Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

Kot pravim,sama tega sploh nisem pricakovala od njega,vendar pa se strinjam s tabo kar si napsiala! Nisva vec skupaj,vec si lahko preberes na “zenski cvek “
Hvala.

Šokirana

Sem prepričan, kar človek enkrat stori bo še drugič, tretjič in tako naprej, se spremeni za določen čas,temu se reče igranje, kasneje pa vse spet po starih navadah ki se lahko še stopnjujejo.
Tko da si izbrala pravo rešitev še pravi čas, bravo……

Lep pozdrav

lahko rečem sam svaka čast, da si tolk pametna in si takoj odjebala pedera, večina žensk bi zamižala in se ga še naprej oklepala ko da ma zlatega

Ja,tudi sama mislim,da je bil zadnji cas.Saj vem,da sem rabila kar nekaj casa,ampak sem morala naprej razcistiti sama s sabo,sele nato sem sla v pogovor.To je bilo najhuje,ampak je sedaj mimo.Upam samo,da se to ne bo vec ponovilo,se pa strinjam s tem,da se taka stvar lahko slej ko prej samo se stopnuje.Ne pri meni,ne v tem zivljenju!

Ko prides v tako situacijo,mi verjemi,da ti tudi zlati “tic” ne bo igral vloge.Prav vseeno mi je kaksnega bi imel,vazna so custva in odnos do partnerja.Sem pa samo vesela,da je za mano.Biti je pa hudo sam,prizadet in sam tavati vsepovsod.Saj bo,samo da se spravim v red…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close