Popravek-
Da mi ni treba povedati katere so te bolj grozne stvari na svetu.

da je ponoči v parku nadlegoval s svojo curo? Potem je pa prav, da je dobil po tiču. Kaj bo v rit vtikal!

Mogoče je moral med batinami poslušat še litanije, kot jih nekateri tukaj pojejo, pa je tako očitno, zakaj jih je fasal.

Mogoče je moral med batinami poslušat še litanije, kot jih nekateri tukaj pojejo, pa je tako očitno, zakaj jih je fasal.
[/quote]

Kar tako mal za brezveze batine tud ne padejo.

Si vis pacem, para bellum.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close